Antihejter
Iskusan
- Poruka
- 6.861
To je zbog pilića, ovaj, zbog jajeta. Šta li je starije?Gledam ..Otkud ja u Konaku kod dobrog čoveka?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je zbog pilića, ovaj, zbog jajeta. Šta li je starije?Gledam ..Otkud ja u Konaku kod dobrog čoveka?
Pile.To je zbog pilića, ovaj, zbog jajeta. Šta li je starije?![]()
Muško ili žensko?
Netačno.Хахахаха
Захваљујем, много ми је драго.Netačno.
Tačan odgovor je 3. A ti sad razmisli sta sam hteo reći.Захваљујем, много ми је драго
Света ТројицаTačan odgovor je 3. A ti sad razmisli sta sam hteo reći.
Ne. Hteo sam reći da baljezgam zadnja 3, 4 posta.Света Тројица
Само лагано, наши смо.Ne. Hteo sam reći da baljezgam zadnja 3, 4 posta.
Добро је прошло, нешто ће бар научити сутра кад буду видели.Za malo da sam sklopio koan.![]()
Verovatno ću popasti prijavu i ban.Добро је прошло, нешто ће бар научити сутра кад буду видели.
Nismo. Imam 2 milimetra poveći sigurno.Mislim da smo izjednaceni. Kako sad ovo da rijesimo? Mozda da koleginice ocijene umjetnicki dojam?![]()
C. Toliko su bili ubeđeni u ovo da su mislili da ću sam da pronađem boga....i da ne treba ništa da rade... ludnica. Ali, malo su se zzaaajDakle lazes da su ti roditelji vernici
Dvopolac.Muško ili žensko?![]()
Ta i meni je inače 25cm i garav k'o ugalj samo ne znam sta mu je danas.Nismo. Imam 2 milimetra poveći sigurno.![]()
Ne znam, baš volim da jedem jabuke, a više od svega volim da šetam go.Dakle..To je savršenstvo.
Biti go , bez stida i jesti jabuke.Ne..
Ne jesti jabuke..
Je li , jedete li vi jabuke?
Па бирај, јабуку или банану треће немаNe znam, baš volim da jedem jabuke, a više od svega volim da šetam go.
Možda sam bio Adam u prethodnom životu.
![]()
Priznaj da i ti voliš da landaraš goПа бирај, јабуку или банану треће нема
У ово доба године никакоPriznaj da i ti voliš da landaraš go
Dobro, ne mora napoljuУ ово доба године никако
Dobro, ne mora napolju
Kapiram da je i u raju temperatura bila minimum 24 stepena, da se Adam razmahne kako dolikuje jednom sredovečnom gospodinu.
Jabuke ne smeju da jedu oni koji veruju u "postojanje..ono"Па бирај, јабуку или банану треће нема
I meni.. Драго ми је
Priznaj da i ti voliš da landaraš go
Zaključak:У ово доба године никако
Ne da nema treće , nego ima još gomila voća.Па бирај, јабуку или банану треће нема