- Poruka
- 89.439
Tu već imam veteranski staž, bolje da učim nešto novo, na primer kuvanje

Srećan rođendan
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tu već imam veteranski staž, bolje da učim nešto novo, na primer kuvanje
Pa hvala!
Srećan rođendan
Nije tema ali danima niko ne ume da mi odgovori.Vec 33 god proucavam bibliju redovno i preko 15 god ucestvujem na diskusijama po forumima.
Sa time sam kompetentan da mojim znanjem dajem odgovore u vezi sa biblijom i dam svoj doprinos u vezi sa ovom divnom Bogom nadahnutom knjigom.
Cilj ove teme je da to bude na slavu Bogu i nasem spasitelju Isusu Hristu.
Videcemo da li postoji interesovanje za pitanja?
A sa time cu dati jos jednu sansu ovom forumu koji bez nas koji poznajemo tematiku izumire.
Neka nas na ovoj temi vodi onaj koji je zaduzen za Bozju rec, Duh sveti.
I neka nas tako vodi spasitelju koji je prolio svoju krv za nas.
Ali uz uzajamno postovanje.
Niko ne mora da veruje u Boga ako nece, a svako je pozvan.
Stime sto svako odlucuje sam za sebe.
Amin.
Samo ako povjeruješ i krstiš se.Jel mogu i ja ovde da postanem moderator, na forumu religija?
Pa što izdade tekovine cara Konstantina?Kršten sam već.
Šalim se naravno da nisam krštenPa što izdade tekovine cara Konstantina?
Don't be shy.Šalim se naravno da nisam kršten
Sama kasnije.Nasilno si krštena na rođenju ili si se krstila sama kasnije?
Jesi išla na veronauku?Sama kasnije.
Ja nisam nasilno kršten kao beba, al nasilno su me učili da volim tita više od oca i majke i nasilno me sptečavali da nosim krst i nasilno učili da nema Boga i nasilno prodavali materijalizamNasilno si krštena na rođenju ili si se krstila sama kasnije?
Sad vidiš kako je nama kada slušamo o božjim kreacijama..Ne, samo pokušavam da sklopim prazne priče o evoluciji i od evolucionista koje dobijam, mada svakako nikad neću dobiti logičko objašnjenje jer ga nema.
Ovo je forum Religija. I vi dolazite to da slusate.Sad vidiš kako je nama kada slušamo o božjim kreacijama..
Otpašće ti trepavice.Ovo je forum Religija. I vi dolazite to da slusate.
Izgleda da podsvijest cini svoje.![]()