Konak "Kod dobrog čoveka" (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:cepanje:

17361676_1761484667426306_4053520974452169925_n.jpg

:hahaha:

Crkvena kafana? Na Tekijama U Petrovaradinu sam bio rado viđen gost u domu tog sakralnog objekta
koji je i svetište sremsko...I ima funkciju da ugosti taj dom...
Nikako da navratim i tamo,mada sam načuo da se menjala postava...
I crkve menjaju svoje stanare,a o kafanama da ne govorimo;)...

Налетео сам на једно размишљање да нема Бога, убијање не би било погрешно. А шта је тај ваш Бог радио? Највише је уживао да убија децу. Потоп: ниједно дете није преживело. Содома и Гомора ниједно дете није преживело, деца су се смејал ћелавом пророку Илији код Бетлема, Бог их је раскомадао медведицама. Наређовап ке Исусу Навину да његови војници силују и убија и отимају туђе земље. Колико је то онда морално?

Čiji bog? Bog iz Biblije ili bilo koje druge ljudske knjige nije moj bog. Ako nije znao za Severnu i Južnu Ameriku, Australiju i Antarktik, u vreme kad su pisane te knjige, kako može znati nešto kompleksnije. Da ne govorimo o tome kako je tražio krv od svojih sledbenika. Pravom bogu ne treba ničija krv. Šta će bogu bilo čija krv? Fuj.

Čiji bog? Bog iz Biblije ili bilo koje druge ljudske knjige nije moj bog. Ako nije znao za Severnu i Južnu Ameriku, Australiju i Antarktik, u vreme kad su pisane te knjige, kako može znati nešto kompleksnije. Da ne govorimo o tome kako je tražio krv od svojih sledbenika. Pravom bogu ne treba ničija krv. Šta će bogu bilo čija krv? Fuj.

Па о том Богу из Библије и говорим.

Nije prvoaprilska šala. Ali može da bude...

Kad neki samozvani gurui mogu da izgrade solarni grad, koji će da leti nad Novim Sadom i roni u Dunavu, a o tome samo pričaju, i ništa više, i to godinama, mogu i ja da udarim voz pesnicom i izbacim ga iz šina. A možda ga izbacim iz šina i tako tako što se derem na njega kao kauboj. Aha ha ha ha ha ha ha...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back