Kamael
Buduća legenda
- Poruka
- 40.857
Blago tebi kad ne spavaš po celu noć
Spavaj malisa
http://www.telegraf.rs/zivot-i-stil...tsku-elitu-pogledajte-da-li-ste-jedan-od-njih
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Blago tebi kad ne spavaš po celu noć
Spavaj malisa
Spavaj po danu, "veliša". Čikam te da mi se obratiš izvan foruma, da razrešimo to što imaš protiv mene, ako imaš muda. Da ne maltretiraš ljude po forumu.
Ne pravi budalu od sebe, hoces da se fizicki obracunas sa mnom iz razloga sto mi je potrebno manje sna nego tebi.
Ali "ravnozemljaš".
Zna se koliko je potrebno sna mozgu. Niko ne može protiv prirodnog zakona. Samo sektaši ne spavaju po noći. Žuborim na sve sekte i na sve sektaše...
Ovo je najveci Idiotizam od videa, koji se u poslednje vreme pojavio ovde,![]()
Treba da dobije Nobelovu nagradu kao najdubokoumniji post sveta svih foruma.
Kao i njegov postavljač. 
Ovo je najprvi i najglavniji (ali "najprvi i najglavniji") post sveta.Treba da dobije Nobelovu nagradu kao najdubokoumniji post sveta svih foruma.
Kao i njegov postavljač.
![]()
![]()

Tebe nisam komentarisao, vec video, Prvi si poceo, sledi replika
![]()
![]()

Ban?
Zašto?
Vređao neku žensku na pdf LjiS na pasja kola. Što pocrnje ovaj ženomrzac, mrčo mrčani, ISTRAZIVAC9?Ban?
Zašto?
Vređao neku žensku na pdf LjiS na pasja kola.
Jadan ženomrzac.

Što pocrnje ovaj ženomrzac, mrčo mrčani, ISTRAZIVAC9?Ban?
Zašto?
Vređao neku žensku na pdf LjiS na pasja kola.
Jadan ženomrzac.
Napao me bez razloga na mojoj temi. A sto psuje, a sto vredja, a sto mrzi... jadni zenomrzac.![]()

Sikterusu bre da popijete "sestro i brate", sikter.
Hristos Voskrse, Vaisitnu Voskrse.
Replika:
O Boze, pomozi "bratu i setri", tvojim pacenicima, da progledaju i shvate i prihvate istinu, jer ce im duse u ognjenom jezeru zaglaviti dozivotno,a dao si im da budu duse zive, neka te spoznaju Boze i neka budu u miru, Heleluja.
Sikterusu bre da popijete "sestro i brate", sikter.
Hristos Voskrse, Vaisitnu Voskrse.
Replika:
O Boze, pomozi "bratu i setri", tvojim pacenicima, da progledaju i shvate i prihvate istinu, jer ce im duse u ognjenom jezeru zaglaviti dozivotno,a dao si im da budu duse zive, neka te spoznaju Boze i neka budu u miru, Heleluja.
Šta uradiše Turci za svoje vladavine u Evropi. 

Evo ga, vratio se pravoslavac iz dzamije i teski zenomrzac, da "sikterise". U, je6ote, on ima replike. U jednoj ruci drzi Bibliju a drugom pogani bogolika ljudska bica. Ovde citira sveto pismo a na drugim podforumima izbacuje iz sebe tesko zlo i nemoral. Kakav licemer.
Užas jedan.
Dno dna.
Drago mi je što nisam vernik kao on. 
Evo ga, vratio se pravoslavac iz dzamije i teski zenomrzac, da "sikterise". U, je6ote, on ima replike. U jednoj ruci drzi Bibliju a drugom pogani bogolika ljudska bica. Ovde citira sveto pismo a na drugim podforumima izbacuje iz sebe tesko zlo i nemoral. Kakav licemer.
Bog misli na vas uvek, zato se morate ispovediti, pricestiti pomoliti, halelua.