gost 391353
Ističe se
- Poruka
- 2.146
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li to znaci onda da ste ovu kafanu otvorili za ateiste na pdf religija![]()
Ja nemam pojma šta su to...pravi vernici...Ko li su vernici koji nisu...pravi...
- - - - - - - - - -
Koliko sam ja shvatio kafa na nije preporučljiva za...prave vernike. A valjda oni vernici koji nisu pravi, onako obični vernici mogu da kafenišu...
Veće Gogi...![]()

.....pa i bolja vremena za ovu kafanu

danas služimo Sunce u kafaniKako bih vas drugacije dozvala u kafanu....
..kada vas pozdravim ili ostavim youtube nikog nema ali kada napisem pravi vernici odmah ste tu, sto mi je i bio cilj...
Ova kafana kao i ostale traze ljude tj,vas da bi bile zive i aktivene...a vas nema da joj udahnete zivot
Kafana na Religiji bila je godinu dana zakljucana pa ste trazili da se ista otkljuca,i kada smo je otkljucali..sada je kudite.
- - - - - - - - - -
A bice nam svima bolje , bar je Vucic tako rekao........pa i bolja vremena za ovu kafanu
salim se ja malo
optimista sam
HvalaLep dan želim svima
I vernicima i ateistima
Sunce![]()
Kako bih vas drugacije dozvala u kafanu....
..kada vas pozdravim ili ostavim youtube nikog nema ali kada napisem pravi vernici odmah ste tu, sto mi je i bio cilj...
Ova kafana kao i ostale traze ljude tj,vas da bi bile zive i aktivene...a vas nema da joj udahnete zivot
Kafana na Religiji bila je godinu dana zakljucana pa ste trazili da se ista otkljuca,i kada smo je otkljucali..sada je kudite.
- - - - - - - - - -
A bice nam svima bolje , bar je Vucic tako rekao........pa i bolja vremena za ovu kafanu
salim se ja malo
optimista sam

Ime može i da se promeniNe kudim ja kafanu vec naziv kafane, ko da je jehovac smisljao ime
Dobro umesto propast sveta niste napisali armagedon, termin koji oni vole da koriste
Nina sumnjiva si mi![]()

Ime može i da se promeni
ma de si bre sestro slatka
oš i ti šolju Sunca ?

Moj ludi čoek sad izađe u kratkim rukavima
ja bih ipak šolju kafe
sunce imam
posle dugo vremena vrata od terasa širom otvorena![]()

Moj ludi čoek sad izađe u kratkim rukavima
evo stiže za moju G.
![]()
ju ju ju
sad tek videh da je jedna muška ručerda
ebiga
sviđa mi se slika

Ja čim iskažem simpatije prijateljici - odma sam gayahahahahahah a ti si htela meni kafu na ovakav nacin da daš, da se držimo za ruke
tek sad ima svašta da pomisle za tebe i mene hahahahahahaha![]()
(obećala sam da ću biti dobra- neće korpu da mi stavi)Ja čim iskažem simpatije prijateljici - odma sam gay
a ako se pobunim kad vređaju žene - odma sam feministikinja
dakle - ko ih.....
nego ajmo da zapevamo ovu našu - i tu se pominje Sunce
u isto vreme pozdrav - vodi me muž u park da piškim
][video=youtube;1V_xRb0x9aw]https://www.youtube.com/watch?v=1V_xRb0x9aw[/video

a pa ja sam kučka - mužjaci zapišavaju drvećeNemoj baš svako drvo da zapišaš hahahahaha
soriška ali nisam mogla da odolim![]()

danas služimo Sunce u kafani
da odagnamo Armagedon
evo za tebe prvo
![]()

Ne kudim ja kafanu vec naziv kafane, ko da je jehovac smisljao ime
Dobro umesto propast sveta niste napisali armagedon, termin koji oni vole da koriste
Nina sumnjiva si mi![]()

za Agathu kad naidje
![]()