Konak "Kod dobrog čoveka" (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da li to znaci onda da ste ovu kafanu otvorili za ateiste na pdf religija :)

Ja nemam pojma šta su to...pravi vernici...Ko li su vernici koji nisu...pravi...:whistling:

- - - - - - - - - -

Koliko sam ja shvatio kafa na nije preporučljiva za...prave vernike. A valjda oni vernici koji nisu pravi, onako obični vernici mogu da kafenišu...:hahaha1:

Veće Gogi...:cmok:

Kako bih vas drugacije dozvala u kafanu....:lol:
..kada vas pozdravim ili ostavim youtube nikog nema ali kada napisem pravi vernici odmah ste tu, sto mi je i bio cilj...

Ova kafana kao i ostale traze ljude tj,vas da bi bile zive i aktivene...a vas nema da joj udahnete zivot
Kafana na Religiji bila je godinu dana zakljucana pa ste trazili da se ista otkljuca,i kada smo je otkljucali..sada je kudite.

- - - - - - - - - -

A bice nam svima bolje , bar je Vucic tako rekao...:mrgreen:.....pa i bolja vremena za ovu kafanu

salim se ja malo
optimista sam

Grafit na Oficircu danas...

Oficirac.jpg

:super:

..kada vas pozdravim ili ostavim youtube nikog nema ali kada napisem pravi vernici odmah ste tu, sto mi je i bio cilj...

Ova kafana kao i ostale traze ljude tj,vas da bi bile zive i aktivene...a vas nema da joj udahnete zivot
Kafana na Religiji bila je godinu dana zakljucana pa ste trazili da se ista otkljuca,i kada smo je otkljucali..sada je kudite.

- - - - - - - - - -

A bice nam svima bolje , bar je Vucic tako rekao...:mrgreen:.....pa i bolja vremena za ovu kafanu

salim se ja malo
optimista sam
danas služimo Sunce u kafani
da odagnamo Armagedon
evo za tebe prvo
dbff08248df76df85da2cdcb3e2d20c2.jpg

- - - - - - - - - -

Lep dan želim svima :)
I vernicima i ateistima
Sunce :)
Hvala
6917de84e92e3742011359b6e8784055.jpg

- - - - - - - - - -

salim se ja malo
optimista sam

Ne kudim ja kafanu vec naziv kafane, ko da je jehovac smisljao ime :D
Dobro umesto propast sveta niste napisali armagedon, termin koji oni vole da koriste

Nina sumnjiva si mi :)

ahahahahahah a ti si htela meni kafu na ovakav nacin da daš, da se držimo za ruke :D
tek sad ima svašta da pomisle za tebe i mene hahahahahahaha :heart:
Ja čim iskažem simpatije prijateljici - odma sam gay
a ako se pobunim kad vređaju žene - odma sam feministikinja
dakle - ko ih.....
nego ajmo da zapevamo ovu našu - i tu se pominje Sunce
u isto vreme pozdrav - vodi me muž u park da piškim:zcepanje: (obećala sam da ću biti dobra- neće korpu da mi stavi)

Poslednja izmena:
Ja čim iskažem simpatije prijateljici - odma sam gay
a ako se pobunim kad vređaju žene - odma sam feministikinja
dakle - ko ih.....
nego ajmo da zapevamo ovu našu - i tu se pominje Sunce
u isto vreme pozdrav - vodi me muž u park da piškim:zcepanje:
[video=youtube;1V_xRb0x9aw]https://www.youtube.com/watch?v=1V_xRb0x9aw[/video
]

Nemoj baš svako drvo da zapišaš hahahahaha
soriška ali nisam mogla da odolim :zag:

danas služimo Sunce u kafani
da odagnamo Armagedon
evo za tebe prvo
dbff08248df76df85da2cdcb3e2d20c2.jpg

slatkis..hvala agatha..:cmok2:

- - - - - - - - - -

Ne kudim ja kafanu vec naziv kafane, ko da je jehovac smisljao ime :D
Dobro umesto propast sveta niste napisali armagedon, termin koji oni vole da koriste

Nina sumnjiva si mi :)

Ja uvek kriva za sve....:cmok2:

Danas je predivan dan..prolecni..ne znam sta mi je bilo lepse u kaficu..sedenje na suncu ili kapucino

i kao sto napisah na filozofiji ..jos samo da procveta pa nek bude propast sveta...:lol:

Cvetanje.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back