Konak "Kod dobrog čoveka" (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Постоји нешто што је јаче од постојање Бога. То је закон постојања јер без тог закона ни Бог не би могао да постоји нити да створи самога себе.

Neco, zasto imam utisak da si upravo izasao iz kafane?!
think.gif

drunk-smiley-emoticon.gif

torus10.jpg

Bilo bi bolje da isključite mobilne telefone i elektromagnetna zračenja iz svojih domova, u vidu WiFi rutera, koji vam kalcifikuju epifizu, i da prestanete da koristite paste za zube sa fluorom. Tako nećete biti podložni manipulacijama i padu svesti, koja je zapravo pad inteligencije. Svesnog i prirodnog čoveka niko ne može izmanipulisati, zato je i najopasniji, jer zna pravu zaveru i pretnja je po sistem...

perime10.jpg

Zatim odlazite u šumu i uzemljujte se, pošto vam je nedostatak prane u eteričnom telu očigledan, zbog termički obrađene i GMO hrane. Nedostatak prane u telu znači i nedostatak kiseonika i hemoglobina u mozgu, a to je kardiovaskularna-moždana barijera; tada neuroni više ne grade nove puteve, već se samo zatupljujete. Kad se uskladite sa Šumanovom rezonancom planete osetićete ozdravljenje. Ljudi u velikim gradovima non stop žive u elektromagnetnim poljima koja vam remete pranični i endokrini sistem, pa i rad energetskih centara (čakri), a samim tim i svest i inteligenciju...

akasha11.jpg

Neko egocentričan, ko svoju energiju usmerava na seksualnost, egocentričnost i moć, odnosno prve tri čakre, ne može da ima pristup Akašinom polju ili informacijama iz Etra, jer mu je telo ograničeno animalnim radnjama... ili bolje reći ne možeš prljav ući u raj...

..Ne znam sto tako mracite......Pravi vernici ne sede po kafanama vec pisu po temama..:)

Ja nemam pojma šta su to...pravi vernici...Ko li su vernici koji nisu...pravi...:whistling:

- - - - - - - - - -

Da li to znaci onda da ste ovu kafanu otvorili za ateiste na pdf religija :)

Koliko sam ja shvatio kafa na nije preporučljiva za...prave vernike. A valjda oni vernici koji nisu pravi, onako obični vernici mogu da kafenišu...:hahaha1:

Veće Gogi...:cmok:

Znači da ima i krivih vernika? :rida:

Ima, ima...Za Jehovine svedoke su sve druge religije...krive religije...pa oni koji ih slede bivaju...krivi vernici...

A ima i ono da čovek hoće da pomogne vernicima koji veruju besmisleno...:hahaha1:

Ali dozvolite mi da sada razgovaram sa drugim diskutantima. Jer može se desiti da oni promene svoje stavove kada vide besmislenost svoga verovanja.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back