Komunizam

• Začetnik teme Začetnik teme -
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ne lupetaj molim te, ogromna većina komunista su stariji ljudi u zrelim godinama

Da oni koji su učeni kolektivnom vrlinom, u vreme kada su vladali nekakvi principi etike pretočeni u zakon, a ne izopačenim individualizmom neoliberalnog imperijalizma i hegemonizma.

Šta danas "deca" znaju, kada gledaju rastočeno i izopačeno društvo pohlepe, zavisti, dekadencije i propasti

"...ubite duh, jer duh drži materiju da se ne raspadne..."

od svih tih retarda -- komunista, socijalista, liberala, demokrata i drugih -- jedini koji vrede nesto su kapitalisti: bogati ljudi koji mogu da te nauce kako da budes bogat. mozda ne znaju nesto mnogo o zivotu, ali kad su u pitanju pare tu su neprevazidjeni, dok ovi ostali ne znaju nista :lol:

od svih tih retarda -- komunista, socijalista, liberala, demokrata i drugih -- jedini koji vrede nesto su kapitalisti: bogati ljudi koji mogu da te nauce kako da budes bogat. mozda ne znaju nesto mnogo o zivotu, ali kad su u pitanju pare tu su neprevazidjeni, dok ovi ostali ne znaju nista :lol:

Misliš.

Neka fala. Ja sam privrednik, a ne kapitalista. Kapitalista ne postoji bez imperijalizma, mnoga su tu neznanja mladih. Zaboravi na ameriku iz 1900.god. kada si mogao svojom sposobnošću da postaneš neko i nešto. To je mrtvo i gotovo. Samo ti uči od njih izopačenih (u klub ili sektu nećeš ući ako nisi dijabolik - znam mator, svašta bio i svašta radio), ali reko sam ti već jednom, evo ti i drugi put, ne vredi ti znanje, ako ga ne potvrdiš u praksi.

:rotf:

pa ti sam sebi pucas u nogu covece. uopste mi je i bezveze da ti skrecem paznju :lol: pa upravo su komunisti ti koji nemaju nikakvog iskustva, jer upravo zato sto nemaju tu utopiju o kojoj sanjaju upravo zato je apsurdno uzimati njihove savete ozbiljno, podjednako apsurdno kao kad bi uzimali poslovne savete od beskucnika. i naravno da je moguce svojom sposobnoscu da postanem "neko i nesto" sto sam i sam demonstrirao jos u 21-oj godini.

Samo ti demonstriraj :D ,

Ja sam izbegao tuđe metke, a kamoli svoje. Ali što jest, gadno je kad se mladi zalete pa poginu u prvom ratu ili se upucaju. :D

Nema kapitalizma bez imperijalizma, (tj. globalizma, kako oš)
Hegemonija dečko + socijaldarvinizam = nema srednje klase pa uskoro, čak ni srednjih/velikih kapitalista samo globalnih ... :hahaha:

Globalizam = Planetarna biodiverzitetska devastacija

znas ti vrlo dobro o cemu ja pricam nego moras nekako da zaobidjes temu i da se utesis :lol:

Nema utehe starom i ofucanom revolucionaru :D

onda,

Kapitalistička uteha je ... Šta? Globalizam?

Neće to da radi šinko...
Treba nam normalna, zdrava, uravnotežena populacija...

sebičan gen treba iskoreniti, prodisaćemo svi ... ;)

Poslednja izmena:
Kako My Sticka rado aplaudira komunizmu, iako izmedju demokratije i komunizma nema mnogo razlike. U komunizmu je samo jedna grupa dekadenata, tj. oni na vlasti, dok su svi siromasni, a u demokratiji je taj omjer malo drukciji. Uglavnom, tu se opsta otimacina naziva vrlinom, "etikom", a opste siromastvo "umjerenoscu". Nije ni demokratija mnogo drukcija od toga, i tu je otimacina opsta. Tu opljackaju covjeka i kazu mu "hvala, sluzis narodu". Svi ovi koji u danasnjici vide nekakav "progres" su lopovi koji nemaju nikakav doprinos, a uzimaju tudje.

Svima kojima je "narod" uvijek na vrh jezika su obicni dekadentni tirancici. A posebno im je bitan misticizam, jer bez toga uhvatice lopova...

Komunizam je besklasni poredak. Boljsevicki sistemi nemaju veze sa komunizmom, to je drzavni kapitalizam, isto kao i fasizam, samo nije nacionalni, nego internacionalni.

Kako My Sticka rado aplaudira komunizmu, iako izmedju demokratije i komunizma nema mnogo razlike. U komunizmu je samo jedna grupa dekadenata, tj. oni na vlasti, dok su svi siromasni, a u demokratiji je taj omjer malo drukciji. Uglavnom, tu se opsta otimacina naziva vrlinom, "etikom", a opste siromastvo "umjerenoscu". Nije ni demokratija mnogo drukcija od toga, i tu je otimacina opsta. Tu opljackaju covjeka i kazu mu "hvala, sluzis narodu". Svi ovi koji u danasnjici vide nekakav "progres" su lopovi koji nemaju nikakav doprinos, a uzimaju tudje.

Svima kojima je "narod" uvijek na vrh jezika su obicni dekadentni tirancici. A posebno im je bitan misticizam, jer bez toga uhvatice lopova...

Kako neko ko nema elementarnog osecaja za altruiymom moze biti intelektualac. ?

Pa naravno da ne moze !

Takvi se izopste. U demokratiji se pustaju da cvile

- - - - - - - - - -

Komunizam je besklasni poredak. Boljsevicki sistemi nemaju veze sa komunizmom, to je drzavni kapitalizam, isto kao i fasizam, samo nije nacionalni, nego internacionalni.

Ne vredi da mu objasnjavas. On ne kapira da su templari proletarijata izvojevali samo za sebe crvenu birokratsku revoluciju (ubaceni kao strani elementi(. Prerano u istoriji je pokrenuto, manguparija iskoristila , da bi se danas Dyonis sprdao (ne kapira on puno Geopolitiku ni spletkarenje). A, Nema on ni uyvisenih ideja. Samo se tako predstavlja

Brka neke elementarne stvari.

Nije on ceo !
(mislim 1/1 )

Poslednja izmena:
Besklasni poredak je svaki u kojem ne postoji sistem kasta, a jedino ih je bio u Egiptu i Indiji, prema tome, ne vidim logiku u tvojoj prici, sem ako ne mislis na imovinske "klase", a to je vec dobro poznata zavist. Svako zna da propagiranje jednakosti potice od onog zelenog smajlija...

Besklasni poredak je svaki u kojem ne postoji sistem kasta, a jedino ih je bio u Egiptu i Indiji, prema tome
Onda bi rekao "beskastni" a besklasni poredak. Klase manifestacija stratifikacije drustva. Za klase nije bitna kolicina imovine, vec odnosi moci, u kapitalizmu kapitalisticka klasa je vladajuca klasa, a radnici su potlacena klasa.

Citava prirodna je jedna stratifikacija, a ti si sinko bolestan. Nikad se niko nije bavio "klasifikacijama" sem onih odozdo. Uopste, "klase" u smislu gospodarske klase nisu nista drugo nego etnicka podjela, tj. kad jedan narod zavlada drugim, kao kod Engleza Normani Anglosaksoncima. Nema tu nista neprirodno. Neprirodno je jedino propovijedati ljubav medju vrstama, narodima itd. i traziti da sve razlike nestanu. To nije moguce ni u neorganskoj moci, a kamoli u organskoj!

Gospodarske klase postoje u okvirima naroda. Nemac nemcu kad je gazda, to je eksploatacija isto koliko i kada je nemac francuzu gazda. Sve takve odnose treba ukinuti.

"Nijemac" je lazni narod, isto kao i "Englez". To su stvorili tvoji trgovcici koji nisu bili ni tamo ni ovamo, pa kad su dosli do novaca, napravili su neku sredinu. Ali novac je bezlican i on je autoritet samo propalicama. Tako ce i svi ti narodi propasti koji su se usudili da kupe ili prodaju moc. Ovo je kraj i onih dole i onih gore.

Besklasni poredak je svaki u kojem ne postoji sistem kasta, a jedino ih je bio u Egiptu i Indiji, prema tome, ne vidim logiku u tvojoj prici, sem ako ne mislis na imovinske "klase", a to je vec dobro poznata zavist. Svako zna da propagiranje jednakosti potice od onog zelenog smajlija...

Aman , čoveče,

tupiš o zavisti, jer ti ne ide u glavu da nas je pohlepa bogatih dovela na rub planetarne egzistencije.

To kad budeš prihvatio, možeš da kvalifikuješ, komentarišeš i brljaš dalje po "Temi Komunizmu"

Ejde, nemoj gubit vreme ovde piši tamo o Grcima...

Ćao...

Gospodarske klase postoje u okvirima naroda. Nemac nemcu kad je gazda, to je eksploatacija isto koliko i kada je nemac francuzu gazda. Sve takve odnose treba ukinuti.

Čim je preizražena eksploatacija, dolazi i do socijaldarvinizma upravo od onih koji se kretenizuju dekadencijom i hedonizmom !

Zapadnjački majmunski bolesnici stvaraju klubove, trilaterale, organizacije... čemu, ... drže silom oteto i opljačkano.

Doćiće i tome kraj ili svi putujemo u nepovrat ... tu više nema kud

ili / ili

To neki Papani ne mogu da prevale preko mozga... od straha za vraćanje duga - Prokletstvo je Kosmološki princip

Vec sam milion puta rekao da niti su visi stalezi sami posegli za novcima, niti nizi sami za jednakoscu, nego je i jedne i druge nagovorilo hriscanstvo. Vidjeli smo kakvim apsolutizmom je crkva dominirala u srednjem vijeku i da je ona i stvorila feudalne kaste iz kojih je crpila samo novac, tako da je novackao najvisa vrijednost poprimio oblik upravo pod okriljem crkve i vjere. S tim da je crkva kroz istoriju mijenjala svoj karakter i isla iz krajnosti u krajnost.

Da pohlepa nije nastala usled slabosti i degenerisanosti potvrdjuje i to sto ni njemacki ni slovenski jezici nisu do kraja propali i ne sadrze slova prijatna za uho, kao latinski, grcke, francuski, nego naprotiv, slovenski jezici paraju usi, sto je samo dokaz da je stanje u kojem se nalazimo neprirodno i nametnuto. Zato i kazem zavist, jer u danasnjem drustvu nema vece vrijednosti od novca, pa prema tome, sta ko ima prigovarati bogatima koji su samom demokratijom iskljuceni iz direktnog vrsenja vlasti?

Glupi ste vi svi za vrline, obicni varvari. Koja je uopste srpska vrlina? Bez vrline ste obicna slaba rulja koja ne zna gdje joj je glava a gdje rep i koju je tako lako iskvariti. Ustvari, kad civilizovani dotaknu varvarsko dno onda i sami prizeljkuju smrt. Tako je i nastala hriscanska crkva: ogroman broj samoubica, tzv. monaha se bio okupio u pustinji Egipta da bi umro, a onda su drugi mislili da se tu zapocinje nekakav kulturni pokret...

Poslednja izmena od moderatora:

Back