isto,samo se menja dosadnoUnutra spolja?
Koja je bolja?
![]()

glupo da trpiš kad nema zabave

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
isto,samo se menja dosadnoUnutra spolja?
Koja je bolja?
![]()
gde sam,vidiš da se mrdamo svuda,kretanje i duhovnost,takav nam genPrilaze ti sam, pretpostavljam? :E
Sva sreća pa je kvantitet?isto,samo se menja dosadno
glupo da trpiš kad nema zabave![]()
Vratiće i on, valjda, kada stigne.nema napokona,menjaju se duhovne sfere,a i teret se bolje rasporedio,valjda bolje razumevanje![]()
Ma kakav vip, ja ti zabacim dobar mamac i samo cekam kapitalke,al nema ih vise sve same giriceBravo ti ga, Georgije.
Naravno, pošto je tema prozivka:
Nijedna urmašica/š koji ima status vip neće reći da je ovo poligon za lično "razgibavanje"?
Na sreću ja i ri nismo vip, Georgije?
Oko mene nema ni drame, makar ne u poslednje vreme..
Kakav su mi ti?
A sad ozbiljno?bolje da ništa ne diramo kad je dobro![]()
Znači:Ma kakav vip, ja ti zabacim dobar mamac i samo cekam kapitalke,al nema ih vise sve same girice
ja sam već oženjen,a valjda zavisi od nje a ne šta radiA sad ozbiljno?
Da li bi ikada oženio forumašicu koja se pored tebe dopisuje da još dva, tri forumaša?
![]()
Šibneš im sliku biciklističkih trbušnjaka, ili same prve prilaze?A sad ozbiljno?
Da li bi ikada oženio forumašicu koja se pored tebe dopisuje da još dva, tri forumaša?
![]()
Pa ne mogu nesto mnogo cimanja za sicu, sve sam emotivnija dusica treba mi romantikaZnači:
Slabo hebeš?![]()
Komplikovana mi je. Nekako se rasplinula, ali ne u mojim pravcima, pa teško pratim.Teška tema?
Kao da ja marim za odgovore, Red?Komplikovana mi je. Nekako se rasplinula, ali ne u mojim pravcima, pa teško pratim.