Komsije...

jaoj
zhivela jedna baba u ulazu... i sad stara bila... al' niko niad ne bi pomislio da treba da umre...
ona stalno sedela na prozoru..
onako seda... beli maslachak smo je zvali..
a ispred prozora jabuke i teshnje... i sad smo hteli da uberemo.. uvek nas preplashi kad je vidimo... al' vetj odavno niko ne obratja pazhnju na nju...
i chetvrtak veche... vratjam se ja iz shkole.. i ugledam je.. i pomislim Bozhe me oprosti "kad tje ova da umre"
i petak ujutru keva izashla na posao 30 sek pre mene.. i vratja se u stan... i radi nemoj da se uplashish kad izadjesh i vidish kovcheg.. umrla Nevenka"
i ja "majko, ja sam juche pomislila kad tje ona da umre" i keva radi... tjuti bre budalo.. idi u shkolu..
ja se prepala...
to bilo pre par meseci, da se zna...
a tad sam imala trip, samo sam se plashila neko da mi ne umre...

vracale se ja iz grada,noc bila,2 satai vidim neku babu na prozoru,zatvorene oci,u spavacici
i ja sad gledam da li je ziva,i sedim tako,10 minuta ispred prozora,i razmisljam,mozd je mrtva,mozda umire,da zovem nekog,da vidim da je probudim,ma gde,uplasice se,samo mi fali da umre od straha kad me vidi,i prolaze neki pijani klindzovani,i drali se nesto,i baba se trgne,probudi se,a ja onako stojim ispod prozora i buljim u nju
cudno me pogledala,i navukla zavese
ko da sam lopov neki:(

ja mislim da ko je poverovao je malo bolestan...
ali to je samo moje mishljenje.

Sve si ti pametna...
Ko ne zna,mozda posmisli da su iz istog sela,pa da zna sta se s njim desava...
A i realno je da svakog od nas moze sutra da smaze automobil na ulici...
I sta,smesno,za nevericu...
Tako dve moje koleginice,živele u zgradi preko puta faxa prelazile uljicu preko pešačkog na zeleno i neki manijak ih pokosio...
I samo sam čuo kao priče da neke dve sa faxa neko pokosio...
Ja pomislio možda ih onako okrznuo,jer nemoguće da stekne onoliku brzinu pored onolikih semafora i nisam uopšte razmišljao o tome,nit sam pitao koje su...
Kad posle par dana vidim dve umrlice...
Žalost...

pa... nemam neke posebne probleme...
inace, ja sam zavucena u jednom kraju... zemunsko dedinje(kalvarija)... sigurno je neko cuo..
zivim u stanu..., ali ''zgrada'' ima citavih 5 stanova.... nekada je to bilo bunker...
iznad zivi neki bracni par sa dva sina... klinci... stariji 7, a mladji 4 godine...
sa njima sam samo na ''cao...cao''
ispod nas ne zivi niko... od skoro... baba je jedna umrla... ona je pravila probleme... nismo mogli nista da radimo u kuci... da moj mladji brat od tetke skoci sa kreveta (jeste klinac mentol..., al ajde)... baba posle dva minuta vec gore da se buni...
hvala Bogu... sada nemamo vise problema... e, odmah pored njenog stana je jedan stan koji sluzi samo kad dodje vlasnik... inace on zivi negde gore u srbiji...

a kada je tu problemi su ovakvi... uglavnom leti dodje... stan nema wc... pa piski u kantu..., kad je napuni istrese tamo negde u zbunje.., a znate gde je zbunje? tamo gde mi kacimo ves... z:hm:
pa kad krene to da isparava... ajoj... to smrdi i gore na ulici... uzas...
opet, hvala Bogu, pa ga je mama napicila zbog toga i hvala Bogu da nije tu cesto...
a ovi skroz dole...e tu je jedan bracni par od 50-ak godina... nemaju decu..uopste....
zena medicinska sestra, a muz radi u opstini Zemun...
s njima smo skroz ok... oni dodju kod nas na kafu... baba i mama kod njih...
zena je malo opsednuta zdravljem i gladovanjem... kao i prirodnim lecenjem... maze se mokracom... deciju je cak i pila... :D
ali je ovako skroz ok zena...malo smesna...:P
a muz... hehe... kad on popije malo rakije... pa pusti na kasetofon radikalske pesme... :lol:
to je cepanje... pa kad krene da peva...
svi ostali su ono... burzuji... uobrazeni.. druzim se ponekad samo sa jednim koji je isao sa mnom u razred... ovi ostali... do vidjenja... :D

Sve si ti pametna...
Ko ne zna,mozda posmisli da su iz istog sela,pa da zna sta se s njim desava...
A i realno je da svakog od nas moze sutra da smaze automobil na ulici...
I sta,smesno,za nevericu...
Tako dve moje koleginice,živele u zgradi preko puta faxa prelazile uljicu preko pešačkog na zeleno i neki manijak ih pokosio...
I samo sam čuo kao priče da neke dve sa faxa neko pokosio...
Ja pomislio možda ih onako okrznuo,jer nemoguće da stekne onoliku brzinu pored onolikih semafora i nisam uopšte razmišljao o tome,nit sam pitao koje su...
Kad posle par dana vidim dve umrlice...
Žalost...

pa ja kad sam chitala prvi post pomislila sam da postoji mogutjnost... ne bi bio ni prvi ni poslednji...
al' nisam odmah poverovala vetj sam prochitala i shta se dalje pisalo... i provalish...
ma neki su i plakali... :D

imam babetinu preko puta,koja me spijunira..i koja daje neke dezinformacije mojoj gazdarici..
iz postovanja (s obzirom da ima 100 god) nisam otisla na njena vrata,i opalila joj dva samara...
ali,je zato kuliram kad prodje..
te ce gospodja meni "je l si tako vaspitana,da se ne javljas komsijama"
ja je samo pogledam,i zalupim vrata...
to je jedini problem koji imam..
za sad...:mrgreen:

imam babetinu preko puta,koja me spijunira..i koja daje neke dezinformacije mojoj gazdarici..
iz postovanja (s obzirom da ima 100 god) nisam otisla na njena vrata,i opalila joj dva samara...
ali,je zato kuliram kad prodje..
te ce gospodja meni "je l si tako vaspitana,da se ne javljas komsijama"
ja je samo pogledam,i zalupim vrata...
to je jedini problem koji imam..
za sad...:mrgreen:

imam i ja tako jednu babu u komsiluku...znaci nesmes ni da pisnes kada prolazis ispod njenog prozora inace se dere kako ce zwati policiju...a njen neki unuk nocu pusta jako glasnu muziku i to neki gothic metal ili scream...msm neke tako horor stwari...a niko ne sme nista da mu kaze...
z;)

imam i ja tako jednu babu u komsiluku...znaci nesmes ni da pisnes kada prolazis ispod njenog prozora inace se dere kako ce zwati policiju...a njen neki unuk nocu pusta jako glasnu muziku i to neki gothic metal ili scream...msm neke tako horor stwari...a niko ne sme nista da mu kaze...
z;)

ma,ova nije opasna (valjda)...no je licemerna z:hm:

Back