- Poruka
- 32.028
pa znam
i kazem ti,nisi jedna u lezbo akciji
ae,vis kako sa ja dobra
imam i jos,ako hoces,samo da nadjem
Jelena , goni se s lezbo akcijama, ja to ne upraznjavam ni u kosmarima. :/
A moze, kopiraj jos, ajde potrazi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa znam
i kazem ti,nisi jedna u lezbo akciji
ae,vis kako sa ja dobra
imam i jos,ako hoces,samo da nadjem
ko u sumraku,bok te
da se ne prezivate mozda cullen?
inace,nadam se i ja zasebnom delu,moja drugarica tako zivi
i bas joj je super![]()

..imacu grizu savesti...

Moji drugovi mi često govore da ne bi' smeli da žive ovde gde živim ja....
Imam kuću ne stan... Najbliži komšija je na 800 metara....
Okružen sam sa 4 strane šumom....
kuća nije odma' do puta nego ima neki običan nasipan put pa 400 metara do puta......
Imam dve kuće u jednoj koja ima 7 soba žive moji.
U drugoj živim ja ta kuća ima 4 sobe(moja soba, hodnik, kupatilo, i još jedna soba u kojoj ima neki kauč i TV....)
Pošto sam u toj kući sam slušam muziku koliko mi je volja...
Idem u koću mojih za doručak, ručak i večeru i kada mi je dosadno idem noću i gledam TV......
a ono što je najbolje.....
IMAM 14 GODINA!!!!
p.s. znam da niko neće poverovati ali je istina
TAKO DA NE ŽELIM UVREDLJIVE KOMENTARE!!!!
.....definitivno bi trebalo da prestanem sa tim.... 

ja neam problema sa komsijama imaju oni samnom
ok sam sa vecinom mada ima neka bakuta u ulici sto drzi u dvoristu pse lutalice i opasno me nervira...jedan dan je sreo i rek'o joj da cu da joj izudaram palicom sve kerove ako ih vidim ispred moje kapije i od tad ih nema![]()
i sa jos jednom bakutom sam se zakacio jel mi je zvala pandure zbog glasne ziqe i uvek sam je gledao nekim zaebanim pogledom kad je vidim u kraju iz zaebavanja i bila kod keve posle da joj kaze kako me se plasi kad me vidi na ulici![]()
ja neam problema sa komsijama imaju oni samnom
ok sam sa vecinom mada ima neka bakuta u ulici sto drzi u dvoristu pse lutalice i opasno me nervira...jedan dan je sreo i rek'o joj da cu da joj izudaram palicom sve kerove ako ih vidim ispred moje kapije i od tad ih nema![]()
i sa jos jednom bakutom sam se zakacio jel mi je zvala pandure zbog glasne ziqe i uvek sam je gledao nekim zaebanim pogledom kad je vidim u kraju iz zaebavanja i bila kod keve posle da joj kaze kako me se plasi kad me vidi na ulici![]()

.... 
hmm,ne bih volela da si u mom kraju........
![]()

to se vrtelo u krug 2h i zena je odlepila 
cuti bio bi jos gori da nemam i pandura u kraju
pre 1-2 god nadrQao se na strinu koja zivi sprat ispod u kuci i pustio na maximum ovo njeSra i zapalio napoljeto se vrtelo u krug 2h i zena je odlepila

...khhh....koji debilizam...i zamisli maloumnike koji slusaju ovo sra.nje....treba ih lincovati...jadna zena....
.....sad definitifno ne bih volela da si u mom kraju....![]()

za onu vodicu
i otiso negde. Pop doso kod mene da pita gde je ludi Paja,, ja reko pojma nemam i pop
se pokupi i ode. Ja posle izlazim i sretnem Paju na stepenicama i kazem kao Trazio vas pop
a on se namrsti pa poce da se dere kao lud
MNOGO SI TI MALI DA SE TAKO ZAJEBAVAS SA MNOM... NISMO MI DRUGARI... ja kao sta mu je sad
i nastavlja Paja dalje NECU JA JOS DA UMIREM PA MENE POP
DA TRAZI... ja reko ozb vas trazio
i Paja pukne i kaze E SAD IDEM KOD TVOJIH DA IM KAZEM STA SI MI REKO
i otsio... Ja posle doso kuci, ovi moji me napali kao sta si mu to reko
ja
kao da ga trazio pop
Ovi moji kazu znaci Paja nije lud stvarno si mu reko... ja pa stvarno ga pop
i trazio
I sad kad me sretne kaze DOBAR DAN!!! kao da sam ja gluv i izlapeo a ne on.. ja mu nekad kazem OK, axa, jeste, a nekad i mrtva 'ladan prodjem pored njega
tad se bas s*****daj j.b.t si normalna da slusam ovo?to sam samo pustio da je nerviram...zamisli tu pesmu kako se vrti u krug 2h na maximum pa odlepio bi svako
ko zna mozda mi je zvala i tad pandure samo me nisu nasli kuci![]()
Chini mi se da su samo na Balkanu komshije vazan faktor u ljudskim zivotima...(a ponekad i u psecim)

to sam rekla vec 2 puta....komsija mi otrovao macka.....![]()
![]()
izvinjavam se, nisam chitao celu temu...

boze,zasto svi imaju utisak da ih ja nesto napadam....zasto se izvinjavas?samo kazem....![]()

Ja zivim u kuci, u kraju grada koji je tek u razvoju (sad sam ironichan sam sebi), tako da oko mene ima josh samo par kuca. Jednom su mi ovi seljaci s desne strane zvali miliciju kad sam svirao sa bendom u garazi. Osim toga nisam imao vecih problema. Chesto sviram bubnjeve, shto nikako ne bih mogao da zivim u zgradi ili negde gde ima vishe kuca...Muziku, naravno mogu da odvrnem koliko hocu...Ma sve u fulu, shto bi se reklo...
Kad je leto izadjem napolje, sednem ispred kuce i uzivam u njihovoj muzici.