Komsije...

ko u sumraku,bok te
da se ne prezivate mozda cullen?:flert:
inace,nadam se i ja zasebnom delu,moja drugarica tako zivi
i bas joj je super:aha:

lako se navikneš....
Nema buke, ti stvaraš buku i niko ti ne kaže ništa.....
I prezivam se Vujić..... z:hm:
A kako se zove ta tvoja drugarica? :whistling: z:mrgreen:
Mada nismo zato kao oni ludaci koji su izolovani od sveta...
Meni smeta pošto leti kad je ovaj nasipan put suv SVAKI DAN DOLAZE GOSTI I SVAKI 3 DAN POVEDU I DETE!!!!!! z:cry:
Sada sve zavisi kada dođu oni koji nemaju deco unda' je kul....

Samo par ljudi u zgradi imaju sa nama (mojom porodicom) pravi komšijski odnos.
Ne mirišu se, al' se trpe.
Ostali su nam rođaci, polu-rođaci i mnogo dobri prijatelji.
Osoba koju najviše volim i koja me zna od nulte godine živi 3 sprata iznad. :)

Moji drugovi mi često govore da ne bi' smeli da žive ovde gde živim ja....
Imam kuću ne stan... Najbliži komšija je na 800 metara....
Okružen sam sa 4 strane šumom....
kuća nije odma' do puta nego ima neki običan nasipan put pa 400 metara do puta......
Imam dve kuće u jednoj koja ima 7 soba žive moji.
U drugoj živim ja ta kuća ima 4 sobe(moja soba, hodnik, kupatilo, i još jedna soba u kojoj ima neki kauč i TV....)
Pošto sam u toj kući sam slušam muziku koliko mi je volja...
Idem u koću mojih za doručak, ručak i večeru i kada mi je dosadno idem noću i gledam TV......

a ono što je najbolje.....
IMAM 14 GODINA!!!! :)

p.s. znam da niko neće poverovati ali je istina ;)
TAKO DA NE ŽELIM UVREDLJIVE KOMENTARE!!!!

pa to je bas lepo....ali ja ne bih smela da spavam sama..(jedva izdrzim i zasebnu sobu a kamoli kucu)....verovatno zato sto previse gledam trilere,i kriminalisticke filmove i serije....(mada i dosta citam krimice...i previse)....pa vidim serijske ubice u svakom uglu....xD..... z:mrgreen: .....definitivno bi trebalo da prestanem sa tim.... :think:
p.s....i ja imam 14....

ja neam problema sa komsijama imaju oni samnom z:D

ok sam sa vecinom mada ima neka bakuta u ulici sto drzi u dvoristu pse lutalice i opasno me nervira...jedan dan je sreo i rek'o joj da cu da joj izudaram palicom sve kerove ako ih vidim ispred moje kapije i od tad ih nema z:hm:

i sa jos jednom bakutom sam se zakacio jel mi je zvala pandure zbog glasne ziqe i uvek sam je gledao nekim zaebanim pogledom kad je vidim u kraju iz zaebavanja i bila kod keve posle da joj kaze kako me se plasi kad me vidi na ulici :hahaha:

ok sam sa vecinom mada ima neka bakuta u ulici sto drzi u dvoristu pse lutalice i opasno me nervira...jedan dan je sreo i rek'o joj da cu da joj izudaram palicom sve kerove ako ih vidim ispred moje kapije i od tad ih nema z:hm:

i sa jos jednom bakutom sam se zakacio jel mi je zvala pandure zbog glasne ziqe i uvek sam je gledao nekim zaebanim pogledom kad je vidim u kraju iz zaebavanja i bila kod keve posle da joj kaze kako me se plasi kad me vidi na ulici :hahaha:

f-frikovi-ljudi-fotografije_-01.jpg

Getto se javlja komsinici

Poslednja izmena:

:zcepanje:

hmm,ne bih volela da si u mom kraju.... :zima2: .... z:mrgreen:

cuti bio bi jos gori da nemam i pandura u kraju :)

pre 1-2 god nadrQao se na strinu koja zivi sprat ispod u kuci i pustio na maximum ovo njeSra i zapalio napolje :rotf: to se vrtelo u krug 2h i zena je odlepila z:cry:

...khhh....koji debilizam...i zamisli maloumnike koji slusaju ovo sra.nje....treba ih lincovati...jadna zena....
.....sad definitifno ne bih volela da si u mom kraju.... :mrgreen:

...khhh....koji debilizam...i zamisli maloumnike koji slusaju ovo sra.nje....treba ih lincovati...jadna zena....
.....sad definitifno ne bih volela da si u mom kraju.... :mrgreen:

daj j.b.t si normalna da slusam ovo? :roll: to sam samo pustio da je nerviram...zamisli tu pesmu kako se vrti u krug 2h na maximum pa odlepio bi svako z:mrgreen:

ko zna mozda mi je zvala i tad pandure samo me nisu nasli kuci z:lol:

Ja se uglavnom kacim sa starcima. Najjace je bilo sa jednim kretenom Pajom. Lik zaboravio da treba da mu dodje pop :pop: za onu vodicu :lol: i otiso negde. Pop doso kod mene da pita gde je ludi Paja,, ja reko pojma nemam i pop :pop: se pokupi i ode. Ja posle izlazim i sretnem Paju na stepenicama i kazem kao Trazio vas pop :pop: a on se namrsti pa poce da se dere kao lud :lol: MNOGO SI TI MALI DA SE TAKO ZAJEBAVAS SA MNOM... NISMO MI DRUGARI... ja kao sta mu je sad :lol: i nastavlja Paja dalje NECU JA JOS DA UMIREM PA MENE POP :pop: DA TRAZI... ja reko ozb vas trazio :lol: i Paja pukne i kaze E SAD IDEM KOD TVOJIH DA IM KAZEM STA SI MI REKO :lol: i otsio... Ja posle doso kuci, ovi moji me napali kao sta si mu to reko :lol: ja :mrgreen: kao da ga trazio pop :pop: Ovi moji kazu znaci Paja nije lud stvarno si mu reko... ja pa stvarno ga pop :pop: i trazio :lol: I sad kad me sretne kaze DOBAR DAN!!! kao da sam ja gluv i izlapeo a ne on.. ja mu nekad kazem OK, axa, jeste, a nekad i mrtva 'ladan prodjem pored njega :lol: tad se bas s*****

Ja zivim u kuci, u kraju grada koji je tek u razvoju (sad sam ironichan sam sebi), tako da oko mene ima josh samo par kuca. Jednom su mi ovi seljaci s desne strane zvali miliciju kad sam svirao sa bendom u garazi. Osim toga nisam imao vecih problema. Chesto sviram bubnjeve, shto nikako ne bih mogao da zivim u zgradi ili negde gde ima vishe kuca...Muziku, naravno mogu da odvrnem koliko hocu...Ma sve u fulu, shto bi se reklo...

I moj komsija svira bubnjeve u garazi sa svojim bendom ali meni ne pada na pamet da zovem policiju. z:) Kad je leto izadjem napolje, sednem ispred kuce i uzivam u njihovoj muzici.

Back