GrimReaper
Iskusan
- Poruka
- 5.035
Kad chitam vashe dogodovshtine, prosto mi bude milo shto su meni najblizhe komshije 200m daleko... (:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad chitam vashe dogodovshtine, prosto mi bude milo shto su meni najblizhe komshije 200m daleko... (:
ne znam da li si citao celu temu ali ako si procitao znam bi da je meni najblizi komsija na 800 m 
hehene znam da li si citao celu temu ali ako si procitao znam bi da je meni najblizi komsija na 800 m
![]()
covece....a gde zivis?
pusti sad komshije, vi'sh da grdni poumirashe !!
a sta je sa fanijem?ozbiljno,meni nista nije jasno....ako je ono izmislila,bolesno je....
ja mislim da ko je poverovao je malo bolestan...
ali to je samo moje mishljenje.

Sve si ti pametna...
Ko ne zna,mozda posmisli da su iz istog sela,pa da zna sta se s njim desava...
A i realno je da svakog od nas moze sutra da smaze automobil na ulici...
I sta,smesno,za nevericu...
Tako dve moje koleginice,živele u zgradi preko puta faxa prelazile uljicu preko pešačkog na zeleno i neki manijak ih pokosio...
I samo sam čuo kao priče da neke dve sa faxa neko pokosio...
Ja pomislio možda ih onako okrznuo,jer nemoguće da stekne onoliku brzinu pored onolikih semafora i nisam uopšte razmišljao o tome,nit sam pitao koje su...
Kad posle par dana vidim dve umrlice...
Žalost...

imam babetinu preko puta,koja me spijunira..i koja daje neke dezinformacije mojoj gazdarici..
iz postovanja (s obzirom da ima 100 god) nisam otisla na njena vrata,i opalila joj dva samara...
ali,je zato kuliram kad prodje..
te ce gospodja meni "je l si tako vaspitana,da se ne javljas komsijama"
ja je samo pogledam,i zalupim vrata...
to je jedini problem koji imam..
za sad...![]()

imam i ja tako jednu babu u komsiluku...znaci nesmes ni da pisnes kada prolazis ispod njenog prozora inace se dere kako ce zwati policiju...a njen neki unuk nocu pusta jako glasnu muziku i to neki gothic metal ili scream...msm neke tako horor stwari...a niko ne sme nista da mu kaze...
![]()
pa da..baba je luda...jednom komsiji je zadawila macku...

imam i ja tako jednu babu u komsiluku...znaci nesmes ni da pisnes kada prolazis ispod njenog prozora inace se dere kako ce zwati policiju...a njen neki unuk nocu pusta jako glasnu muziku i to neki gothic metal ili scream...msm neke tako horor stwari...a niko ne sme nista da mu kaze...
![]()

ma,ova nije opasna (valjda)...no je licemerna![]()