xella
Veoma poznat
- Poruka
- 14.341
setih se jutros lujke sprat iznad, kako je jednom dosla s nekim uljem da nam podmaze vrata koja mozda skripe![]()
Kakav frik

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
setih se jutros lujke sprat iznad, kako je jednom dosla s nekim uljem da nam podmaze vrata koja mozda skripe![]()
al pazi sad ja stao i gledam ne znam dal nam zaista skripe..pa idem od jednih do drugih i levo-desno vrtim..kad ona sva srecna sto nam skripuckaju od kupatila i podmaze![]()
al pazi sad ja stao i gledam ne znam dal nam zaista skripe..pa idem od jednih do drugih i levo-desno vrtim..kad ona sva srecna sto nam skripuckaju od kupatila i podmaze![]()
sad cu da zvucim ko moja baba branka (sta god se nekome dogadja ili boli ga i njoj je isto to) meni dolazio komsija, da pregleda oluke, jer sigurno nisu dobro uradjeni, ne moze da spava od nekog zveckanja![]()
Па та поправка од 200 је само инад вашег стана, а чак ни то није ваш посао, него сте ви били принуђени да посао одрадите. То је посао кућног савета.
Рече МрсБ, кад се прави изолација крова, то оптрилике по стану кошта 200-400 € и у обавези су сви да плате. Кад се људима припрети судом, да виш како трче да плате. Нормално, све мора да буде поштено и по рачуну, да се не пуне џепови лопова - преЦедника СС (Принц Еуген).
Има и та фора, као млади сте људи, па лукаве комшје и рачунају да могу да вас негде измузу да пристанете да сносите трошкове који нису само ваша обавеза, него свих и подјенако.
pa jeste i bolelo bi te uvo za krov kad prokisne, sta te briga, sta ce ti... tako isto ovi sa vrha mogu da se prave sasavi kad izlije kanalizacija i poplavi podrume i vesernice npr... to nije resenje... mora da postoji obaveza svih, na zalost kod nas to obicno bude pod pretnjom, inace propade i zgrada i stanari
ja sam na vrhu npr, i prosle zime kad je prokislo zbog snega sami smo mi na vrhu to resavali... da ne spominjem sto su se i ovi ispod nas becili jer je voda prosla pa jos pokusali da nam uvale kosku da platimo krecenje... kad je doslo prolece i vreme da se krov radi nigde nikog... sami smo platili majstora i prepravku 200 eura... sledeci put cu tako lepo da usetam u najblizu advokatsku kancelariju i da tuzim gomna, a onda da prodam stan prvim gancima koji budu pitali i da kupim kucicu ogradjenu bodljikavom zicom... i struju cu da pustim u ogradu i da okacim KOMSIJE MRSH!
pa da... ajde kao da se ne zameramo komsiluku, tek smo dosli.. a predsednik skupstine stanara kao i svi ostali su bili u fazonu, sta nas briga nama ne curi, sto rece ovaj decko gore, boli me tuki za lift ne koristim ga, e tako ni njima ne treba krov, resice to ovi kojima treba... tako da smo se nas sest stanova sa petog iscimali, svako odradio iznad svog stana, a ovi ostali nista... a predsednik kucnog saveta je tako azuran da je popravka zgrade posle zemljotresa ostala neodradjena jer dok je on skupio svu potrebnu dokumentaciju pare iz budzeta vec bile potrosene![]()
pa da... ajde kao da se ne zameramo komsiluku, tek smo dosli.. a predsednik skupstine stanara kao i svi ostali su bili u fazonu, sta nas briga nama ne curi, sto rece ovaj decko gore, boli me tuki za lift ne koristim ga, e tako ni njima ne treba krov, resice to ovi kojima treba... tako da smo se nas sest stanova sa petog iscimali, svako odradio iznad svog stana, a ovi ostali nista... a predsednik kucnog saveta je tako azuran da je popravka zgrade posle zemljotresa ostala neodradjena jer dok je on skupio svu potrebnu dokumentaciju pare iz budzeta vec bile potrosene![]()
svaka cast, samo nije bas vreme da mozes da biras nego zivis tamo gde mozes da priustis... to sto ti zivis u maminoj i tatinoj kuci pa je nazivas svojom je drugi padez, neki su tako nasledili stanove i zive tu iako mastaju o kuci i triJes ari placa, al prc... tu si gde si
a lift... pa gle, i moja tetka zivi u osmospratnici sa liftom na prvom i placala je lift kao i svi ostali stanari iako ga nije koristila... e a onda je ostarila i obolela pa danas ne bi mogla da izlazi iz stana da nije tog nekad nepotrebnog lifta... to je svojina i obaveza svih stanara zgrade, kao kad bi fasada kuce u kojoj zivis propala a ti uzmes da popravis samo fasadu na delu kuce gde je tvoja soba... uostalom, jel neces da odrzavas zgradu u kojoj zivis, odseli se negde gde ne mora... a mora svuda... dakle mozes ili da se slozis ili da se slozis, ako gomno nisi
je li, jel ti stalno tako serendas ili samo kad sa mnom diskutujes?![]()
Pokusavam da pronadjem logiku u tvojim postovimaTebi su samo drugi problem. Ne mozes da sedis i da ih nateras na nesto,uradi sama ako ti smeta
.
nemoj, pliz, da se ne povredis od umnog napora... procitaj ponovo, videces da jesam uradila sama, tak da te ne bih vise zadrzav'o![]()
uh,moram da te demantujem.Zasto zivis onda u zgradi koja ima 20 spratova ...Ima dosta zgrada,barem u mom kraju,sa 3 sprata maksimum ( zajedno sa prizemljem)...Manje ljudi,manje debila...
uh,moram da te demantujem.
dugo sam zivela u lepoj staroj `zgradi`,na poslednjem I spratu,na kome su se nalazila 3 stana,i u prizemlju 3 (od kojih jedna bila prodavnica,pa je ne racunam u komsiluk)....znaci bilo je 5 `porodica` (ukupno 9-oro ljudi)
nit` manje zgrade,nit` manje ljudi u jednoj zgradi,nit` vecih idiota-ukljucujuci i mene.bila sam normalna i pristojna u pocetku,ali kad sam videla da sut s rogatim ne moze,ponasala sam se upravo onako kako su se i oni ponasali.krala zajednicku struju,treskala vratima kad izlazim iz stana,jako pustala muziku (pogotovo u vreme odmora),brisala blatnjave noge na njihove otirace,dovikivala se sa gostima koje ispracam kroz hodnik u bilo koje doba dana i noci,sitno djubre koje su bacali ispred mog podruma sutirala sam ravnomerno ispred njihovog (trudila sam se da im rasporedim jer ne znam tacno ko je bacio),na zid koji me deli od komsije stavljala sam casu i prisluskivala ceste svadje sa zenom (njega sam jednom uhvatila kako je priljubio uvo na moja vrata...tako sam naglo otvorila da mi umalo nije upao u stan)...i taaaako
sreca i za mene a verujem i za njih da sam se odselila.iskustvo je zaista odvratno,ali sa budalama nisam mogla drugacije-jedino da im se pridruzim