Лулница
Iskusan
- Poruka
- 5.305
molba za savet:
kako da skrenem paznju komsijama da ne bacaju smece na moju terasu,
a da ne izazovem kontraefekat
![]()
Ja nisam pametna...imam isti problem...
Evo bas maločas sam sela na svoju terasu da uživam malo, kad ova iznad mene počela da trese neku ćebad, tepihe, staze iz kupatila,...i ja ćutim i kažem sebi "Smiri se, nije vredno tvojih živaca, iskuliraj..." i u jednom momentu samo sam pukla i kazem joj preko ograde da prestane da trese, a onda ZAMISLI nastavlja da trese meni na glavu...i naravno da sam joj je... sve po spisku, i rekla da je primitivna i nevaspitana,...ni ne sećam se šta sam sve rekla a bilo je pre 10 minuta, znam samo da sam se tresla kao prut...sva!

A ona i posle toga nastavlja kao da ja nista nisam rekla...

Npr širi neisceđen veš, trese mrvice, pada joj alat, krema za cipele, otpaci od kobasice,dlake od kose i noktiju, kese,...ne mogu svega ni da se setim...
I tako 20 godina...

Da ne pričam kako povlaci stolice, lupa nocu,sprema stan posle ponoci, kad namesta krevet to toliko traje i lupa da sam ja pomislila da njih 4,majka sa 3 nevaspitane ćerke, spava u sanducima i da nisu bas kako treba...
Od njihove wc šolje i kko zna sta rade nama je plafon u kupatilu unisten i nije problem nama da to okrečimo nego sto ona ne dozvoljava majstorima da nadju problem ako je kod nje i da to rese....
Katatastrooooofa

Iskreno da ti kažem ja bih zvala komunalno ali moj tata nece jer bi to bio haos, a verovatno neće da ga strefi infarkt...
On je za to da se odselimo, ali ja nisam jer sve je ok i prelepo osim tih pritivaca i te bede uz koju nemaš nikakav mir i stvarno joj želim sve najgore u životu, koliko nam je bola nanela...ali eto neće grom u koprive,a da da je bilo sreće mi bi imali stan iznad njih i ne bi ovoliko patili zbog primitivaca...
Evo upravo je raširila veš...