komsije

знам како ти је
деца комшијама у згради обавезно сметају, без изузетка
нико да пита јел треба помоћ, отићи до продавнице кад је дете болесно, ал сви знају да се жале јер беба плаче кад је боласна
Normalno kad je glavata, zbrčkana i ružna, što bi rekao Mekflaj.
Živim u kući, naravno mojoj, mogu da napanjim muziku do poslednjeg zuba, deca kad tutnje po sobama samo nama smetaju, ako smetaju.
Jedino džukci...ako se upare u koncertnu klapu čuju se iz svih okolnih dvorišta, leti nekada kad su prozorii otvoreni,komarnici na istima se podrazumevaju, petlovi iskukuriču zorom ranom...
Ometači.

знам како ти је
нико да пита јел треба помоћ, отићи до продавнице кад је дете болесно, ал сви знају да се жале јер беба плаче кад је боласна

da
ista to sto je lepila dopis, cuti kad joj lepo kazem dobro jutro/dobar dan
i samo prodje pored mene i Ivana u kolicima kad smo na stepenicama ili ispred ulaznih vrata od zgrade gde bi nam mozda trebalo pomoci....

da "pohvalim" i ja moj komsiluk. bilo bi tu svasta da se napise, ali najludje...
komsija klao svinju ispred kuce, kako se to u banatu kaze - na ulici! celi dan nisam mogla da izvedem dete napolje. mislim, mogla sam ali nisam zelela da posle danima objasnjavam sta cike rade.
i ne znam gde je ta komunalna policija, valjda su trebali da provere da li covek ima licnu kartu dok kolje? :think:

da "pohvalim" i ja moj komsiluk. bilo bi tu svasta da se napise, ali najludje...
komsija klao svinju ispred kuce, kako se to u banatu kaze - na ulici! celi dan nisam mogla da izvedem dete napolje. mislim, mogla sam ali nisam zelela da posle danima objasnjavam sta cike rade.
i ne znam gde je ta komunalna policija, valjda su trebali da provere da li covek ima licnu kartu dok kolje? :think:

:eek: Kolju svinje u Srbiji . Strasno :D

Eh,kolju ih 5 km od Terazija,a tek negde u unutrasnjosti...Ja sam se kao klinac toga nagledao,sad sam potpuno psihicki zdrav...

e da nije imao bus plus pojavili bi se brzinom svetlosti.... nije to komunalna to bus plus policija.....

meni je ex koleginica pricala,uz neki ushiceni izraz lica,da je njena sestra u krusevcu zaklala prase u kadi (zivi u stanu) i `uredila ga` dok je muz stigao sa posla.
odvratno!

meni je ex koleginica pricala,uz neki ushiceni izraz lica,da je njena sestra u krusevcu zaklala prase u kadi (zivi u stanu) i `uredila ga` dok je muz stigao sa posla.
odvratno!
Nije to odvratno, to je prava Žena Domaćica. :)

Da nema tih ljudi što kolju svinje, ne bi vi jeli dobrog svinjskog mesa, tako da jezik za zube, moliću lepo. Imam ja komšiju koji kolje svake godine, mada ritual mu je ispunjen tek kad pusti Baju Malog Knindžu, na primer. To je meni komšija za primer, ne zajebajem se.

Inače nemam problema sa komšijama, mnogo je dobar komšiluk. Ima starosnih razlika, ima nas mladih, onih od oko 40 godina, pa sve do onih od 70-80 godina, i ne sećam se da je ikad bilo nekih problema.

Nije to odvratno, to je prava Žena Domaćica. :)

Da nema tih ljudi što kolju svinje, ne bi vi jeli dobrog svinjskog mesa, tako da jezik za zube, moliću lepo. Imam ja komšiju koji kolje svake godine, mada ritual mu je ispunjen tek kad pusti Baju Malog Knindžu, na primer. To je meni komšija za primer, ne zajebajem se.

Inače nemam problema sa komšijama, mnogo je dobar komšiluk. Ima starosnih razlika, ima nas mladih, onih od oko 40 godina, pa sve do onih od 70-80 godina, i ne sećam se da je ikad bilo nekih problema.

Благо теби! :D

Где живиш, да се преселим без размишљања! ;)

moje komsije cepaju drva na terasi... srecom jos nisu poceli da kolju... inace mnogo dobri ljudi, redovno mi pretresaju sanduce, donose postu, docekuju i ispracaju moje goste... zove i kaze, mustuluk, dosao ti brat, i posle 2 min stvarno moj brat se pojavi... redovno mi ukazuju poverenje tako sto mi ostavljaju decu na cuvanje, gde ces vece casti :lol: i tako... idila

moje komsije cepaju drva na terasi... srecom jos nisu poceli da kolju... inace mnogo dobri ljudi, redovno mi pretresaju sanduce, donose postu, docekuju i ispracaju moje goste... zove i kaze, mustuluk, dosao ti brat, i posle 2 min stvarno moj brat se pojavi... redovno mi ukazuju poverenje tako sto mi ostavljaju decu na cuvanje, gde ces vece casti :lol: i tako... idila

ti si pravi komšija za primer,ćutiš i trpiš ;)

ti si pravi komšija za primer,ćutiš i trpiš ;)

dok mi jednog dana ne pukne film, kao prosle godine :rumenko:
ne mozes u zgradi drugacije ziveti osim da budes maksimalno tolerantan, cak i kad su u pitanju nenormalne pojave, tipa klanje i cepanje drva :lol: narocito ako niko nije ni cuo za dnevni red, i ako se ne zna ni ko pije ni ko placa kao kod nas

ne mozes u zgradi drugacije ziveti osim da budes maksimalno tolerantan, cak i kad su u pitanju nenormalne pojave, tipa klanje i cepanje drva :lol: narocito ako niko nije ni cuo za dnevni red, i ako se ne zna ni ko pije ni ko placa kao kod nas

isti slučaj kod mene,
razumem da se mora čistiti,ali u 3 ujutru,pa i za pms je mnogo,
a špijuniranje me posebno oduševljava,polomi se čovek da stigne
do prozora na vreme i vidi ko se to vraća kući i ko koga dovozi,
postala mi duševna hrana da mu se nakezim i mašem sve dok
ne uđem u zgradu...sad dok čitam ovo šta sam napisala počinjem
da brinem u šta se ja to pretvaram :D

знам како ти је

Kod mojih komsija dete non stop place, i to traje mesecima i mesecima, verujem da je ozbiljno bolesno, stoga trpim i ne reagujem mada me strahovito iritira, ali puci ce mi film zbog njihovog ponasanja, umesto da smiruju dete oni na njega vicu, ta zivcana stoka nije zasluzila to roditeljstvo, ne shvatam majku koja lupa u zid kako bi naterala dete da prestane da place umesto da ustane, ode do njega i umiri ga. Nevidjen paradoks, trebao bi ja njoj da derem po zidu, a ne da slusam kako ona lupa detetu.

nema veze sto je zgrada u pitanju ja sam u kuci pa ista stvar, virenje kroz prozor, vrata, pentranje na odzak da bolje vide... umal' ne bi masovna sarana kada kupih zavese....izbise mi 300e iz dzepa..... a da ne pricam da je ovo godinamam bilo napusteno dvoriste i da su svi navikli da ga koriste.... uzas :D ne mogu da ih poizbacujem iz dvorista....

nema veze sto je zgrada u pitanju ja sam u kuci pa ista stvar, virenje kroz prozor, vrata, pentranje na odzak da bolje vide... umal' ne bi masovna sarana kada kupih zavese....izbise mi 300e iz dzepa..... a da ne pricam da je ovo godinamam bilo napusteno dvoriste i da su svi navikli da ga koriste.... uzas :D ne mogu da ih poizbacujem iz dvorista....

ma znam, al opet si svoj na svome... u zgradi moras za sve da se konsultujes sa stanarima, ako slavis, ako zalis, ako moras da majstorises u nevreme, imas goste, da se izvinjavas sto dete trci po sobi, i sto zalivas cvece, sto placas cistacicu, sto je ne placas... svi bi za sve da se pitaju a kad se stvarno pojavi problem, tipa, dotrajale cevi i instalacije, prokisnjavaje krova, pozabadaju glave u pesak ko nojevi

uzmi bebu lava u zoo vrtu da gajiš neko vreme,
svima će sve biti jasno :)

hahahahah mislim da me ni zid nece spasiti, evo jedan covek prekoputa podigo zid i lik doneo merdevine naslonio popeo se i zeva mu po dvoristu dok nije tu, prolazim i ne verujem :eek:
a lav vidis dobra ideja.... shvate da sam ludja od njih i to je to :D

ja bih ti savetovala da organizujes neku rock svirku u dvoristu... provereno, nasi se ljudi najvise plase sapuna, promaje i rokera :lol: seks, droga i rokenrol... jeste da rizikujes reputaciju narkomana al ce bar da ti se skinu
i obavezno da bude lajv

hahhahahahaa sapuna:D bravo :)
evo jedna je pocela da bezi od mene pricala sam za zenom koja je babica u radnji i doticna komsinica uperi prst u mene i kaze "ti mala trudna" ja je samo pogledam tek ona ospe "pa sta cekas!!! ...." reko prodji me se da ti ne kazem sta zasluzujes i za divno cudo sklanja mi se :D

Back