Imamo jedan problem,na koji se vecina mojih prijatelja nasmejala,ali meni zaista deluje neresivo.....
Zivim na selu,znaci kuca,veliko dvoriste,jos veca basta,raj na zemlji
ALI!!Malo sutra!!
Komsije su nam sjajne,ali ima jedna kuca...ljudi u njoj su..pa,najblaze receno stoka,od najmladjeg do najstarijeg clana.To im je,valjda,genetski....

Kad sam malo pre rekla basta,znaci imamo sve od povrca i voca-krompir,papriku,srgarepu,grasak,kupus,paradajz itd...To isto imaju i ti,koje nazivam stokom.Ali,evo kako oni,za razliku od nas,normalnih,"uzgajaju" ono sto jedu!!!!

Prazne septicku jamu direktno u bastu,u svoje povrce i voce,u ono sto im deca i oni jedu!
Ruku na srce,boli me uvo sto to jedu,problem je sledeci-smrdi cela ulica i smrad nam ulazi u kuce!!

Ne mogu da vam objasnim...nemam reci....skupljamo ves,bezimo unutra,zatvaramo vrata i prozore!!!

Komsinica je danas zvala opstinu,ali oni su joj dali broj neke komunalne sluzbe,koja je rekla da komunalna policija vise ne ide ni po gradu,a ne po selima i da zove sutra,da ce joj dati neki drugi broj....mislim da ce samo da je vozaju i da im ne mozemo nista,da treba da ih uhvatimo na delu...Oni prazne taj uzas ili rano ujutru ili kasno nocu..
Kome da se obratimo?Da li iko zna?Da li mozete da zamislite kako nam je,uz svu ovu vrucinu?

Prinudjeni smo da udisemo njihova g'vna.....
Odmah da kazem da je iskljucen bilo kakav razgovor sa njima,jer to nije moguce...