Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ova Hellen je baš neka proračunata opasnica.
ništa emocije, govor srca, ovo ono, nego samo razum i nauka.
i kako posle čovek da joj ne ustane...
ja sam mojima **** sve po spisku , matora kurvetina bacila rezervoar kod mene u dvoriste i to je prelilo casu a pre toga totalom prskali zivu ogradu ..............

A ti rođače po onoj narodnoj: klin se klinom izbija, prosto ne mogu da verujem da su naši ljudi toliko zli, mislim da ti živicu isprskaju nekim hemikalijama bez ikakvog razloga, garant i ti njima uz ono "sve po spisku" činiš neke "usluge"![]()

vidi prijatelju ili prijateljice u opste me ne interesuju i ne pada mi na pamet da bacam djubre kod komsijeta sklopka ne postoji u mojoj glavi
Inatis se sa decom? Pa oni nisu ni primetili da si odsarafila muziku, a i ako jesu pojma nemaju koja je svrha tvog postupka.Mene moje izludjuju, pogotovo njihova deca. Igraju se po ceo dan na parkingu, to odzvanja, i izgleda mi kao da mi se igraju pod prozorom, a na 4. sam spratu. Vriste, svadjaju se, psuju... strasno, po ceo dan.
Danas sam resila da im se osvetim, pet minuta pred pocetak popodnevnog odmora (14:55) sam raspalila Verdijevu operu na maksimum, cisto pet minuta da ih izludjujem. Pet minuta nakon popodnevnog odmora (17:05), tacnije sad... planiram da raspalim Nightwish, pa da vidimo ko ce tu koga.![]()

kupis dobermana![]()
koja kolicina glupaka kojim smo okruzeni

radi li ta masina?masine za sivenje model Singer 1923 godina....

radi li ta masina?![]()
ima nesto novo u tvom komsiluku?![]()
zatišje pred buruneko zatisje , verovatno ce biti neko sranje

...nisi nas to napustila za stalno....![]()
pupupu daleko bilo 
,