komsije

vd:
ova Hellen je baš neka proračunata opasnica.
ništa emocije, govor srca, ovo ono, nego samo razum i nauka.
i kako posle čovek da joj ne ustane...

Pa Hellen brani decu, tu je potpuno razumem. Nikad nisam stanovala u zgradi (falim te bože), ali moja deca jesu dok su studirali. Stanovali su na prvom spratu a dole igralište, tobogani, ljuljaške, ma svašta nešto, dece milion. Kupili su čepiće za uši kad su hteli da uče ili spavaju i mirna Bačka.
Manite se ljudi dece, svi smo jednom bili deca i voleli da se igramo i sigurna sam da pritom nismo bili ni malo tihi ili uviđavni.

ja sam mojima **** sve po spisku , matora kurvetina bacila rezervoar kod mene u dvoriste i to je prelilo casu a pre toga totalom prskali zivu ogradu ..............

A ti rođače po onoj narodnoj: klin se klinom izbija, prosto ne mogu da verujem da su naši ljudi toliko zli, mislim da ti živicu isprskaju nekim hemikalijama bez ikakvog razloga, garant i ti njima uz ono "sve po spisku" činiš neke "usluge" :hahaha:

A ti rođače po onoj narodnoj: klin se klinom izbija, prosto ne mogu da verujem da su naši ljudi toliko zli, mislim da ti živicu isprskaju nekim hemikalijama bez ikakvog razloga, garant i ti njima uz ono "sve po spisku" činiš neke "usluge" :hahaha:

vidi prijatelju ili prijateljice u opste me ne interesuju i ne pada mi na pamet da bacam djubre kod komsijeta sklopka ne postoji u mojoj glavi

Nisam ljubitelj... kad zivis u malom gradu, komsije ti dodju kao neki "pridruzeni" clanovi porodice... ulaze bez najave, vire ti u serpu, vise su u tvojoj nego u svojoj gajbi... spijuniraju za tvoje dobro... tu su i kad ti trebaju i kad ti ne trebaju... malo too much za moj ukus. :thumbdown:
A onda odes u veci grad... sretnes coveka u ulazu ni ne znas je li ti komsija... ni dobar dan ni dobro vece... drugi hoce da te pojede jer si parkirao na "njegovom" mestu... treci vice jer ne moze da dremne posle rucka zato jer tvoje dete prosipa igracke po parketu... nemoj slucajno da peres terasu,samo sto su oprali prozore ispod, nemoj da slusas muziku glasno jer su u zalosti ovi pored... :thumbdown:
Tako da, sve moje komsije su na ignore listi i kontaktiramo samo po potrebi i to strogo preko advokata. :mrgreen:

vidi prijatelju ili prijateljice u opste me ne interesuju i ne pada mi na pamet da bacam djubre kod komsijeta sklopka ne postoji u mojoj glavi

Nisam rekla da bacaš đubre kod KOMŠIJETA, ma šta to značilo, ali iz tvojih postova vidim da si jako besan i ogorčen. To nikome ne pomaže, a ako klin-klinom izbijaš, bar prema mom iskustvu, samo ćeš lošije proći, to sam htela reći, iliti: lepa reč i gvozdena vrata otvara, veruj, često je tako.

DANAS SU ME OVI DEBILI SA SUMANUTOM PSIHOZOM ODNOSNO MOJE 'DRAGE KOMSIJE OPET IZNERVIRALE. STAVLJAJU PRAZNE FLASE OKO MOJE KUCE DA BI NESTO VRACALI A KAD SU SHVATILI DA ZNAMO STA SU URADILI NAPALI SU NAS DA IM MI NESTO VRACAMO. STVARNO NE ZNAM STA DA RADIM. NE VERUJEM U TE NJIHOVE GLUPOSTI ALI ME STRASNO NERVIRA STO NOCU OBILAZE OKO MOJE KUCE I KO ZNA STA RADE. DODJE MI DA IH POBIJEM. DOBIBU DESET GODINA,ODSLUZIT CU PET ZBOG DOBROG VLADANJA I PROBLEM RESEN.SALIM SE. JEL IMAO NEKO SLICAN PROBLEM I KAKO GA JE RESIO? STA MI SAVETUJETE DA URADIM A DA JE LEGALNO.

Mene moje izludjuju, pogotovo njihova deca. Igraju se po ceo dan na parkingu, to odzvanja, i izgleda mi kao da mi se igraju pod prozorom, a na 4. sam spratu. Vriste, svadjaju se, psuju... strasno, po ceo dan.
Danas sam resila da im se osvetim, pet minuta pred pocetak popodnevnog odmora (14:55) sam raspalila Verdijevu operu na maksimum, cisto pet minuta da ih izludjujem. Pet minuta nakon popodnevnog odmora (17:05), tacnije sad... planiram da raspalim Nightwish, pa da vidimo ko ce tu koga
. :besna:
Inatis se sa decom? Pa oni nisu ni primetili da si odsarafila muziku, a i ako jesu pojma nemaju koja je svrha tvog postupka.
Vec si izgubila. :)

Stojim iza onoga da lepa rec gvozdena vrata otvara. Retko, retko kada nije tako. Najvazniji je pristup. Narocito kada su deca u pitanju. Nisu ni deca bas tako divlja da im se ne da objasniti. Al' ako se ide djonom pisi propalo... njima je i inat samo igra, a odraslima samo dize pritisak.

Komsije sa treceg sprata iz dana u dan imaju sve vise stvari ispred stana nego u stanu-garantovano...Provlacimo se kroz iglene usi pored nekih starudija,ogromnih fikusa i masine za sivenje model Singer 1923 godina...
I to tako stoji mesecima...napadala prasina..sacuvaj Boze.

već rekoh-naša zgrada je nekako ogromna,u П i izlazi na 3 ulice,a zajedničko je dvorište.
samo moja zgrada (u našoj ulici) nema male dece u zgradi...ali se tik uz našu zgradu igraju klinci iz dela zgrade koja izlazi na paralelnu ulicu.
valjda ih roditelji tako vaspitali,da urlaju ovde kod nas,dok oni tamo mogu lepo da odmaraju.
e ti klinci su hiljadu puta otvorili dvorišna vrata zgrade i zviznuli istim...valjda se jure,šta li.
ne smem da ih opomenem,jer su se jednom išorali blizu mojih vrata.
ćutim i trpim njihovu lupnjavu vratima (koja se razvale,čim se opravi brava za zaključavanje)....
ybt izludeću,a kad nema ove dece iz susedne zgrade,ova moja zgrada je tako mirna,ni mušica se ne čuje

Back