a kada prodjes kroz park na banovom brdu sve sama ljudska g... po travi pored drveca....
videla sam vise puta kako ljudi vrse veliku nuzdu u tom parku u sred bela dana...takodje i uche decu da idu u wc u parku....a to je sramota jer svi ti ljudi zive blizu parka a oni koji ne zive imaju i mek i kafice u kojima mogu da idu u wc....
jel ovo ok,znaci nije lepo samo kada psi ostave izmet a za ljude nema veze jel? a sta je sa upishanim liftovima i ulazima od zgrada? jel i to ok?
naravno da treba skupljati za svojim psom,ali su po meni oni koji kake na javnim mestima gori od onih koji ostave izmet psa a ne svoj izmet... iskreno...
moj pas u parku voli da pojede ljudsko g... i stalno strahujem da mi ne prenese neku bolest....odkud ja znam sta ima taj sto se istovario u parku? treba da zaradim neku eserihiju koli ili ko zna kakvu boleshchuru koja je zarazna...pre ce ljudsko g da zarazi nego psece,od pseceg u 99% slucajeva mogu da se dobiju samo gliste kojih se chovek lako otarasi
a ne mogu da je sprecim da jede to,jedino da je vezem,a posto ona nije rob i treba joj kretanje,ne pada mi na pamet da je vezujem,