KOMSHIJE ! ! !

Moj komsiluk je extra, ko god je sa strane bio rekao je da nasa zgrada ima dusu, sto retko koja zgrada ima. Ima nas 8 studenata, zezanja uvek. To je jedina dobra stvar nase zgrade :)
 
jinxy:
tebi je bas super, ja kao da zivim u gerijatrijavilu!!! uzas!
:lol: I na mom ulazu ista stvar! Od dvadeset stanova, u osam žive same babe-udovice. Bukvalno babe, od osamdeset godina; u dva stana usedelice od po pet i kusur banki, a u naredna tri stana se svakih par meseci smenjuju novi stanari. Kad su klinci išli od vrata do vrata da skupe potpise da osposobe tzv. 'zajedničke prostorije' za stoni tenis, i tako te zezalice, gde bi se skupljali svi iz kraja (moja zgrada ima 4 ulaza inače), naravno da nisu dobili famoznu saglasnost stanara.
Sreća pa mi je drugarica iz srednje par zgrada niže, a i snašla sam se tu po kraju. :mrgreen: Za druženje, mislim. :P
Znači - nemam problema sa komšijama, što se tiče buke! Ali bi mogle da prestanu da bacaju pikavce, ljuske od luka ili salame, i tako to, kroz prozor. Puna mi terasa svako jutro. Jedino se naježim kad čujem kako pl. flašama s vodom gađaju i psuju decu sa prozora (ispod nam je dečje igralište) u stilu: 'Dabogda se majci kući ne vratio!'. Jer prave buku, zaboga, kad se okupe. Ma, simpa taj moj najbliži komšiluk, nemam reči! :roll:
 
Moje komshije su horor...Ne zna se ko je ludji.....U chitavoj zgradi nemam ni jednog jedinog normalnog komshiju.....Znam, chudno je....A mozda su oni normalni a ja jedina luda....:? Hmmm...
 
komsiluk ispod mene - moja najbolja drugarica/prijateljica, kako hocete, super se slazemo
komisluk iznad mene - seljacine crnogorci, dosli ovog proleca po ceo dan skacu po stanu, vuku namestaj, kotrljaju neka gvozdena govna po parketu i tako dalje (taman za streljanje)
 
Ova tema je bila već nekoliko puta , možda na starom forumu.
Neću ponavljati ono što sam već pisala, al samo dodajem da i ja čujem komšije kad pišaju i kad puste vodu u klonji. Od čega se pravile ove zgrade uBgdu (moja stara 40 godina), kao da je šuplja...valjda tanki zidovi... :?
 
Ja posto zivim u Kuci nemam problem da mi smetaju komsije !!! Ali psoto imam 3 auta a u ulici sad svaka kuca ima bar 2 kola svi se bune nema de da se parkira pa busimo jedan drugom gume :) A sad ide zima pa narod narucuje drva pa kad pocne u 8 ujutru da ih sece dodjemi da kupim pistolj sve da ih pobiem mamu im seljacku !!!
 
Kod mene je recimo 40 posto ok. A oni ostali - razvalili su interfon i bravu na dvorisnim vratima jer ih mrzi da vade kljuc, pa smo sada "na izvolte", kradu ljudima postu, (ne samo kataloge i slicno, nego i racune???) neki uopste ne umeju da izuste "Dobar dan", jedni se dernjaju sa decom od 7 ujutru, jedna baba je malo "onako" pa je stalno u teorijama zavere, a cistoca je za mnoge misaona imenica.

Ipak mi je dno dna bila jedna koja je mrtva ladna ostavila psa u hodniku kad je otisla na odmor, u fazonu "neko ce se vec pobrinuti za njega"!!!
 

Back
Top