KOMSHIJE ! ! !

ja imam ok komsije,fine bakice i dekice, a ima i dosta mladjih ljudi :],jedino sam mrzela svog dvojnika, na svaki 5 minuta je dolazio da pita da li sam spustila slusalicu :] ali sad nemam vise tih problema :]

jao kod mene ima svakavih komsija... ovako, istice se lik ispod mene-narkoman-koji po ceo dan duva vutru-i sve ulazi u moju sobi.... onda su tu nervozne dede i babe koji znaju sve sto se desava u zivotu svakog od nas... i u mozda 2-3 stana zive ok ljudi. a da, tu je i neizbezna baba-mackara.

Čitam sad ovo i primećujem da su samo dva posta pohvalna. Zaključak - loše komšije slabo idu na Net? ;) A kakvi smo mi kao komšije? Ja sam bila ubeđena da sam sjajna, dok se u hodniku nismo srele žena ispod mene i moj klinac i ja. Sagla se ona, pomazila ga: -A, ti li si taj što mi u klompama skače svaki dan po glavi! (I dalje buci, buci, buci, buci...) A ja u zemlju da propadnem!
01.gif

Odmah sam pokupovala svima papuče umesto klompi.
Pa mikser, pa usisavanje, pa mašine... A o raznoraznim proslavama i da ne pričamo! Joj, a majstori? Raznorazne bušilice, grrrrr!!!
Zašto se tako malo pažnje poklanja zvučnoj izolaciji prilikom gradnje zgrada sa više stanova?

shushu:
jao kod mene ima svakavih komsija... ovako, istice se lik ispod mene-narkoman-koji po ceo dan duva vutru-i sve ulazi u moju sobi.... onda su tu nervozne dede i babe koji znaju sve sto se desava u zivotu svakog od nas... i u mozda 2-3 stana zive ok ljudi. a da, tu je i neizbezna baba-mackara.

:lol:
e ova osobina (nekih ) starih ljudi oduvek me je fascinirala.

Zivim u kuci :lol:
Divno se druzimo :razz:
Kad smo raspolozeni kafenisemo a kad nismo onda kuliramo jedni druge :oops:
To mu dodje ne pisano pravilo :wink:
Samo dobar dan "idite svojim putem" :roll:
Dobar dan moze kafa"kod mene ili tebe" eto druzenja :lol:
Lepo je ziveti u kuci bez lupkanja,trupkanja...ali
Kad je leto :twisted: Komsija sa leve strane voli dzez i dobre zvucnike
Komsija sa desne str.metaliku,ovi iza narodnjake :confused:
Ali ne bih menjala ni sa kim ovu moju Zvezdaru znaju oni i da ucute :lol:
E onda je milina :razz:

Cim sam video temu... :twisted: :twisted: :twisted: konacno da sebi dam malo oduska...
U sadasnjem stanu sve OK sem ludaka iznad koji stalno nesto buse burgijom,ko da prave lansirnu rampu...A u proslom :roll: ,iznad neki seljaci ko s planine da su sisli,stalno se dozivali sa terase,a hjihov mali seronja se jednom ladno ispiso sa terase na ves!Naravno,usrali nam plafon u WC-u kad im bila poplava u stanu. :roll: Cak su nam staru masinu za ves koju smo stavili na ulazu pored vrata ukrali.(i to nocu ko da smo blesavi pa ne cujemo :lol: ,mislim masina je bila krs,neupotrebljiva,dzabe je vukose stepenicama :lol: :lol: )

Sizzlym:
Kakwe su wam komshije?
Jer was nerwiraju, smetaju wam . . .ili ste ok sa njima mozda se i druzite ili tako neshto. . .

iznad mene neki Makedonci, drkoši. Mislim, tolerantni su što se muzike tiče ali su drkoši ovako kad ih sretneš

ispod mene general u penziji, titoista. poslednji tip osobe koji bih poželeo za komšiju. često smara oko muzike i kako mu curi u kupatilu. pa šta hoće 40 godina je krao, sad još hoće i da uživa u penziji.

na spratu je ok situacija i tako...

pozdrav

Sada nemam nikakvih problema sa komšijama, i tako će i biti dok klimu opet ne uljučimo.
Inače, oni klinci ne miruju, moja mama je rekla da samo čeka da ih vidi, jer hoće da ih prebije.
To bi tako volela da vidim.

Arnold_Layne:
iznad mene neki Makedonci, drkoši. Mislim, tolerantni su što se muzike tiče ali su drkoši ovako kad ih sretneš

ispod mene general u penziji, titoista. poslednji tip osobe koji bih poželeo za komšiju. često smara oko muzike i kako mu curi u kupatilu. pa šta hoće 40 godina je krao, sad još hoće i da uživa u penziji.

na spratu je ok situacija i tako...

pozdrav

ne znas ti onda sta je los komsija, takvi su najbolji, samo cute, ne prave buku i povremeno se pobune zbog neke nebitne stvari.
btw, ti bas znas da je krao 40 godina? sto ga ne prijavis policiji onda?

ja imam za komsije dvoje crnogoraca koji u opste ne kucaju kad mi ulaze u kucu....da se baba ne ortaci sa njima pa j*bo bi im mater, jos imaju jednu gadnu foru da nam uvale svoje unuke svaki dan za vreme rucka....jednom mi je stvarno bilo prekipelo pa sam ishisterisao na matoru ali ova i dalje to radi...samo me sad podmicuje da ne popizdim...malo kintom, malo kafom a nedavno mi po babi poslala flasu vinjaka....ne mozete da verujete kakvi ljudi..... do duse nisam ni ja bas neki komsija- po ceo dan raspaljujem solaze na gitari i pustam najglasniji rock'n'roll

Arnold_Layne:
naravno da znam

pa šablonu. neobrazovan, (bio) u partiji. došao iz pi'č'ke ma't'erine a ima stan + deci po stan
lopovi bre

u svakom slucaju taj je med i mleko u odnosu na ove sto buse zidove, urlaju, tabanaju po ceo celcijalisticki dan, vuku stolice po parketu, kotrljaju neke gvozdene kugle po podu (da, da) i slicno....

Za Badnje vece... U 1 posle ponoci odvrnuli Miroslava ILica do daske, pa utisavali, pa pojacavali dok nisu probudili ceo komsiluk. A onda se jedan od njih prodere kao sivonja: HRISTOS SE RODI BRAAATEE!!!
A ovo je nekad bila fina zgrada. :roll:

Slazem se da ponasanje komsija nema veze sa njihovim godinama. Moji su JAKO nekulturni i ovi iynad i ovi ispod. Katastrofa! Nocas smo lupali ovima ispod nas da bi prestali sa vriskom i cikom u jedan sat po ponoci, a pre toga im je toliko bio pojacan ton na tv-u (gledali su kviz onaj sa kuglicama , kockicama valjda na trecem kanalu) da smo mi gore sve culi. Pre dve noci ovi iynad se vracali kuci u pola dva izjutra sa dvoje dece skolskog uzrasta , pa kad su po mraku poceli da padaju, vriste, kotrljaju se niz stepenice, ja :shock: , cujem pominju neku macku (valjda se uplasili macke koja je bila u zgradi ) Nekad se pitam kako smo uopste izdrzali ove tri i po godine u tom okruzenju...a ne mogu nista da izmenim, samo mi se skuplja nervoza ybog tudjeg nevaspitanja i bezobzirnosti. Ja sam :-(

E, blago vama sto imate komsiju sa kojim mozete da popijete kafu, ili zatrazite na pozajmicu soljicu secera...Kod mene u zgradi prosek godina 100 (naravno, dok sam studirala, svima je smetalo "toliko mnogo ljudi koji dolaze kod mene, bez obzira sto ne prave buku, ni probleme, ipak je to mnogo"?!?), stanovi menjaju vlasnike na svakih 5 meseci, par stanara drzi cipele ispred vrata(!!!!), postojao je kolektivni pokusaj pravljenja bastice i sadjenja luka ispred zgrade, od kada tamo zivim (13 god), bila sam svedok: 1 pokusaja silovanja (komsija komsinicu), 1 pokusaja bacanja sa 5 sprata, nebrojenih dolazaka policije (porodican svadja, paljenje stana, lazna dojava o sakrivanju opasnog kriminalca) , pored mene zivi sizofrenicni socijalni slucaj koji kopa po kantama, a od njega bubasvabe jure ka meni kad god otvorim vrata, cepaju se drva u stanu...jbg, ne mogu da odem, stan je moj, i tek sam ga renovirala po svom ukusu :( a tako bih volela da ponekad, samo ponekad sa komsinicom popijem kafu...smrc...

tralalala:
ovo sa bubasvabama je jezivo. :(
E, a zamisli, savetovali mi da, posto bubasvabe navodno vole cisto, onda isprljam svoj prag i vrata sto vise, ne daj boze da ih prebrisem Domestosom, ili necim, pa da onda svababube vide da je kod mene i njega slicno, pa ce ostati tamo!!! A, da ga vidis kad zvoni da pozajmi nesto, a sline mu cure svuda po faci i rukama! A, meni zao, nema nigde nikoga, uvek mu dam-kljuc od interfona, sijalicu da zameni, olovku, ili nesto slicno, ali mi je jos gore kad to sve ubalavljeno vraca! Vicem "neka komsija, zadrzite", ali ne vredi, fini neki cika, uvek voli da vrati...

Back