Moran pohvaliti svoje komsije jer to stvarno i zasluzuju.Zaista su ljudi fini i sto je najvaznije kultivisani,uvek su tu kada je potrebna neka pomoc,druzimo se i zezamo...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
shushu:jao kod mene ima svakavih komsija... ovako, istice se lik ispod mene-narkoman-koji po ceo dan duva vutru-i sve ulazi u moju sobi.... onda su tu nervozne dede i babe koji znaju sve sto se desava u zivotu svakog od nas... i u mozda 2-3 stana zive ok ljudi. a da, tu je i neizbezna baba-mackara.
Sizzlym:Kakwe su wam komshije?
Jer was nerwiraju, smetaju wam . . .ili ste ok sa njima mozda se i druzite ili tako neshto. . .
Arnold_Layne:iznad mene neki Makedonci, drkoši. Mislim, tolerantni su što se muzike tiče ali su drkoši ovako kad ih sretneš
ispod mene general u penziji, titoista. poslednji tip osobe koji bih poželeo za komšiju. često smara oko muzike i kako mu curi u kupatilu. pa šta hoće 40 godina je krao, sad još hoće i da uživa u penziji.
na spratu je ok situacija i tako...
pozdrav
Arnold_Layne:naravno da znam
pa šablonu. neobrazovan, (bio) u partiji. došao iz pi'č'ke ma't'erine a ima stan + deci po stan
lopovi bre
Koji urnebestralalala:Za Badnje vece... U 1 posle ponoci odvrnuli Miroslava ILica do daske, pa utisavali, pa pojacavali dok nisu probudili ceo komsiluk. A onda se jedan od njih prodere kao sivonja: HRISTOS SE RODI BRAAATEE!!!
A ovo je nekad bila fina zgrada.![]()
E, a zamisli, savetovali mi da, posto bubasvabe navodno vole cisto, onda isprljam svoj prag i vrata sto vise, ne daj boze da ih prebrisem Domestosom, ili necim, pa da onda svababube vide da je kod mene i njega slicno, pa ce ostati tamo!!! A, da ga vidis kad zvoni da pozajmi nesto, a sline mu cure svuda po faci i rukama! A, meni zao, nema nigde nikoga, uvek mu dam-kljuc od interfona, sijalicu da zameni, olovku, ili nesto slicno, ali mi je jos gore kad to sve ubalavljeno vraca! Vicem "neka komsija, zadrzite", ali ne vredi, fini neki cika, uvek voli da vrati...tralalala:ovo sa bubasvabama je jezivo.![]()