Komplimenti i instrumenti.....

Mnogo pričaš,svađao bi se samnom,vređaš devojku..A da ti prvo proveriš hormone?Puca te progesteron.
I što se napušavanja tiče.S obzirom kakav ti je hormonski disbalans.To ti neće teško pasti.
Pogledaj samo kakav si histeričar,kako se obraćaš ZB
Histerija je ženska bolest nastala od reči histera/materica.
Pravac u Ponedeljak najbliža privatna laboratorija.
Svako dobro.
Priviđaju ti se ženski hormoni tamo gde ih nema(na šta se ti ložiš,si hetero?).
Ili nisi umeo da mi odgovoriš,pa si se dosetio da iskoristiš taktiku novinara kada ne umeju da objasne određeni politički potez (opozicija u histeriji zbog odlučnog poteza vlasti da...).
Nemaš šta da kažeš u svoju odbranu,otkrio sam tvoje sramne namere,pa me pokušavaš predstaviti kao histeričnog čoveka,pošto drugi argument nemaš(ali i na to da nisam odgovorio sažeto,što je potpuni nonsens).Na taj način želiš obezvrediti moje slovo,koji kod iole razumnijeg(za ostale me briga)neće proći.Najlakše je tako odgovoriti.
Izgleda da nije u tvom domenu da ti se neko obrati sa više od dve proste rečenice(zato ti i smeta moj opširan odgovor).
Na ove gluposti ne bih ti ni odgovorio, ali neću da dam da kod publike prođe ovakva "bistroumnost" i da slučajno pomisle da si u pravu.

Priviđaju ti se ženski hormoni tamo gde ih nema(na šta se ti ložiš,si hetero?).
Ili nisi umeo da mi odgovoriš,pa si se dosetio da iskoristiš taktiku novinara kada ne umeju da objasne određeni politički potez (opozicija u histeriji zbog odlučnog poteza vlasti da...).
Nemaš šta da kažeš u svoju odbranu,otkrio sam tvoje sramne namere,pa me pokušavaš predstaviti kao histeričnog čoveka,pošto drugi argument nemaš(ali i na to da nisam odgovorio sažeto,što je potpuni nonsens).Na taj način želiš obezvrediti moje slovo,koji kod iole razumnijeg(za ostale me briga)neće proći.Najlakše je tako odgovoriti.
Izgleda da nije u tvom domenu da ti se neko obrati sa više od dve proste rečenice(zato ti i smeta moj opširan odgovor).
Na ove gluposti ne bih ti ni odgovorio, ali neću da dam da kod publike prođe ovakva "bistroumnost" i da slučajno pomisle da si u pravu.
Posle prve rečenice sam stao sa čitanjem ajde ti laki uz jednu prikladnu pesmicu na trajni ignor.Uživaj u muzici.
U Ponedeljak pravac laboratorija mićko a sad bye.

Ja sam Bik u horoskopu

Тужићу те блентавој управи Крстарице за политичку некоректност, неизузетност, нереципрочност и др.разни неологизам... по стандардима бесконачне демократије, свих немогућих слобода и прекомерних, немогућих људских права без икакве друштвене одговорности.... :kafa:

Poslednja izmena:
Jesu li Laki i Sinnke u nekoj vezi?
Mene ženska mora da radi i u mozgu(ne plašim se pametnih žena,za razliku od ovog koji samo priglupe traži,koje nemaju svoje mišljenje,pa da im nametne svoje i da ih lako kontroliše). Takođe ne gledam na žene kao na seksualni objekt.
Od birača nema je****.-ponavlja Sinnke tajnu svog seksualnog uspeha,usput objašnjavajući da je telesna ljubav posebna kategorija.
Ponavlja,da se telesna ljubav jasno odvoji od emocija(imam problem sa tim,ne mogu samo pokupiti neku i izbambusati,priznajem)i da se gleda na to kao čisto zadovoljstvo bez uplitanja osećanja.Naglašava,da su neke dobre samo za to i da samo te kvalitete poseduju. Meni nažalosti samo ti kvaliteti nisu dovoljni čak ni za to.(kaže jednu "mudru" rečenicu i meni padne ne vredi ambalaža)
Bez lažnih obećanja,zavlačenja uvek se zna na čemu si.
Lažni zaštitnici dok ne dođu do cilja glume nešto pa posle pokažu pravo lice.
Otvorene karte (iskrenost krasi i mene i Sinketa)uzmi il ostavi.

Mene ženska mora da radi i u mozgu(ne plašim se pametnih žena,za razliku od ovog koji samo priglupe traži,koje nemaju svoje mišljenje,pa da im nametne svoje i da ih lako kontroliše). Takođe ne gledam na žene kao na seksualni objekt.
Od birača nema je****.-ponavlja Sinnke tajnu svog seksualnog uspeha,usput objašnjavajući da je telesna ljubav posebna kategorija.
Ponavlja,da se telesna ljubav jasno odvoji od emocija(imam problem sa tim,ne mogu samo pokupiti neku i izbambusati,priznajem)i da se gleda na to kao čisto zadovoljstvo bez uplitanja osećanja.Naglašava,da su neke dobre samo za to i da samo te kvalitete poseduju. Meni nažalosti samo ti kvaliteti nisu dovoljni čak ni za to.(kaže jednu "mudru" rečenicu i meni padne ne vredi ambalaža)
Bez lažnih obećanja,zavlačenja uvek se zna na čemu si.
Lažni zaštitnici dok ne dođu do cilja glume nešto pa posle pokažu pravo lice.
Otvorene karte (iskrenost krasi i mene i Sinketa)uzmi il ostavi.
Prvo
Prestani da mi nabijaš te prste u oči. Upristoji se
Drugo
Nemam pojma ni ko si ti ni ko je Sinnke ni zašto idete u paru
Treće
Nemam ideju o čemu ti pričaš, još manje zašto se meni obraćaš...
Četvrto
Ovo ti nije poslastičarnica i nijedna žena ovde nije kolačić u izlogu, pogotovo ne ja, pa da Sinnke i ti i bilo ko drugi samo treba da dodje i izabere...
Peto
Ma samo me se okani :roll::lol:
Užas

Prvo
Prestani da mi nabijaš te prste u oči. Upristoji se
Drugo
Nemam pojma ni ko si ti ni ko je Sinnke ni zašto idete u paru
Treće
Nemam ideju o čemu ti pričaš, još manje zašto se meni obraćaš...
Četvrto
Ovo ti nije poslastičarnica i nijedna žena ovde nije kolačić u izlogu, pogotovo ne ja, pa da Sinnke i ti i bilo ko drugi samo treba da dodje i izabere...
Peto
Ma samo me se okani :roll::lol:
Užas
Samo stavi morona na ignor nisi prva a nećeš biti ni poslednja.

imaš neki libidometar?

Одрасли се данас играју горе него деца, ако су погубили сопствено јаство и културну динамику...зато се човек све више регресира и пропада као божије дато биће

Данашњи човечуљак је много удаљен од онтологије оног Човека који је непрекидни Играч.
Играч који се стално игра, са партнером, породицом, пословима, културом, јесте homoludens.

Back