Šta tu vredi silan govor?Neka praktično iskaže divljenje.a jel mu kažeš lepa ti je patka
Šta tu vredi silan govor?Neka praktično iskaže divljenje.a jel mu kažeš lepa ti je patka
Ne može govoriti, upravo je zauzeta sa istim.a jel mu kažeš lepa ti je patka
Ma dosta je i ako ti se sviđa od struka nadole.Ne bih, ne sviđa mi se![]()
Ma dosta je i ako ti se sviđa od struka nadole.
Šta mu vredi košulja,kad je to jedino što bi pohvalila na njemu.
Ko je Biković??Šta mu vredi košulja,kad je to jedino što bi pohvalila na njemu.
Taj odevni predmet može svako da kupi što ne znači da ume da iznese(baš ti lepa košulja ili lepo ti stoji). Jer ako ti se ne sviđa od struka nadole (pogotovo tamo) ne vredi,pa makar to bio i Biković.
Nije poenta u tome ko je Biković već čime raspolaže.Jel si iz Bosne?(znam da jesi haha)Ko je Biković??
Da. Što pitaš?Nije poenta u tome ko je Biković već čime raspolaže.Jel si iz Bosne?(znam da jesi haha)
Pošto četiri oči vide više nego dve i što su dve glave pametnije nego jedna, zovem forumaša @sinnke da mi pomogne da se razjasni ova zavrlzama. A koju će glavu upotrebiti-tu odluku prepuštam njemu.(za koju on misli da je pogodnija u ovom slučaju)Ko je Biković??
Zašto misliš da ja želim da mi nešto bude razjašnjeno? I od kud ti pravo da pričaš sa mnom na takav način? Ne citiraj, ne smaraj. PoyyPošto četiri oči vide više nego dve i što su dve glave pametnije nego jedna, zovem forumaša @sinnke da mi pomogne da se razjasni ova zavrlzama. A koju će glavu upotrebiti-tu odluku prepuštam njemu.(za koju on misli da je pogodnija u ovom slučaju)
Koliko vam znače komplimenti i druge neke suptilnije reakcije? Primjetila sam da kad mužu kažem napr :"Super ti stoji ta majica....ili danas baš dobro izgledaš....." šepuri se kao paun a libido skoči u nebesa 😁
Muškarci, volite li komplimente? Znače li vam?
Ja sam Bik u horoskopuПа Бик...![]()
Dobro se slažem sa BikovimaJa sam Bik u horoskopu
Ja sam za to da se ženski Bikovi u horoskopu izjasne kao KraveJa sam Bik u horoskopu
Ja sam za to da se ženski Bikovi u horoskopu izjasne kao Krave
Hvala što si joj "objasnio" na način koji je na njenom intelektualnom nivou.Dobro se slažem sa Bikovima![]()
Zato se i dobro slaže,to se ceni. Ko u nema u glavi ima među nogama. A slična "pamet" se sličnom raduje.Ja sam za to da se ženski Bikovi u horoskopu izjasne kao Krave
Pošto kada mene nešto pitaju ja se trudim da dam što precizniji odgovor (iako nismo na istoj talasnoj dužini,hm jelte) odgovoriću ti.Zašto misliš da ja želim da mi nešto bude razjašnjeno? I od kud ti pravo da pričaš sa mnom na takav način? Ne citiraj, ne smaraj. Poyy
Pošto kada mene nešto pitaju ja se trudim da dam što precizniji odgovor (iako nismo na istoj talasnoj dužini,hm jelte) odgovoriću ti.
Kada mi upute pitanja,a ja sam ne mogu baš najpreciznije i najtačnije da odgovorim,ja pozovem odgovarajuće sagovornike.(prema tome kome treba odgovor)
Ako se nekome ne sviđa moj način ophođenja, jer ne mogu da uvijam kako stvari stoje,žalim slučaj.
A ako si tu došla da tražiš podršku ,pažnju i neku ljubav(koju u realnom životu nemaš za razliku od mene) da ti kažem samo:uvek će se naći neko jadan/a koji će lepiti srca na bilo koju tvoju nebuloznu poruku.
Inače,nisi zaslužila moj cenjeni odgovor,ali odgovorio sam ti zbog ostalih,da ne kažu da sam na ovo ostao bez teksta.
Najveći kompliment za takve žene je da se muškarcu diže na njih. Nemaju druge kvalitete pa im je to vrhunac. Takve mogu proći samo kod onih koji misle(ali isključivo)donjom glavom.A da malo budemo normalni i lijepo diskutujemo u temi m?
Na pdf Muškarci smo, tema je komplimenti muškarcima. Pljuckanje po ženama je nepoželjno i suvišno.Najveći kompliment za takve žene je da se muškarcu diže na njih. Nemaju druge kvalitete pa im je to vrhunac. Takve mogu proći samo kod onih koji misle(ali isključivo)donjom glavom.
Meni?
Ko ti je do sada pohvalio novi imidž?
Pa imam ih, mogu da te nosam od Švajcarske do Srbije i natrag hahaSvi… mada kažu da sam kao plavuša izgledala starije. Nije baš jasno koliko je pohvala za novi imidž, a koliko kritika za stari.
A tvoja “lep sam bez mišića” filozofija je potpuno falš.