Komplikovano

zasto niste varali ?:mrgreen:

zato....shto nisam :) nisam varala nijednog,do sad bar,pa cak ni one sa kojima sam bila u vezi,ali mi niej bilo stalo do njega/njih. Kad imam decka,imam decka,ne znam,valjda stvar poshtovanja,necu da ga pravim budalom. Kod mene se nikad nije desilo,da imam decka,ali zato vidim nekog i u glavi mi krece poooozuda ''jao shta bi mu uradila,jeeeeebi me '' ..kad imam nekog,samo njega zelim i kad osetim da zelja raste,okrenuta je ka njemu,a ne ka drugom. cim ja zelim drugog a sa njim sam u vezi...jasno je kakvog je kvaliteta ta ''veza..'' i pre svega bih zapitiala samu sebe,mozda se cak malo razocarala u sebe. Islo bi mi po glavi,pa dobro,jesam li tako povrshna,ili jer ja njega ne volim koliko sam mu pricala kad hocu da idem veceras sa ovim,jel moguce kad sam mu rekla da ga volim da me je toliko lakonobrlatiti..nekako...razocarala bih se u sebe,govoroim da je u pitanju ozbiljna veza i da ja pocnem da varam. Ne osudjujem one koji su prevarili,ima hiljadu podmotiva za to, samo,eto,ja bar do sad nisam,ne kazem da u budcnosti necu,mada jedina situacija gde bih ja mogla da zamislim da prevarim jeste iz osvete...moja zelja za osvetom,kad sam povredjena,i kad hocu da mu dokazem neku poentu a puko mi je film,moze da predje sve granice...ali opet,time samo povredjujem sebe. Krivo bi mi bilo,da ga prevarim,a da znam da je dobar..ajde da je stoka,gad,da me maltretira da ne mogu da zivim od njega,da me unishtava,...ali ako znam da je doabr,da me voli,poshtuje,da me ceni,....pa i da ga ne volim samo zbog tih stvari ne bi,i radije bih mu rekla da je kraj u vezi...

Poslednja izmena:

Back