- Poruka
- 27.122
Jer sam u jednom q -cu vidila SVE .![]()
pocela si da verujes u Isusa ?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jer sam u jednom q -cu vidila SVE .![]()

pocela si da verujes u Isusa ?![]()

.. i što da Ankora sad kaže na ovo .. ?
NIŠ..
poljubit cu te u čelo .![]()

poljubi me u *****![]()
e oces da mi budes decko
predlak
pod uslovom da si mladji od mene
i ludji![]()

nemoj tako da ga zoves,
uvredices ga![]()

odlicno
taman da te naucimo da je varas

kad klones jednom
gorko ce da zalish

Ja jedva navatam jenu po jenu i ondak nem s kim da ju prevarim.![]()
zasto niste varali ?![]()
nisam varala nijednog,do sad bar,pa cak ni one sa kojima sam bila u vezi,ali mi niej bilo stalo do njega/njih. Kad imam decka,imam decka,ne znam,valjda stvar poshtovanja,necu da ga pravim budalom. Kod mene se nikad nije desilo,da imam decka,ali zato vidim nekog i u glavi mi krece poooozuda ''jao shta bi mu uradila,jeeeeebi me '' ..kad imam nekog,samo njega zelim i kad osetim da zelja raste,okrenuta je ka njemu,a ne ka drugom. cim ja zelim drugog a sa njim sam u vezi...jasno je kakvog je kvaliteta ta ''veza..'' i pre svega bih zapitiala samu sebe,mozda se cak malo razocarala u sebe. Islo bi mi po glavi,pa dobro,jesam li tako povrshna,ili jer ja njega ne volim koliko sam mu pricala kad hocu da idem veceras sa ovim,jel moguce kad sam mu rekla da ga volim da me je toliko lakonobrlatiti..nekako...razocarala bih se u sebe,govoroim da je u pitanju ozbiljna veza i da ja pocnem da varam. Ne osudjujem one koji su prevarili,ima hiljadu podmotiva za to, samo,eto,ja bar do sad nisam,ne kazem da u budcnosti necu,mada jedina situacija gde bih ja mogla da zamislim da prevarim jeste iz osvete...moja zelja za osvetom,kad sam povredjena,i kad hocu da mu dokazem neku poentu a puko mi je film,moze da predje sve granice...ali opet,time samo povredjujem sebe. Krivo bi mi bilo,da ga prevarim,a da znam da je dobar..ajde da je stoka,gad,da me maltretira da ne mogu da zivim od njega,da me unishtava,...ali ako znam da je doabr,da me voli,poshtuje,da me ceni,....pa i da ga ne volim samo zbog tih stvari ne bi,i radije bih mu rekla da je kraj u vezi...zasto niste varali ?![]()
ali rijetko...Nije da nismo razmišljaliali rijetko...
Zato što sam odlučila da ne varam, zato što se mogu kontrolisati, zato što gradim kvalitetne odnose u životu a ne pičkin dim