Kompletna zaštita vašeg Windowsa - Opšta diskusija

• Začetnik teme Začetnik teme Leka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Evo i ja po prvi put zadovoljan sa zastitom, a sve to uz pomoc sledecih programa:

Antivirusi: Avast+Avira+(BitDefender (Quick Scan preko neta))
Anti spyware: Spybot S&D + Ad-Aware
Tune up sistem: CCleaner
USB zastita: USB Panda Vakcina
Firewall: Windows firewall
P.S.
Operativni sistem Windows 7 Proffesional

:eek: Jedino si mogao da stavis jos neki av.:hahaha:

Onda kad to instaliram da brisem CCleaner i Glary Utilities?

CCleaner i Glary Utilities su ti vise nego ok programi i ne treba ti nista vise.;)

Je l' bolji Nod32 ili Avast5?

Antivirus mi treba samo "radi reda", da sto manje usporava sistem. Najradije ga ne bih ni stavljao jer posjecujem samo FB, Krstaricu, Vukajliju i jos par sajtova, al' moram zbog USB-ova :)

Moze li Malwarebytes' sa ukljucenim zastitnim modulom zamijeniti antivirus, u mom slucaju?

Malwarebytes' sa ukljucenim zastitnim modulom ne može zamijeniti Antivirusni program...On je samo dodatak ili dopuna za AV.

I ja tako razmisljam. Uzecu Avast :)

Ne znam sto sam hardal-a uopste pitao da se odluci izmedju NECEGA i Avast-a :D :P

Ti nisi ni pitao mene, nego si postavio pitanje uopšteno pa ko stigne.....Uostalom ako malo prošetaš kroz pdf videćeš da ja koristim Avast5 i Malwarebytes AntiMalware sa aktiviranim zaštitnim modulom.Na Malwarebytes sam naštimao da se sam abdejtuje i to je to.......Ali sada će da krene ubjeđivanje da li Nod ili Avast i iz tog razloga ti nisam ni sugerisao za Avast ali sam ti rekao za Malwarebytes. Pitaj @fox_87 šta on koristi i je li zadovoljan...

Molio bih vas za pomoc! Naime problem je sledeci: Kad palim kompjuter, pre nego sto se upali izbaci mi nesto da mi profil koji koristim ne valja i krece neko odbrojavanje od 30 sekundi. ja kliknem ok, i opet izbaci da kao kad mi se kompjuter upali da ce se sve promene koje sam izvrsio u njemu ce biti obrisane ! kad mi se komp upali imam 4 velike ikone na ekranu i neka mala slika windowsa na pozadini...i svaki put kad promenim pozadinu,smanjim ikone,promenim temu, i kad opet upalim kompjuter opet se sve vrati na staro tjst te velike ikone itd... probao sam napraviti novi profil i kad kliknem switch user nece ni da izbaci opciju za zamenu , probao sam sistem restore da se vrati vreme u nazad a nece ni to...vecinu programa koje sam naknadno skinuo sam obrisao ali opet nista..MOLIM ZA POMOC !!!!!!!!!!!!!!!hvala:rumenko:

Molio bih vas za pomoc! Naime problem je sledeci: Kad palim kompjuter, pre nego sto se upali izbaci mi nesto da mi profil koji koristim ne valja i krece neko odbrojavanje od 30 sekundi. ja kliknem ok, i opet izbaci da kao kad mi se kompjuter upali da ce se sve promene koje sam izvrsio u njemu ce biti obrisane ! kad mi se komp upali imam 4 velike ikone na ekranu i neka mala slika windowsa na pozadini...i svaki put kad promenim pozadinu,smanjim ikone,promenim temu, i kad opet upalim kompjuter opet se sve vrati na staro tjst te velike ikone itd... probao sam napraviti novi profil i kad kliknem switch user nece ni da izbaci opciju za zamenu , probao sam sistem restore da se vrati vreme u nazad a nece ni to...vecinu programa koje sam naknadno skinuo sam obrisao ali opet nista..MOLIM ZA POMOC !!!!!!!!!!!!!!!hvala:rumenko:

Skini Malwarebytes AntiMalware 1.46 evo odavde i prvo preskeniraj komp i okloni tu sumnju.....

Ti nisi ni pitao mene, nego si postavio pitanje uopšteno pa ko stigne.....Uostalom ako malo prošetaš kroz pdf videćeš da ja koristim Avast5 i Malwarebytes AntiMalware sa aktiviranim zaštitnim modulom.Na Malwarebytes sam naštimao da se sam abdejtuje i to je to.......Ali sada će da krene ubjeđivanje da li Nod ili Avast i iz tog razloga ti nisam ni sugerisao za Avast ali sam ti rekao za Malwarebytes. Pitaj @fox_87 šta on koristi i je li zadovoljan...

Ja sam ono napisao iz zajebancije, nemoj odmah da se ljutis :)

Back