Kompletan režim u Srbiji širi lažne vesti preko javnih medija i podstiče sukobe u narodu

А штра би са оним нацистичким насртајем руље на једног дечака, само зато што је Ром
vase laganje je bolesno:
studentima je zapreceno da dolaze sns falange jer su pevali "ko ne skace - caci", i sad odakle tu rom? kakkve veze on ima sa falangama? rodjaci?
До када ћеш да верујеш само Шолаковим, антисрпским, медијима
ti verujes lazljivim medijima, a ja se pozivam na ucesnike dogadjaja, OSTECENE

tvoj vucic zna da je bio i bokser u pitanju, a kako zna? laze i izmislja, ne zna nista, nego ga djavo instruise, otac lazi

vucic laze da zna, a osteceni kaze, istraga neka utvrdi, on nije siguran ni ko ni sta ga je udarilo

neka pogleda snimak, pa ce videti, umestyo stio slusa lazljivog vucica

Зашто, за име Божије, дозвољавате да се овавим методама и таквом пропагандом блати цело руководство Р. Србије? Када ће та фашистичка пропаганда да престане? Зар је рулја анархиста једини тужилац и једини судац у Р. Србији? Куда то води?

Ako se nastavi ovako , bice klasicna srpska logika, svako sebe gleda i samo svoj zakon postuje...

tada ce biti bas lepo za zivot u Srbiji , ja sam gledao kako devojka ne sme da pisne uplasena i pristaje da je odvode u sobu i tamo skidaju nevinost..., i to ne jednu ..
Nego to su zene, to Srbi ne gledaju mnogo sta se tu desava, valjda imaju utisak da su sve zene onakve kakve oni poznaju i prizeljkuju...

Ja strogo razdvajam voljno od nevoljnog, i kod muskaraca i kod zena...a kad je voljno sama bira pa je sama i zasluzila evoju etiketu...ali zato kod prinude svakog tipa sam zaeban....vise nego zene...zene nekad zenama namecu pritisak i krivicu ili moranje da postanu lake u seksu , a to je kod mene penal prema slobodnom izboru...

Medjutim, sve je agresivno u Srbiji , zivot ljubav, svi se prave tutubani i sve je neko nasilnistvo , i roditelji prema deci su nasilnici i ucenjivaci , i profesori prema djacima, normalno kad su svi navikli na nasilje..

Nagore u celoj stvari je sto ja ne mogu da se nateram da budem nasilnik kad to vec lepo prolazi....
Vidim da prolazi , ali ne mogu da se nateram, a tacno znam kad bih dosao kod takvim muskaraca kod kojih pali nasilje sa nasilnom notom odmah se zavrsava biznis, za 5 min, spusta se cena, ne sme da zaebe ni da kazni dolazi sat vremena ranije....kod isporuke...nema zezanja..
I zadovoljniji su sa tobom kao naredbodavcem nego sa nekim svilenim..

Screenshot (61).png

vase laganje je bolesno:
studentima je zapreceno da dolaze sns falange jer su pevali "ko ne skace - caci", i sad odakle tu rom? kakkve veze on ima sa falangama? rodjaci?

ti verujes lazljivim medijima, a ja se pozivam na ucesnike dogadjaja, OSTECENE

tvoj vucic zna da je bio i bokser u pitanju, a kako zna? laze i izmislja, ne zna nista, nego ga djavo instruise, otac lazi

vucic laze da zna, a osteceni kaze, istraga neka utvrdi, on nije siguran ni ko ni sta ga je udarilo

neka pogleda snimak, pa ce videti, umestyo stio slusa lazljivog vucica
Ali ti znaš da su neke falange, a onaj što je dobio ne zna. Zanimljivo.

Back