- Poruka
- 10.399
Како може да се украде када изборе прате страначки посматрачи? Опозиција има неколико пута више посматрача избора од СНС ...Jesam.Predsednik biračkog mesta.I znam da može da se ukrade.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Како може да се украде када изборе прате страначки посматрачи? Опозиција има неколико пута више посматрача избора од СНС ...Jesam.Predsednik biračkog mesta.I znam da može da se ukrade.
Prnuli ste u čabar. Gotovo je s vašim. Pomiri se s time...metuzalemu.Како може да се украде када изборе прате страначки посматрачи? Опозиција има неколико пута више посматрача избора од СНС ...
Znaš da može? Zanimljivo.Jesam.Predsednik biračkog mesta.I znam da može da se ukrade.
Koliko god ti bilo zanimljivo neće ti proći fora da sam ja to radio.Znaš da može? Zanimljivo.
A ponaša li se tako normalan čovek kada misli da je kao Bog'Ја па Ја и само Ја и само по моме каже Владалац !
а. када не буде мене , после мене потпоп.
A ti kao ne znaš? Ko vas ne zna?Znaš da može? Zanimljivo.
A ti kao ne znaš? Ko vas ne zna?
Nije to nikakva tajna. Hvale se. Na pojedinim glasačkim mjestima su bile kamere. Gledalo se, komentarisalo...
Meni je ovdje relax da zjb.ove Vujine krelce. Ima li šta ljepše nego iritirati?Smiri se bona. Relaksiraj se, lezi potrbuške. Ne daj glasovima u glavi da crtaju slike. Bori se.
Моје крелце нико није зјб...Meni je ovdje relax da zjb.ove Vujine krelce. Ima li šta ljepše nego iritirati?
To vam baš i nisu neke uvrede "Misli da je važan, narcis, manipulator!"Ја па Ја и само Ја и само по моме каже Владалац !
а. када не буде мене , после мене потпоп.
Osim tebe samoga!Моје крелце нико није зјб...