KOMPLEKSI :)

Je l' jesi! Pazi da ti se ne obije o glavu... :twisted: Penelopica flies like a butterfly, but stings like a bee! ;)
Mozda ti ucinim uslugu pa izaberem tebe, cisto iz altruistickih razloga... :p

Јаааој, ја сам као клинка боса газила пчеле/осе/зоље, шта ли већ убада. :D
Чисто из алтруистичких разлога? :confused:
Нећем тако. Ал' добро, има још форумаша овде. :per:

-тема:
Да, комплексаш сам.

Kad smo vec prichali o kupovnji, evo ja npr jedino ne volim da kupujem kondome u ˝mojoj˝ prodavnici, jer me tamo svi znaju, svaki dan dolazim i vishe puta, i nekako mi je bzvz jer znam shta ce njima odmah da padne na pamet, jer sve klinci rade. U ˝mojoj˝ apoteci, djene djene...

Имам комплекс од тога да ми зову кућу из школе, пошто ме сваки боговетни дан зову као да сам најгоре дете икада... :roll: Јеб.ем им маму чак и кад ништа нисам радио, опет сам ја некако крив за све... :roll:

Ovo kao da sam ja pisao!!:ok:
Mamu im j.ebem!

Tja, da si me startovala na vreme ne bih ja ni obratio paznju na nju. Ja sam veran ko pas... :mrgreen:

Ja bih joj sve pogresno kupio, usta je bolela! Ae ono za tampone jos i nekako, ali brate povrce ebeno... :roll:

Ma najbolja mi je drugarica...Bas bih nekoj likusi kupovala luka...:roll::lol:
Ali ubijam je od drukanja...Ali sva je iskompleksirana ...

pa bas zato sto ti je najbolja drugarice ne treba da joj cinis medvedje usluge, nego da je posaljes kod psihijatra! :confused:

Pa bas ne mogu da je saljem kod psihijatra...Kad njeni ne vide, sta sam ja onda...Zna se, kad se treba po namirnice, uvek ide njen brat..Jadnicko.
p.s. Zaboravila sam da spomenem toalet papir....:roll: To je najgore.

Pa bas ne mogu da je saljem kod psihijatra...Kad njeni ne vide, sta sam ja onda...Zna se, kad se treba po namirnice, uvek ide njen brat..Jadnicko.
p.s. Zaboravila sam da spomenem toalet papir....:roll: To je najgore.

Salio sam se za psihijatra. Ali treba da ozbiljno popricas sa njom onda... ali kontam da ce kroz par godina sazreti malo, ali opet...

Ja bih volela da izgledam mladje....ne znam zasto,ali to mi je teko slatko.....iskreno,ne svidja mi se to sto izgledam starije,nemam nista od toga,sem da kad budem imala 50god.:( izgledace kao da imam 60god..............

Znam, ali ja sam samo rekla da mrzim shto izgledam mnogo mladje za svoj uzrast:cry:A pogotovu izgledam samoj sebi mladje samo zbog mog prvenstvenog komplexa-visine:sad2::rida:
A volela bih da izgledam drugachije nego inache po prirodi.

pa i nemam ih, nisam naravno savrsena ali sam zadovoljna svojim izgledom i facom i telesnom masom...LolzzZzz:mrgreen:
imam da ih nazovem ''trenutne'' komplekse
na primer kada mi izadje bubuljica (sto nije retkost) i sada me nervira moja kratka kosa, jedva cekam da poraste i to mi je na neki nacin kompleks

Nisi jedina, saosećam s tobom...:(

image001.jpg

Ma ajde breeeeeeeee

opustencija :cool:

Back