KOMPLEKSI :)

A znam i ljude koji imaju čitav spektar kompleksa, od najnižih do najviših. :lol:

Ma ima njih uvek:lol:

Najgore je kad neke ribe misle da su debele, a nemaju 20 kila sa mokrim krevetom:lol: :lol:

Pre sam naisao na neku vest gde su neke dve devojke, koje su anoreksicne, otvorile sajt i stavile svoje slike(a sve sama kost i koza), i nekoliko stotina devojaka im se prikljucilo i slusalo njihove savete kako da smrsaju, pa je nekoliko njih umrlo zbog tih dijeta...posle su vlasti trazile te devojke da ih uhapse.:D

Ma ima njih uvek:lol:

Najgore je kad neke ribe misle da su debele, a nemaju 20 kila sa mokrim krevetom:lol: :lol:

Pre sam naisao na neku vest gde su neke dve devojke, koje su anoreksicne, otvorile sajt i stavile svoje slike(a sve sama kost i koza), i nekoliko stotina devojaka im se prikljucilo i slusalo njihove savete kako da smrsaju, pa je nekoliko njih umrlo zbog tih dijeta...posle su vlasti trazile te devojke da ih uhapse.:D

Ajoj.....:hahaha:....mislim,tuzno je to....:thumbdown:

Pa blago tebi...Ja imam kompleks potpuno suprotan od tvog.Jako sam niska (155 cm ,a 8 sam razr)...i svi me zezaju zbog toga... :cry:

Ne brini se zbog toga.Ja sam 4 razred gimnazije,a visoka sam samo 160cm.I meni nekad bude krivo sto sam niska,ali imam ja svoje druge kvalitete.Momci kazu da sam "SAVRSENA"zato sto imam lijepu i cvrstu guzu,lijepe grudi,dugu plavu kosu...Ali nije to jedino,imam ja nesto i u glavi.Nije bitan samo moj spoljasnji izgled.:p:p

Ne brini se zbog toga.Ja sam 4 razred gimnazije,a visoka sam samo 160cm.I meni nekad bude krivo sto sam niska,ali imam ja svoje druge kvalitete.Momci kazu da sam "SAVRSENA"zato sto imam lijepu i cvrstu guzu,lijepe grudi,dugu plavu kosu...Ali nije to jedino,imam ja nesto i u glavi.Nije bitan samo moj spoljasnji izgled.:p:p
Uuuu evo jedne male savrsene po mojoj meri. Taman se uplasih da nikad necu naci svoju srodnu dusu... :lol: jos ima nesto u glavi, sreca, sreca radost! :D

Jebbem vas iskompleksirane, imam i ja svoje bubice, ali vi ste bolesni! Kakva bre neprovidna kesa? Shvati da nije blam kupiti i jesti paprike! :evil:

Ma je l' vi to mene lozite malo? Mora da je to u pitanju...

Yu, yu, yu....Koliko puta sam ja izlazila da kupim drugarici koja zivi u zgradi do moje paprike, krompir, ne daj boze luk .... Uloske da ne spominjem...:roll:

Jednom je izasla da kupi jabuke sama...I ja je gledam kroz terasu, i ona ide, i pocepa joj se kesa, jabuke se rasipaju i kotrljaju oko nje, a ona onako gleda okolo da je ne vidi neko i bili su neki ljudi, ni ne secam se, i ona samo nastavi, jabuke ostadose.....:hahaha:
:roll::roll::roll:

Имам комплекс од тога да ми зову кућу из школе, пошто ме сваки боговетни дан зову као да сам најгоре дете икада... :roll: Јеб.ем им маму чак и кад ништа нисам радио, опет сам ја некако крив за све... :roll:

А! Љубоморна сам! :eek:

Tja, da si me startovala na vreme ne bih ja ni obratio paznju na nju. Ja sam veran ko pas... :mrgreen:

Yu, yu, yu....Koliko puta sam ja izlazila da kupim drugarici koja zivi u zgradi do moje paprike, krompir, ne daj boze luk .... Uloske da ne spominjem...:roll:

Jednom je izasla da kupi jabuke sama...I ja je gledam kroz terasu, i ona ide, i pocepa joj se kesa, jabuke se rasipaju i kotrljaju oko nje, a ona onako gleda okolo da je ne vidi neko i bili su neki ljudi, ni ne secam se, i ona samo nastavi, jabuke ostadose.....:hahaha:
Ja bih joj sve pogresno kupio, usta je bolela! Ae ono za tampone jos i nekako, ali brate povrce ebeno... :roll:

Tja, da si me startovala na vreme ne bih ja ni obratio paznju na nju. Ja sam veran ko pas... :mrgreen:

Боме, стартовала сам ја тебе... :D
Пенелопице :*
Ал' 'ебига, ја нисам саввршена као дотична госпо'ица. :D

Ja bih joj sve pogresno kupio, usta je bolela! Ae ono za tampone jos i nekako, ali brate povrce ebeno... :roll:

Што би неког било срамота да купује паприку, лукац, кромпир, дупе папир, тампоне, улошке, кондоме?! :confused:
То су, буквално, неопходне ствари за живот и сад неко треба да срамоти због тога?
Е, нека цркне без тих животних потрепштина.

Боме, стартовала сам ја тебе... :D
Пенелопице :*
Ал' 'ебига, ја нисам саввршена као дотична госпо'ица. :D
Je l' jesi! Pazi da ti se ne obije o glavu... :twisted: Penelopica flies like a butterfly, but stings like a bee! ;)
Mozda ti ucinim uslugu pa izaberem tebe, cisto iz altruistickih razloga... :p

:dash:

Stvarno..Moju drugaricu blam da kupi tampone u C marketu,da ljudi koji stoje u redu iza nje ne vide sta je ona kupila..:hahaha::roll:

:eek:

Што би неког било срамота да купује паприку, лукац, кромпир, дупе папир, тампоне, улошке, кондоме?! :confused:
То су, буквално, неопходне ствари за живот и сад неко треба да срамоти због тога?
Е, нека цркне без тих животних потрепштина.

Bas tako:klap:

Back