911s [SK]
Poznat
- Poruka
- 9.260
A znam i ljude koji imaju čitav spektar kompleksa, od najnižih do najviših.Vise vrednosti, ti misle da su bolji od svih... Ja imam neki blagi komplex nize...samo nesto bzwzn. oko devojaka...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A znam i ljude koji imaju čitav spektar kompleksa, od najnižih do najviših.Vise vrednosti, ti misle da su bolji od svih... Ja imam neki blagi komplex nize...samo nesto bzwzn. oko devojaka...
Ja ispaljujem sve redom.....
Ali mi je nekako draze kad je decko onako pun sebe, misli da je bog, pridje mi onako zagrejan, i ja krenem ....sa mojim taktikama....hihihihihihi
Pokunja jadan...
A znam i ljude koji imaju čitav spektar kompleksa, od najnižih do najviših.![]()
A znam i ljude koji imaju čitav spektar kompleksa, od najnižih do najviših.![]()
Ma ima njih uvek
Najgore je kad neke ribe misle da su debele, a nemaju 20 kila sa mokrim krevetom![]()
Pre sam naisao na neku vest gde su neke dve devojke, koje su anoreksicne, otvorile sajt i stavile svoje slike(a sve sama kost i koza), i nekoliko stotina devojaka im se prikljucilo i slusalo njihove savete kako da smrsaju, pa je nekoliko njih umrlo zbog tih dijeta...posle su vlasti trazile te devojke da ih uhapse.![]()
Ajoj.........mislim,tuzno je to....
![]()
Pa blago tebi...Ja imam kompleks potpuno suprotan od tvog.Jako sam niska (155 cm ,a 8 sam razr)...i svi me zezaju zbog toga...![]()
Ljudi jednostvno me je blam da nosim kesu,bilo kakvu , da li je to kompleks![]()
Uuuu evo jedne male savrsene po mojoj meri. Taman se uplasih da nikad necu naci svoju srodnu dusu...Ne brini se zbog toga.Ja sam 4 razred gimnazije,a visoka sam samo 160cm.I meni nekad bude krivo sto sam niska,ali imam ja svoje druge kvalitete.Momci kazu da sam "SAVRSENA"zato sto imam lijepu i cvrstu guzu,lijepe grudi,dugu plavu kosu...Ali nije to jedino,imam ja nesto i u glavi.Nije bitan samo moj spoljasnji izgled.![]()
Ljudi jednostvno me je blam da nosim kesu,bilo kakvu , da li je to kompleks![]()
Uzmes neku kesu koja nije providna i nista se ne vidi.......
Ma je l' vi to mene lozite malo? Mora da je to u pitanju...
Uuuu evo jedne male savrsene po mojoj meri. Taman se uplasih da nikad necu naci svoju srodnu dusu...jos ima nesto u glavi, sreca, sreca radost!
![]()
Jebbem vas iskompleksirane, imam i ja svoje bubice, ali vi ste bolesni! Kakva bre neprovidna kesa? Shvati da nije blam kupiti i jesti paprike!
Ma je l' vi to mene lozite malo? Mora da je to u pitanju...
А! Љубоморна сам!![]()
Ja bih joj sve pogresno kupio, usta je bolela! Ae ono za tampone jos i nekako, ali brate povrce ebeno...
Yu, yu, yu....Koliko puta sam ja izlazila da kupim drugarici koja zivi u zgradi do moje paprike, krompir, ne daj boze luk .... Uloske da ne spominjem...
Jednom je izasla da kupi jabuke sama...I ja je gledam kroz terasu, i ona ide, i pocepa joj se kesa, jabuke se rasipaju i kotrljaju oko nje, a ona onako gleda okolo da je ne vidi neko i bili su neki ljudi, ni ne secam se, i ona samo nastavi, jabuke ostadose.....
![]()
Tja, da si me startovala na vreme ne bih ja ni obratio paznju na nju. Ja sam veran ko pas...![]()
Ja bih joj sve pogresno kupio, usta je bolela! Ae ono za tampone jos i nekako, ali brate povrce ebeno...![]()
Je l' jesi! Pazi da ti se ne obije o glavu...Боме, стартовала сам ја тебе...
Пенелопице :* ♥
Ал' 'ебига, ја нисам саввршена као дотична госпо'ица.![]()
Yu, yu, yu....Koliko puta sam ja izlazila da kupim drugarici koja zivi u zgradi do moje paprike, krompir, ne daj boze luk .... Uloske da ne spominjem...
Jednom je izasla da kupi jabuke sama...I ja je gledam kroz terasu, i ona ide, i pocepa joj se kesa, jabuke se rasipaju i kotrljaju oko nje, a ona onako gleda okolo da je ne vidi neko i bili su neki ljudi, ni ne secam se, i ona samo nastavi, jabuke ostadose.....
![]()
Stvarno..Moju drugaricu blam da kupi tampone u C marketu,da ljudi koji stoje u redu iza nje ne vide sta je ona kupila..![]()
Што би неког било срамота да купује паприку, лукац, кромпир, дупе папир, тампоне, улошке, кондоме?!
То су, буквално, неопходне ствари за живот и сад неко треба да срамоти због тога?
Е, нека цркне без тих животних потрепштина.