micika_015
Domaćin
- Poruka
- 4.305
Izvini ali za mene jeste...Alexxandar:Ovo baš i nije neki kompliment![]()
Po meni je Silvija prelepa...nishta joj Bog nije ostao duzan.I super peva...ne znam shto je ispala.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izvini ali za mene jeste...Alexxandar:Ovo baš i nije neki kompliment![]()
Electra:Sad moram i ja![]()
Fala!
Sad nemam komplexe zbog avatara...
Nego, otqd ti ovde odjednom?![]()
Keeper:ide ona da si nabije shtoshta drugo, kak'i komplexi.
ja imam kompleks od gradjevinskih predmeta tipa teorija konstrukcija, voleo bih da znam da ih radim. sve. suma svih sila u pravcu ipsilon ose da je jednako nuli. pe'set i chet'ri plus sila D1 puta cosinus od chetres pet shto mu dodje koren iz dva kroz dva da je jednako nuli. obrni okreni, D1 je jednako sedamdeset i shest zarez trideset i sedam. sad mo'sh na metodu preseka, yebo metodu chvorova. sechemo shtapove O3, D2 i U2 .... i ajmo sad formula. O3 je jednako minus M2 podeljeno sa visinom h2 puta jedan kroz kosinus ugla alfa jedan. ugao alfa jedan iz nadjemo iz tangensa daklem nula tri zarez shest kroz nula zarez devet pa onda kotangens na to i ugao je chetrnaest zarez nula jedan tri..... brateeeee. josh deset strana ovako. osecjam se ko da mi je neshto nabijeno u dupe. imam kompleks od ovakvog shljakarskog rada, trebaju mi dani da uradim ova sra.nja a zapravo treba jedno popodne.
Zefirra:...pa kad on dobije 10 ku a ucio je samo 2 dana....a ja ucila 5 dana za 8-icu...![]()
Ma moze to da se sredi...bez brige...al ja shvatam kad neshto ubacish sebi u glavu.Takva sam i ja....Sanjitza:Moj kompleks...hmmm.. pa imam dosta mitisera po ledjima i licu i dekolteu, pa zato ne nosim majice sa izrezima. Primetila sam da uopste nije puno, al jbg, to je vec kompleks....![]()
Misliš jednostavnijeZefirra:...al nije to...nego je on VIDNO inteligentniji od mene...
...dobro i od mnogo njih , ali ipak sam ja s njim u vezi...pa sad ili da ga jurim da me zeni , ili da se trudim da ga stignem...lepshe mi ovo prvo![]()
Zefirra:...al nije to...nego je on VIDNO inteligentniji od mene...
...dobro i od mnogo njih , ali ipak sam ja s njim u vezi...pa sad ili da ga jurim da me zeni , ili da se trudim da ga stignem...lepshe mi ovo prvo![]()
Trep,trep..Alex 777:Ja mislim da su niske devojke najsladje...
hahahaBanshee:ma ne ali meni smeta.
to ko kad potrcis za autobusom a moras da drzis sise na okupu
dobro,nije tako,ali koji ce mi **** ovolike sise.
i lepse bi mi stajale manje na moju gradju...ovako,blahuvek me stezu majice oko ledja i sisa,pod uslovom da mogu da udjem u ono sto se prodaje po prodavnicama
jednostavno vise volim manje.
A koliko si ti visok?Alex 777:Ne, stvarno tako mislim, ako je devojka visa od 170cm meni lici na zirafu ili divokozu ali na privlacnu devojku nikako... nije lepo kad imas soliter za devojku...
Sve zavisi od gradje (:sweetchick:ali ali... mene uvek zezaju da sam niska... ovo mi je prvi put da sam previse visoka...![]()
ne znam zasto, ali mi je bas smesno....![]()
![]()