KOMPLEKSI :)

Keeper:
ide ona da si nabije shtoshta drugo, kak'i komplexi.

ja imam kompleks od gradjevinskih predmeta tipa teorija konstrukcija, voleo bih da znam da ih radim. sve. suma svih sila u pravcu ipsilon ose da je jednako nuli. pe'set i chet'ri plus sila D1 puta cosinus od chetres pet shto mu dodje koren iz dva kroz dva da je jednako nuli. obrni okreni, D1 je jednako sedamdeset i shest zarez trideset i sedam. sad mo'sh na metodu preseka, yebo metodu chvorova. sechemo shtapove O3, D2 i U2 .... i ajmo sad formula. O3 je jednako minus M2 podeljeno sa visinom h2 puta jedan kroz kosinus ugla alfa jedan. ugao alfa jedan iz nadjemo iz tangensa daklem nula tri zarez shest kroz nula zarez devet pa onda kotangens na to i ugao je chetrnaest zarez nula jedan tri..... brateeeee. josh deset strana ovako. osecjam se ko da mi je neshto nabijeno u dupe. imam kompleks od ovakvog shljakarskog rada, trebaju mi dani da uradim ova sra.nja a zapravo treba jedno popodne.

e ba'te swaka ti cast :D sad si izlecio moje komplekse...elem mene proganjaju seminarski radovi i eseji koje treba da napisem i predam za 5 dana a dve nedelje posle ispita...to nema nigde :P

aaaa! moj index je iskompeksiran...treba sve ocene ponovo da nam upisuju,skoro su sve izgresili,mada meni polanije ni upisano jer je,jel te na nasem faksu najteze naci profesora,istrcati maraton da ga stignes uhvatis,odvuces u kancalariju,stavis mu olovku u ruke i ubedis da ispuni svoj deo posla nakon sto smo mi ispunili svoj deo :( aj hejt dem

ih bre.
pa to je sushtina fakulteta.
ne treba ti fakultet za uchenje, uchiti mozhesh i kod kucje.
nashi fakulteti sluzhe kao pozornica za nashe profesore, koji zavisno od raspolozhenja izvode svoje predstave. :)
a tu su i nezaboravne studentske sluzhbe.
kod nas i chistachice imaju neke svoje role.
ma imaju svashta.

...al nije to...nego je on VIDNO inteligentniji od mene...:lol:
...dobro i od mnogo njih , ali ipak sam ja s njim u vezi...pa sad ili da ga jurim da me zeni , ili da se trudim da ga stignem...lepshe mi ovo prvo :lol:

Zefirra:
...al nije to...nego je on VIDNO inteligentniji od mene...:lol:
...dobro i od mnogo njih , ali ipak sam ja s njim u vezi...pa sad ili da ga jurim da me zeni , ili da se trudim da ga stignem...lepshe mi ovo prvo :lol:

jel pametnjakovic koji uci dva dana za 10 na slici u profilu?
prvo,prvo :D kad to obavis ni dugo ti nece biti tesko,samo oklagijom po glavi ;)

Banshee:
ma ne ali meni smeta.
to ko kad potrcis za autobusom a moras da drzis sise na okupu :lol:
dobro,nije tako,ali koji ce mi **** ovolike sise.
i lepse bi mi stajale manje na moju gradju...ovako,blah :neutral: uvek me stezu majice oko ledja i sisa,pod uslovom da mogu da udjem u ono sto se prodaje po prodavnicama :lol:

jednostavno vise volim manje.
hahaha :lol:
dobrodoshla u moj svet :|

Back