KOMPLEKSI :)

Ivano Destroyer:
Ja sam iskompleksirana do bola: visina 1,81m, "golmanska" gradja, talasasta kosa, bubuljice (koje se, sretjom, vishe ne primecuju, but still...), akcenat........... :cry: :cry: :cry:
super ti je visina sta fali,ja bih volela da imam jos koji cm pa da i ja budem tolika :lol:
jeste da je posle problem naci muskarca,ali nema veze da se i to resiti :D

eh,i volela bih da imam manje sise :)

al da sam iskompleksirana,vise nisam,samo eto da sam se ja pitala izmenila bih par stvari.al sta je tu je :)

blah, ja neshto nemam komplexe. A mozda bih trebala. Niska sam, al ja bash volim svoju "visinu". Volim i svoju gradju, i ako mozda nije neshto. I shushkam. Ne znam da kazem Č, DŽ, Š, Ž, i ponekad R.
al volEm sebe ;p

ide ona da si nabije shtoshta drugo, kak'i komplexi.

ja imam kompleks od gradjevinskih predmeta tipa teorija konstrukcija, voleo bih da znam da ih radim. sve. suma svih sila u pravcu ipsilon ose da je jednako nuli. pe'set i chet'ri plus sila D1 puta cosinus od chetres pet shto mu dodje koren iz dva kroz dva da je jednako nuli. obrni okreni, D1 je jednako sedamdeset i shest zarez trideset i sedam. sad mo'sh na metodu preseka, yebo metodu chvorova. sechemo shtapove O3, D2 i U2 .... i ajmo sad formula. O3 je jednako minus M2 podeljeno sa visinom h2 puta jedan kroz kosinus ugla alfa jedan. ugao alfa jedan iz nadjemo iz tangensa daklem nula tri zarez shest kroz nula zarez devet pa onda kotangens na to i ugao je chetrnaest zarez nula jedan tri..... brateeeee. josh deset strana ovako. osecjam se ko da mi je neshto nabijeno u dupe. imam kompleks od ovakvog shljakarskog rada, trebaju mi dani da uradim ova sra.nja a zapravo treba jedno popodne.

Ivano Destroyer:
Ja manekenka!!! (pogledaj sliku u profilu=Kloshke). Ja mogu da budem samo rukometni gloman (shto i jesam).
Ti si '91 :shock: :shock: :shock:
Eh ova deca danas... :roll:
Anywayz manekenke ne treba da budu lepe... ako obratiš pažnju videćeš da čak i one što su lepe poružne šminkanjem ili frizurom. Manekenka ne treba da bude lepa! Time bi skretala pažnju sa onoga što nosi... Dakle modeli treba da budu lepi.. a ne manekenke...

PS. Gde si kupila znojnicu? Oću i ja takvu :D

Banshee:
eh,i volela bih da imam manje sise :)
But its a gift!!! Don't throw it away! :lol:
Mislim da bi bilo bolje da stručni muški tim da procenu da li je to zaista neophodno... :D
Jel te bole leđa? Ili tako nešto? :p

Dovla:
Такође. Тог дана постао сам други човек. Мада ово нема везе са мојим комплексима већ са предрасудама других људи...

predrasude? nisu predrasude nego zavist, ljubomora ili kompleksi... (ili nesto cetvrto!)

stavise, niko ne moze da izgleda lose ako ima naocare koje mu odgovaraju...

a sta sad... ja sam se lozila na ortaka samo zato sto su mu naocare stojale............ so sexy! :D

Alexxandar:
But its a gift!!! Don't throw it away! :lol:
Mislim da bi bilo bolje da stručni muški tim da procenu da li je to zaista neophodno... :D
Jel te bole leđa? Ili tako nešto? :p

ma ne ali meni smeta.
to ko kad potrcis za autobusom a moras da drzis sise na okupu :lol:
dobro,nije tako,ali koji ce mi **** ovolike sise.
i lepse bi mi stajale manje na moju gradju...ovako,blah :neutral: uvek me stezu majice oko ledja i sisa,pod uslovom da mogu da udjem u ono sto se prodaje po prodavnicama :lol:

jednostavno vise volim manje.

Ivano Destroyer:
Znam da izgledam k'o da imam 12 godina, nemoj da se chudish sa 12 sam izgledala kao da mi je 7.
Bash si mi na suptilan i fin nachin ukazao na to da sam borGa. :-( *******, poruznelo se od svakodnevnog stresa (eto shta Duvoloshka uradi choveku)...
Zapravo ja sam mislio na to da izgledaš starije :)
Meni barem tako izgledaš na toj slici.. kao da imaš 20-ak... :P Možda je jednostavno takva fotografija...
Nije mi bila namera da ti kažem da li si ili nisi ružna. Nego čisto da ti objasnim da maNJekenke ne treba da budu lepe. To je bilo nevezano za tebe...
E sad za tvoj izgled stvarno ne mogu da procenim prema slici :P Svi smo mi različiti na slikama... ne možeš uvek da proceniš dal je neko lep ili ružan samo na osnovu jednog trenutka u vremenu. (Tako se mi nefotogenični tešimo :lol: )
Ivano Destroyer:
*******, poruznelo se od svakodnevnog stresa
Heheh.. i to ume da bude faktor...
Ali ne mislim da si ružna... nego se tripuješ ko još gomila devojaka...
Ivano Destroyer:
Znojnica imam na kilo, poklonitju ti neku...
Uuuuu možeeeeeeeee, možeeee, možeeee...
Daj mi... daj miii daaaaaj miii... nemaš pojma koliko dugo tražim/želim takvu znojnicu :)
Banshee:
ma ne ali meni smeta.
to ko kad potrcis za autobusom a moras da drzis sise na okupu :lol:
i lepse bi mi stajale manje na moju gradju...ovako,blah :neutral: uvek me stezu majice oko ledja i sisa,pod uslovom da mogu da udjem u ono sto se prodaje po prodavnicama :lol:

jednostavno vise volim manje.
Možda da nabaviš... armirano betonski brus? :lol:
Heheh ma najbitnije je da si ti zadovoljna sobom naravno ;)

eh da evo ideje...
Banshee:
Za lakše probijanje kroz život :D

Ivano Destroyer:
Ja sam iskompleksirana do bola: visina 1,81m, "golmanska" gradja, talasasta kosa, bubuljice (koje se, sretjom, vishe ne primecuju, but still...), akcenat........... :cry: :cry: :cry:

nemoj da budesh iskompleksirana jer nemash razloga za to.Npr meni si bash slatka i izgledash starije(bar na slici) I lichish mi na silviju iz zvezda granda bash bash bash....

Back