*november rain*
Domaćin
- Poruka
- 3.297
uskoro cjemo mi od 1,62 (i po) da vladamo forumom, zatim svijetom, paz' te se.. 
mwhahahaaaaaaaaaaaaaa........

mwhahahaaaaaaaaaaaaaa........
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sad ga pretjera... sigurno nije bas tako loshe!K_S_E_N_I__A:E ovako: Niska,ruzna,debela,mali prsti,velika glava,nos,lice,nokti,podochnjaci,celulit,KOSA,'struk',zadnjica,grudi itd.Nishta nishta nishta ne valja!!!ccc.
ja svoj struk bas volim.....i oci.....& my ass....xe xe....u principu volim sve na sebi ali ima dana kad sam ono vu fazonu-joj al sam ruzna.....WesternGirl:Ni meni se moj struk ne svidja...
Xe xe xe...Anele:pa ja u sustini nemam kompleks, visoka sam oko 165 cm i mada mi ponekad pojedinci pokusavaju da nelepe kompleks niskoce ne uspevaju. stalno mi je na umu kakva sam sve mogla da ispadnem pri radjanju i bas sam zadovoljna svojim izgledom a sad sto se tice inteligencije i drugih stvari..... to ipak necu da komentarisem i bolje da se to ne zapitam..![]()
xa xa xa xa xalove_girl:Uffff...
Mene je uzasno nerviralo jedno vreme sto su me drugarice prozivale,tj.zezale sto imam malo vece grudi,tj.vece od njih... i onda kad sam ja krenula da njih prozivam sto one nemaju uopste... onda su se ucutale![]()