KOMPLEKSI :)

...phe uhhhh kompleksi, kompleksi... imam i ja jedan ogroman kompleks al me sramota da ga kažem :) ...

...ma what a' heck! kao što bi reko de anđelo kad je prešo u persijance...

moj komplek su nokti imam ih na svakom prstu i na nogama i na rukama... ček... pa to tako itreba... pheee onda jedino zajebano bi bilo što treba da se seč'u (leskovački naglasak)...

Ha-Ha ! (Nelsonova replika/The Simpsons)

tako i kod mene. na zadnjem kontrolnom iz fizike(cetvrtak) sam se rascheshala izmedju obrva... i imam crvenicu .sad kad pricham s nekim,samo u to bulji :lol: nadam se da ce se povuci crvenilo do rodjusa.

pa ja u sustini nemam kompleks, visoka sam oko 165 cm i mada mi ponekad pojedinci pokusavaju da nelepe kompleks niskoce ne uspevaju. stalno mi je na umu kakva sam sve mogla da ispadnem pri radjanju i bas sam zadovoljna svojim izgledom a sad sto se tice inteligencije i drugih stvari..... to ipak necu da komentarisem i bolje da se to ne zapitam.. :)

Anele:
pa ja u sustini nemam kompleks, visoka sam oko 165 cm i mada mi ponekad pojedinci pokusavaju da nelepe kompleks niskoce ne uspevaju. stalno mi je na umu kakva sam sve mogla da ispadnem pri radjanju i bas sam zadovoljna svojim izgledom a sad sto se tice inteligencije i drugih stvari..... to ipak necu da komentarisem i bolje da se to ne zapitam.. :)
Xe xe xe...:lol: Bash me nasmeja...:lol:

ma komplekse ne treba imati i treba se od toga leciti,oni nas dovode u ocaj i kvare nam samouverenost koju treba uvek imati...
ja komplekse nemam, mozda ponekad stanem pred ogledalo i pomislim "u kako sam ruzna" ali to je samo od ne znam.. nenaspavanosti,...sta ja znam
ali ima trenutaka kada stanem pred ogledalo i kazem "u kakva macka" ;) i tako hranim svoju samouverenost i ne dam da mi je neko kvari
ne dozvolite ni vi!!!

Ja komplekse u principu nemam, a neke od mojih "drugarica" misle da mogu da mi ih nabiju.... Mozda sam niska ali meni ne smeta, ionako treniram ples (ono u parovima) i to bas bas intenzivno pa sam stalno na stiklama, tako da se onda popnem i na 170 (stikle su 6 ili 7), a i ako se uzme da u skoli, u mojoj generaciji postoje 4 izrazito visoke devojke a da su ostale maximalno kao ja ili nize.... nemam komplexe sto se visine tice.... jer plesacice su inace nize.... a za one koji imaju komplexe jer su niske- moja keva ima jednu dobru "izreku"
"Otrov se u male bocice stavlja"... :D :D :D
a za one koje misle da su previsoke- devojke, sta se brinete, pa vi sta god da obucete vam extra stoji, dok mi malo nize moramo da vodimo racuna.... :D
i da ja ne pocnem da blebetam.... zaustavicu se.... ;)

Uffff...
Mene je uzasno nerviralo jedno vreme sto su me drugarice prozivale,tj.zezale sto imam malo vece grudi,tj.vece od njih... i onda kad sam ja krenula da njih prozivam sto one nemaju uopste... onda su se ucutale :D:D:D

@love_girl
Sto obozhavam te ''drugarice''...:lol: Samo ti njima reci!Cjurke jedne....Njima krivo sto one nemaju grudi pa moraju nekog da prozivaju....I ja nemam bas nesto velike(citaj skoro uopste nemam) i bas me briga.Meni te tzv ''drugarice'' pokushavaju da nabiju komplekse zato shto imam malo vecje dupe,po njima baaaaaaaash veliko.Shta da im radim,meni se moje doope svidja(a rekla bih i suprotnom polu)
Meni je mnooogo bitnije shta JA mislim o sebi nego shta DRUGI misle o meni...:D:D:D

Back