KOMPLEKSI :)

Maxi:
Pa blago tebi...Ja imam kompleks potpuno suprotan od tvog.Jako sam niska (155 cm ,a 8 sam razr)...i svi me zezaju zbog toga... :cry:

nemo' se nerviraš,skroz je opušteno kad si niska...ja sam npr. bio sa devojkom '88,a visoka je(ili niska,kako se uzme) 151...a ja sam 180...tako da po tom pitanju nemaš frke...

helena_LP-freak:
Evo rekoh da vas pitam-imate li kompexe i, ako imate, koji su... Nego, onda bi bio red da pocnem od sebe... Paaa, ja ZAISTA sto se tice izgleda (mislim face i ostalog) uopste nemam komplekse, jedini moj kompleks je-visina. Jaaakooo sam visoka, 1.82cm i to me bas, bas nervira... Mislim, dosta njih mi govori nesto u fazonu: ''To ti je super'' i tako to, ali sta cju ja kad meni smeta :cry:
A sta je sa vama??? :wink:
Nemam komplekse...Zadovoljna sam svojim izgledom u potpunosti,volim cak i svoje mane jer bez njih ja ne bih bila ja! ;)

Cool_Chick:
I ja obozavam svoju kosu,prava je,duga,svilenkasta i prirodno smedja,boje lesnika!
prawa je :lol::lol::lol:
moja je smedja, do polowine ledja...al imam bash finu, gustu kosu, a tanke dlake...i bash mi je dobrog kwaliteta...shisham se samo 2-3 puta godishnje...pre leta, pred rodjendan i ewentualno josh jednom :D

Ja OBOZAVAM moju kosu. Onako je jako svetlo, plava, prirodno. I svi su mi govorili kada sam bila mala da ce da mi potamni, a ono nishta :) Visina mi je ok, ne znam tachno, ali preko 170. Komplex-mnogo sam se ugojila...

Back