Kompleks vitamina b

• Začetnik teme Začetnik teme Daka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Daka

Zainteresovan član
Poruka
342
Obzirom da ima problem sa manjkom telesne tezine, na preporuku prijatelja, sam kupio Beviplex/kompleks vit.B, u obliku granula pa me interesuje koji su sve efekti, i posle koliko vremena se primećuje dejstvo granula
Hvala unapred!

Koji efekti? Izaziva glad. Pentovit je najgori, bevipleks onako, neke druge varijante kad pijes samo folnu kiselinu jos manje i tako.

Zasto pijes to uopste ako ti nije preporucio lekar. Ako imas manjak vitamina ili gastro ili hematoloske probleme onda ces to dobiti kao terapiju. Zasto bi to pio iz cista mira.

Koji efekti? Izaziva glad. Pentovit je najgori, bevipleks onako, neke druge varijante kad pijes samo folnu kiselinu jos manje i tako.

Zasto pijes to uopste ako ti nije preporucio lekar. Ako imas manjak vitamina ili gastro ili hematoloske probleme onda ces to dobiti kao terapiju. Zasto bi to pio iz cista mira.
Da otvorim apetit i da se ugojim?

Obzirom da ima problem sa manjkom telesne tezine, na preporuku prijatelja, sam kupio Beviplex/kompleks vit.B, u obliku granula pa me interesuje koji su sve efekti, i posle koliko vremena se primećuje dejstvo granula
Hvala unapred!
Beviplex granule su predviđene uglavnom za decu. Mogu da piju i odrasli,naročito ako imaju problem sa gutanjem tableta, ali je odraslima preporučljivo tablete.
Beviplex nikako ne može da škodi, osim ako niste alergični na neki od b vitamina.
On u sebi nema veliku dozu, pa bi mogao da se pije maximalno i 3 puta dnevno po 2 tablete.
Neki drugi proizvođači imaju tu dozu i u jednoj tableti.
Vrlo je koristan za nervni sistem, kožu, kod fizičke iscrplenosti i umora.
U praksi se pokazalo da i povećava apetit , pa se često zbog toga pije.
Slobodno možete da pijete te granule ili tablete i videćete da li imaju takav efekat i na Vas.
Ne mogu Vam štetiti.
Pozdrav

Beviplex granule su predviđene uglavnom za decu. Mogu da piju i odrasli,naročito ako imaju problem sa gutanjem tableta, ali je odraslima preporučljivo tablete.
Beviplex nikako ne može da škodi, osim ako niste alergični na neki od b vitamina.
On u sebi nema veliku dozu, pa bi mogao da se pije maximalno i 3 puta dnevno po 2 tablete.
Neki drugi proizvođači imaju tu dozu i u jednoj tableti.
Vrlo je koristan za nervni sistem, kožu, kod fizičke iscrplenosti i umora.
U praksi se pokazalo da i povećava apetit , pa se često zbog toga pije.
Slobodno možete da pijete te granule ili tablete i videćete da li imaju takav efekat i na Vas.
Ne mogu Vam štetiti.
Pozdrav
Hvala vam puno na odgovoru

Hvala unapred!

Ne mislis valjda da ces se uzimanjem vitamina ugojiti?
Ako ne budes jeo onda ih uzalud i uzimias.
Covek se goij od hrane, ne od vitamina, Isto vazi i za slabljenje.

Jednostavno je. Lezis i jedes, nema nista lakse nego ugojiti se.

7000 kalorija je 1 kilogram gore ili dole.

Pomfrit, kola i big mek je negde oko 1000 kalorija. Ides svakog dana u mek na uzinu i za nedelju dana si kilogram tezi. Za mesec dana 4-5 kilograma.

Sva vestacka hrana u kesicama vec ima u sebi materije koje te teraju da jedes jos. Nema gojenja od krastavca i sargarepe. :D

Imas ovde kalkulator koji ti moze pomoci.

https://www.calculator.net/calorie-calculator.html

I mekov kalkulator

https://www.mcdonalds.com/us/en-us/about-our-food/nutrition-calculator.html

To je i mene ugojilo.Nisam nesto mnogo jeo,ali sam se slabo kretao,ne zato sto nisam hteo,vec zato sto nisam mogao.I kilogrami su se slagali.Ima osoba koji imaju jak metabolizam pa ni od velikog unosa hrane,ne mogu lako da se ugoje,a li to je priroda i protiv nje se ne moze.Samo da ti kazem da je bolje da tezis ka gojenju,nego kontra,jel kada se covek ugoji nista nije kao pre.Nit je zdravo,a mnogo manje je covek sposoban za bilo kakave poslove.

Jednostavno je. Lezis i jedes, nema nista lakse nego ugojiti se.

7000 kalorija je 1 kilogram gore ili dole.

Pomfrit, kola i big mek je negde oko 1000 kalorija. Ides svakog dana u mek na uzinu i za nedelju dana si kilogram tezi. Za mesec dana 4-5 kilograma.

Sva vestacka hrana u kesicama vec ima u sebi materije koje te teraju da jedes jos. Nema gojenja od krastavca i sargarepe. :D

Imas ovde kalkulator koji ti moze pomoci.

https://www.calculator.net/calorie-calculator.html

I mekov kalkulator

https://www.mcdonalds.com/us/en-us/about-our-food/nutrition-calculator.html
Veruj mi jedem i lezim jedem cipsove koka kolu pijem jedem hamburger,topli nema sta ne jedem ali sve sto pojedem odmah u wc

I da vec 2 dana pijem kompleks vitamina b i uopste ne osecam da mi se povecao apetit da li je to normalno ili?
Takav ti je metabolizam.Ako ces da me poslusas nemoj da razmisljas,o povecanju kilaze,jer tek onda dolaze problemi.Dok se nisam povredio nikad nisam imao vise od 78 kilograma,a posle,t.j. sad 100 i probam sve da bih skinuo kilazu.Nigde nisam nasao dobar recept,bez kretanja da se vodi racuna o ishrani i da se krecem,ali je meni problem to otezano kretanje i ne mogu na duge staze.20-ak metara i nazad,pa i to ne mogu svaki dan.zato cuti i ne razmisljaj o gojenju,jer je to samo veca tegoba i problemi.

Ja sam pogrešio jer nekoliko meseci je trebalo da pišem a ne godina... izvinjavam se...

Jogurt je mlečni proizvod fermentiran mlečno-kiselinskim bakterijama. Što znači da različiti sojevi bakterija prave jogurt od mleka pretvarajući laktozu u mleku u mlečnu kiselinu, pa se većina laktoze pretvara i više nije šećer. Važno je da jogurt tako ima nizak ili vrlo nizak sadržaj laktoze u poređenju sa mlekom, ali čak i tada nije nula. Dakle, laktoza je prisutna u jogurtu ali u veom maloj količini. Možemo reći da većina ljudi osetljivih na laktozu, oko 80%, može bez problema da konzumira jogurt. To je zato što njihovo telo bez problema razgrađuje ovu malu količinu laktoze.

Gljiva nije „prava“ biljka, ali nije ni životinja, već pripada zasebnoj grupi, to je zato što ima i biljna i životinjska svojstva. A gljivično telo je slično ljudskom telu u jednom: proizvodi vitamin D kada je izloženo sunčevoj svetlosti (ili UV zračenju).
Ova količina se lako može povećati ako sunčevi zraci i dalje dođu do gljivica nekoliko dana. Dakle, ako volite pečurke i želite da unesete više vitamina D u svoje telo, uzmite još više vitamina D iz svoje pečurke pre nego što je napravite za ručak. Ako više ne možete da se sunčate, sunčajte glave gljiva 2-3 sata, a zatim pripremite kao i obično.

Back