spavach
Poznat
- Poruka
- 9.280
de koji vam je gori ste od navijaca c.z i par...nego jel se moze led iskljuciti preko maticne il nekih programa tipa icue, aura sync..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti to vidis na ups-u koliko ti ampera povlaci cpuJes kao da to ne prikazuje program![]()
Iz bios-a tj uefi ili aplikacija od proizvodjaca ploce.de koji vam je gori ste od navijaca c.z i par...nego jel se moze led iskljuciti preko maticne il nekih programa tipa icue, aura sync..
Ma jok evo kolko prikazuje na MacbookTi to vidis na ups-u koliko ti ampera povlaci cpu![]()
Ma jok evo kolko prikazuje na Macbook
System instructions retired: 6.7816e+09
System instructions per clock: 1.09242
CPU Power: 283 mW
GPU Power: 14 mW
ANE Power: 0 mW
Combined Power (CPU + GPU + ANE): 297 mW
a u stvari je 4W, toliko o tvojim senzorima![]()
ma ne znam, zato i pitam jel moze, nije bitno koja opcija..uzeo bi corsair ml led, cisto da imam finu kompoziciju..Iz bios-a tj uefi ili aplikacija od proizvodjaca ploce.
Najjaci mi ortak koji ima zatvoreno kuciste bez prozora ali podesava te ledove da mu budu u ritmu muzike![]()
Najsigurniji nacin je da ugasis kompde koji vam je gori ste od navijaca c.z i par...nego jel se moze led iskljuciti preko maticne il nekih programa tipa icue, aura sync..
Cuj na njemu igram zahtevne igre, a nema hladjenje
Vrhunska bela tehnika Apple.
Moze , ako nece pocupas kablovema ne znam, zato i pitam jel moze, nije bitno koja opcija..uzeo bi corsair ml led, cisto da imam finu kompoziciju..
Ima pasivnoCuj na njemu igram zahtevne igre, a nema hladjenje![]()
A ne napravili su bum sa M procesorima... malo se greju, a brzo rade... jedino sadNe ozb , filozofija jabuke je da se ne opterecujes sa proizvodom , kupis koristis , crkne i bacis.
Koje crno pasivno kad ima pola santima u siriniIma pasivno![]()
Kod mene na msi ploci radi i kada je u stanby modu , posle vidim da moze da se ugasi skroz ... glupe led diode.Najsigurniji nacin je da ugasis komp
Moj sam nazvao sarulja, cim sam video kako svetli![]()
moze , pusti nas da trolujemoma neozbiljni ste..ja ozbiljno pitam..
Sto, bas coolKod mene na msi ploci radi i kada je u stanby modu , posle vidim da moze da se ugasi skroz ... glupe led diode.
kako tvoj svijetli kad su ti bequit bez rgb..Najsigurniji nacin je da ugasis komp
Moj sam nazvao sarulja, cim sam video kako svetli![]()
a ako ne bude moglo, tebe cu da krivim..moze , pusti nas da trolujemo
Smeta mi cak i ona lampica od power dugmeta , blinka u sleep rezimuSto, bas cool![]()
oka ako ne bude moglo, tebe cu da krivim..
Aj iskreno da li si ikada otvorio neki laptop ... sve ima slicno kao klasican lap samo su dimenzije maje i utegnuto je.Koje crno pasivno kad ima pola santima u sirini![]()
Govorim o AMD dekstopu, ovo drugo je Macbook.kako tvoj svijetli kad su ti bequit bez rgb..