bmaxa
Legenda
- Poruka
- 70.808
Kad sam video da liku idle-uje na 58C sa high end kuleromcek kako 12900ks moze biti high end u ponudi kad je izasla 13 serija..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad sam video da liku idle-uje na 58C sa high end kuleromcek kako 12900ks moze biti high end u ponudi kad je izasla 13 serija..
Pa lepo ... stariji bmw 7 je i dalje luxuzni auto samo je starija generacija.cek kako 12900ks moze biti high end u ponudi kad je izasla 13 serija..
Kad sam video da liku idle-uje na 58C sa high end kulerom![]()
Omg ti si intel fan boj ... nabasao si na low power m1 maxa.na 13900k? koje kuciste..koji kuler u pitanju..
"na 13900k? koje kuciste..koji kuler u pitanju..
Ne znam kakvi su ovi novi 7xxx AMD... al 13ice su samo za high end hladjenje...Intel procesori su za zimu super stvar ... dobar cooler i pici ... mozes da se grejes na takav komp opusteno ako ti soba 10 - 15 kvadrata...
2 u 1 (gejming i grejanje) GG
oooo..to mi radi..odusto sam od 13600k i idem na 13700k takodje sa nhd 15, kuciste corsair 5000d, u planu 10 ventilatora corsair.."
Noctua NH-D15 Chromax Black drži moj 13600KF poprilično hladnim u Fractal Design Define S2 kućištu sa 8xBeQuiet Silent Wings 3 ventilatora na 500RPM.
AVX2 stress test - 79C.
Igre, filmovi, surf - 58C.
Malo jači workload - 62-65C
U prostoriji je 22 ± 3 C
"
Tesko , efekat koji pravi komp putem hladjenja je bolji ... rig za majnovanje je isto super grejalica.mozes i na svijecu da se grijes na toliko kvadrata..
Sta mislis sto su odustali od AVX512? Pa mora da se spusti klok vise nego sto time dobijas... AMD je mudrooooo..to mi radi..odusto sam od 13600k i idem na 13700k takodje sa nhd 15, kuciste corsair 5000d, u planu 10 ventilatora corsair..
Naravno , evo poslednji teskas od amd-a trosi 500Wi amd rig grije..
Koji? To mora da je neki sa 16+ jezgara... to ne smes preko 4GHzNaravno , evo poslednji teskas od amd-a trosi 500W
bzvz sad raspravljati o ukusima ko sta voli intel il amd, zvijezda il partizan, real il barsa..Naravno , evo poslednji teskas od amd-a trosi 500W
Samo sam te cekao , nema takvog procesora koji vuce tolikoKoji? To mora da je neki sa 16+ jezgara... to ne smes preko 4GHz![]()
Oce to, malo sutraSamo sam te cekao , nema takvog procesora koji vuce toliko
230W max 7950X
A ti koristi Bing ?Oce to, malo sutra
Guglaj i dalje![]()
Ti senzori uvek pokazuju manje. Kod amd-a ulazi u faktor i temperatura... sto je veca, to je veca potrosnja, tako daOvi senzori za potrosnju su odlicni na Am4/5 platformi ... lepo vidis koliko ceo socket povlaci ampera i pomnozis sa naponom i dobijes u vatima.
Jes kao da to ne prikazuje programEvo maxa se odaje ne zna kako se dobija potrosnja ... iz dve poznate , jacine struje i naponanjemu sve smesno.
A kod intela nije tako ?Ti senzori uvek pokazuju manje. Kod amd-a ulazi u faktor i temperatura... sto je veca, to je veca potrosnja, tako da
se isplati uloziti u bolje hladjenje...