Branimir76
Veoma poznat
- Poruka
- 13.146
Da. Korišćena par meseci. Sa garancijom.koju 3090..900 evra?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da. Korišćena par meseci. Sa garancijom.koju 3090..900 evra?
Gigabytekoju si uzeo?
I7 9700Ka cpu sta imas..
Meni CPU tera na 5 GHz. Na jednom jezgru nema problema. Na više nisam ni testirao. Verovatno ima nešto malo. Meni najviše treba za DCS pa tu nemam problema.pa kako gura, bottleneck?
1080 je nikakav potrošač ako se uzme u obzir da je potrošnja do 200W a pre tog gpu-u su obarali rekorde u potrošnji više puta.Kolko struje vuce 4090? Ova 1080 je bila veliki potrosac, uz jak CPU islo je to do kilovata...
|posle nek pricaju o potrosnji struje...
Ti internalni nikad nisu mogli vise od 33k zbog interferencije. Ja sam tu uzimao eksterne koji su mogli tih 56k
ja sam još imao PCMTi internalni nikad nisu mogli vise od 33k zbog interferencije. Ja sam tu uzimao eksterne koji su mogli tih 56k
Al to je strahota, zamisli kolko treba vremena nesto da skines sa 4kb/s
Web stranice su se ucitavale po 5 minuta![]()
Brate mili 1.1.2006. kad je kablovska uvela internet. 256kilobita/s! To je skocilo sa 4kb/s na 30kb/s, smesno za danasnje standarde, ali onda...ja sam još imao PCM![]()
KupujemProdajem.Cao drustvo, potrebna mi je MB sa socket 1155 koja se tesko nalazi. Nasao sam jednu na buvljak Ali jedan moj frend upozorio me da ne kupujem od nepoznatog prodavaca zasto mogla bi maticna da je ukradzena I kako bi po MAC I IP Adresu pronasli plocu. Pitanje je Dali I'ma sanse da se maticna pronadze ukoliko je ukradzena?
Prava igra za moderatore.Nisam izdržao, preorderovao sam Diabolo 4, sad čekam jun i nadam se da će valjati.
Pogledajte prilog 1271535
4W trosi samo procesor ... tj soc.Danas sam prvi put izmerio kolko mi trosi Macbook. 4W kad je puna baterija i kad samo surfujem, 30W kada se puni baterija. 18W kada se igram...
Šta igraju simpatizeri gospodina Švaba, Civilizaciju gde su uvek East Inda corporation?Prava igra za moderatore.
WW1 i WW2 naslove.Šta igraju simpatizeri gospodina Švaba, Civilizaciju gde su uvek ?