spavach
Poznat
- Poruka
- 9.277
pa kad hoce 4 u 1..izdali saopstenje da se vrate u glavni stab da vide dje je problem..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako blanderujem, ako ne budem zadnji nista nisam uradioLadies and Gentlemen,
Kao i u prošlu nedelju i u ovu će se održati šahovski turnir u 18h. Pratite temu Šah - mečevi na pdf Sport.
Svi blanderujemo, čak i ono troje najboljih igrača. Provukao sam neke njihove partije kroz engine.Kako blanderujem, ako ne budem zadnji nista nisam uradio![]()
Jedina mi sansa sto ljudi ne igraju tako razorno otvaranja kao komp, i ne kaznjavaju svaku greskuSvi blanderujemo, čak i ono troje najboljih igrača. Provukao sam neke njihove partije kroz engine.
Tako obično i jeste. Meni se dešavalo da glupo blanderujem na početku a onda pri kraju partije protivnik odigra katastrofa i ja pobedim. Šta bi bilo da sam odustao...Jedina mi sansa sto ljudi ne igraju tako razorno otvaranja kao komp, i ne kaznjavaju svaku gresku![]()
To znaci i da su 5ica ne bi radile brzekakva glupost..maticne intel 700 i amd novije imaju pcie 5.0, al zato 4090 i 4080 i dalje pcie 4.0..kontam i nova 7000 radeon isto pcie 4.0..
Ne brinem za to pošto pcie4 je dovoljno moćan i magistrala nema problema .kakva glupost..maticne intel 700 i amd novije imaju pcie 5.0, al zato 4090 i 4080 i dalje pcie 4.0..kontam i nova 7000 radeon isto pcie 4.0..
To znaci i da su 5ica ne bi radile brze![]()
Kolko struje vuce 4090? Ova 1080 je bila veliki potrosac, uz jak CPU islo je to do kilovata...Ne brinem za to pošto pcie4 je dovoljno moćan i magistrala nema problema .
Problem je onaj 12v konektor po Intel specifikaciji na grafuljama tipa 4090, topi se
AMD za sada je odjebao taj konektor.
Idi brate u Tursku na presađivanje ako te toliko muči.
Opa kilovat PSU! Hocemo da apgrejdujemokod mene sad nestasica psu, skocile cijene ko grafickim..rm1000x nema ni za lijeka..na amozonu jedan al preko £300..![]()
Uzeo polovnu za 900. BeQuiet 850W sasvim zadovoljava.ma ganjam 3090..spale cijene..moze ona ici i na 850..al eto rekoh od viska kilovata glava ne boli..kad ono boli po novacaniku..![]()