Kompjuterska svaštara

• Začetnik teme Začetnik teme epox
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
FB_IMG_1658231860073.jpg

Pogledajte prilog 1183142
Pogledajte prilog 1183143

Nakon f1 se nastavi i samo pojavi crni ekran. Softverskim resetom se javi ekran

Pogledajte prilog 1183144

Dakle, misljenja?
Ocistiti kuler procesora, to je jasno.
Ali postoji i neki softverski problem, mislim.
За такве проблеме најбоља варијанта ти је лајв ОС са сетом програма за тестирање хардвера. Ја користим Sergei Strelec's WinPE за дијагностику и много пута сам помоћу њега решавао проблеме.

Može to odlično da radi ali je procesor taj krdža. Uvek je neki zayeb sa tim akcijskim ponudama u megamarketima. Ugl felerična roba. Ja sam gledao neki hp da uzmem ali sam onda shvatio da mi uopšte ne treba u životu. To su uglavnom ponude za umirovljenike.

Ps: ja guram win 10 sa 4 gb rama i komp leti ali je procesor i7

@mario80 , vidi u novom Kaufland katalogu nude laptop za 200 eura, ponuda ogranicena na iduci ponedjeljak i utorak.
Hocemo pazarit?

Pogledajte prilog 1212911

@Cosmopolite daj skicni konfiguraciju, jel cemu to?

EDIT: vec mi bratic javio da je sranje.
Kaze da mu nije bas jasno kako win10 uopce podnosi ta 4 giga rama.

:mrgreen:
Aj tih 4gb Rama može da radi win 10 za forum i YouTube bi ti super ali taj procesor je zaista sranje...pre 5 godina mogao je da bude za nešto a opet i dalje slabo.
I još to U što ima na kraju :confused:

Da pitam nešto ovde pošto mi se ne ostavlja emajl adresa.

Da li neko može da mi kaže zbog čega mi slika na TV treperi kad se prikazuju linije ako gledam video sa fleša? Tipično je, skroluje odozdo na gore odjavna špica sa glumcima i ostalim ekipom i to je praćeno vrlo primetnom treperenje a ako gledam isti film iz TV programa onda treperenja nema?

@mario80 , vidi u novom Kaufland katalogu nude laptop za 200 eura, ponuda ogranicena na iduci ponedjeljak i utorak.
Hocemo pazarit?

Pogledajte prilog 1212911

@Cosmopolite daj skicni konfiguraciju, jel cemu to?

EDIT: vec mi bratic javio da je sranje.
Kaze da mu nije bas jasno kako win10 uopce podnosi ta 4 giga rama.

:mrgreen:
Za žićbo stižu u dubrovnik :super: mada me ništa nije impresirao bio sam u zg i splitu. Ništa spec ali kada je ova vukoyebina u pitanju top!

Back