Cosmopolite
Zaslužan član
- Poruka
- 105.977
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Minimum specifications | Recommended specifications | |
Processor | Intel® 6thGen or newer CPU – or AMD equivalent | Intel® 7thGen or newer CPU – or AMD equivalent |
Operating system | Microsoft Windows 10 (64-bit) version 1803 or later | Microsoft Windows 10 (64-bit) version 1809 or later |
RAM | 8 GB of RAM |
|
GPU | 2 GB of GPU VRAM For a list of recommended graphic cards, see Recommended graphics cards for Adobe Premiere Pro. | 4 GB of GPU VRAM For a list of recommended graphic cards, see Recommended graphics cards for Adobe Premiere Pro. |
Hard disk space |
|
|
Monitor resolution | 1280 x 800 | 1920 x 1080 or greater |
Sound card | ASIO compatible or Microsoft Windows Driver Model | ASIO compatible or Microsoft Windows Driver Model |
Network storage connection | 1 Gigabit Ethernet (HD only) | 10 Gigabit ethernet for 4K shared network workflow |
Internet | Internet connection and registration are necessary for required software activation, validation of subscriptions, and access to online services.* | |
More system requirements |
Da li si ti procitao sta sam ja napisao? "ajd sa lepo polako procitaj. Sve te vesti ili bar veci deo su mogli u JEDNU tem,u. A ne ovako otvara temu po temu u kojoj jedva neko da ucestvuje. Druga stvar lepo je to pratiti trendove I novosti, ja to radim-ali realno vise od pola ljudi ovde ne razume niti ih zanima razlika izmedju nekih chipseta I tako nekih tehnickih detalja Trece..Nina je objasnila da je sve spojeno u jedan podforum da bi ljudi bili aktivniji tj da bi podforumi i teme bili poseceni. Da sli su Smartnabilove teme posecene i aktivne..? Pa ja bas ne bih rekao…Znaci poenta teme je da se pkrene DISKUSIJA i da ljudi zele da ucestvuju. A ne PAF puknmem vest i ljudi dodju i procitaju i eventualno 2,3 ljudi prokomentarise i to je to. Plus veci deo tih tema polako izgurava u zadnji plan neke posecenije i bez ljutnje rekao bih korisnije teme.Zato sto covek postavlja vesti iz sveta tehnike? To je donekle i poenta ovog podforuma.
Problem proizilazi iz toga sto je Krstarica celokupna umrla. Secam se kad sam se pridruzio (na prvom nalogu) pre 8,9 godina, celu noc si imao sa kim piskarati i zajebavati se, a sad jedva dobijes odgovor s vremena na vreme.
Recimo Tinejdzeri podforum je zamro i jedino se pojavimo mi matori da se pozdravimo i onda nas nema godinama.
Za pocetak, verujem da bi problem mogao da napravi i sam drajver. Krenuo bih da istrazujem u tom smeruImam problem sa racunarom-monitorom.
Naime, javlja mi se zamucenost slike, slova prilikom skrolovanja u Windows 10(64bit). U nekim igrama, poput PES 2019, prilikom iskljucenja Motion blur-a i dalje postoji taj efekat malo samo umanjen. Vrlo je iritantno i smeta ocima, nema fluidnosti.
Ne znam, citao sam po stranim forumima da Windows 10 zna da pravi probleme, ali mi to opet deluje kao najmanja mogucnost.
Prvo sam posumnjao na monitor, onda povezao drugi, na kraju televizor i uvek isto.
Monitor je nov, u pitanju je Dell se2719hr. Odziv 4ms, 27 inca, povezan preko HDMI.
Graficka karta je, takodje nova. Zotac Gaming GeoForce GTX 1660.
To je hardver koji ne bi trebao da pravi probleme, kada je u pitanju osnovni rad sa racunarom.
Ako neko ima slicnu situaciju, ili zna resenje ovoga problema, molim vas da mi pisete.
Slazem se, ovo skroz ima smisla, lepo argumentovano. Predlozicu kolegi da se napravi jedna tema sa novinama iz sveta tehnologije, koja bi mogla da bude lepljiva. Mada, mislim da bi takvi postovi mogli da idu i u "kafanu" za ovaj podforumDa li si ti procitao sta sam ja napisao? "ajd sa lepo polako procitaj. Sve te vesti ili bar veci deo su mogli u JEDNU tem,u. A ne ovako otvara temu po temu u kojoj jedva neko da ucestvuje. Druga stvar lepo je to pratiti trendove I novosti, ja to radim-ali realno vise od pola ljudi ovde ne razume niti ih zanima razlika izmedju nekih chipseta I tako nekih tehnickih detalja Trece..Nina je objasnila da je sve spojeno u jedan podforum da bi ljudi bili aktivniji tj da bi podforumi i teme bili poseceni. Da sli su Smartnabilove teme posecene i aktivne..? Pa ja bas ne bih rekao…Znaci poenta teme je da se pkrene DISKUSIJA i da ljudi zele da ucestvuju. A ne PAF puknmem vest i ljudi dodju i procitaju i eventualno 2,3 ljudi prokomentarise i to je to. Plus veci deo tih tema polako izgurava u zadnji plan neke posecenije i bez ljutnje rekao bih korisnije teme.
Za pocetak, verujem da bi problem mogao da napravi i sam drajver. Krenuo bih da istrazujem u tom smeru