Kompjuter se odjednom zaledi!!!

Ako ne pomogne smanjenje frekvencije RAM-a u biosu probaj ga zamijeniti drugim jer postoji mogućnost da je neispravan. Bad sector na hard disku ne bi trebao rušiti sistem. Dobro bi bilo očistiti prašinu sa hladnjaka cpu i ispravljača jer ako su puni prašine kompjuter se vjerovatno pregrijava pa sa zato sistem ruši.

Poslednja izmena:
kazes dasi kupio polovan racunar...verovatno je vec imao neki izdrkani windows u sebi? niko ti nije ovde rekao da reinstaliras sistem,uradi to..ubaci xp sp2 ili sp3. skoro sam uzeo od komse hard disk na koriscenje,posto moj crko...hard disk je kocio ko lud,sve je radilo presporo,bilo je i virusa i svacega...zamrzavao se takodje,isto kao tvoj.posle 3=4 minuta koriscenja...:) ali nema ni jedan los sektor,dok je moj imao 30-ak losih sektora. (zato sam moj i odbacio). zbog tih sektora je umeo i da zamrzne sistem - upravo. reinstalirao sam sistem na komsin hard disk i onda je sve,ceo racunar - radilo otlicno...:) ali morao sam da formatiram ceo taj hdd,da ga ispraznim...jedini lek protiv svih losih stvari.najbolje je ono sto je sveze i novo. pozz

Back