Komedija na B92

Каже Карлеуша да је блиска идејама Чедомира Јовановића, па лепо сам ја ономад реко да су Чедини гласачи ретардиране мајмунчине.

.pa ako se setimo ranih radova karleushe ,da je bila pushachica jednom eminentnom bg dileru dolazimo do logichnog reshenja da je bliska chedoslavu shmrkcu ,plus joj tatica bio kolezi sa trecim choekom lsd partije milicem tako da su kockice na mestu .............................posle ovoga nece mi biti nishta chudno ,ochekujem vec za par dana da nas muftija pozove na chvarke ..................:))

U to vreme je bilo ilegalno biti homoseksualac. Respect za Cirilova. :ok:

Чекај, да је неко испољавао своје сексуалне нагоне према истом полу у СФРЈ, СРЈ и Р Србији могао је због тога изгувити слободу ?
Не није, немој тако, не може се лажно нешто приказивати како би се себи дало на значају или идеји која се пропагира.

Чекај, да је неко испољавао своје сексуалне нагоне према истом полу у СФРЈ, СРЈ и Р Србији могао је због тога изгувити слободу ?
Не није, немој тако, не може се лажно нешто приказивати како би се себи дало на значају или идеји која се пропагира.

Proguglaj, bilo je zakonom zabranjeno.

Дер, Мачак, или неко други, разјасните ми овај део:

Takođe je poznato da su mnogi današnji mladi glumci morali da se poture rediteljima i drugim matorcima koji maju moć postavljanja, pravljenja, a i uništavanja poput Nebojše Glogovca i Vojina Ćetkovića.

Да ли ово значи да су и Небојша Г. и Војин Ћ. морали да "се потуре", или су њих двојица уништени од таквих пошто се нису потурили?

Или се баве и редитељским радом па су, уствари, и њих двојица једни од тих редитеља којима се "потурају" млади глумци? :think:

:eek:

Karleuša brani prava gay populacije zato što su oni njeni najveći fanovi, što ne čudi s obzirom na to da ona izgleda kao transvestit. Da nema silikone broj 5 (otprilike), veštačku kosu, nokte, usne i ko zna šta još, s mukom bismo rešili zagonetku kog je pola.

Back