Kome u stvari ne odgovara EU

• Začetnik teme Začetnik teme T-Zex
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Gde ti zivis,pa ti meni pricas kako se zivi u EU?

gde god da zivis trebao bi da znas da se sveaki proizvod na ovom svetu deli po kvalitetu. A kvalitet utice na cenu. Mozes da jedes najobocniji parizer i majonez,a mozes da jedes i najskulji prstu,kulen i sl.
Tako da ti nisi ni vickast,nego si tup.

Ne bih znao sta ti jedes, sta god da je prijatno ti bilo ali kad obidjes EU javi se da pricamo o cenama jer ovako nema smisla da pricam sa nekim ko je verovatno EU video na razglednici ldp-a.

Vidim padaju i uvrede... lepo lepo. Jel ima ovde neki moderator, neka vlast.. ovo je vec drugi veceras a treca uvreda.

Zalicu se u Strazbur, necete vi nikad takvi u EU. Morate da se lustirate i upristojite malo pa cemo onda da vidimo da li mozete u EU :lol:

Od tebe i ne ocekujem neke cinjenice da mi kazes jer ih nemas ALI si uvek spreman da se ismevas a to je odlika ljudi bez dokaza, cinjenica i kod kojih je laz. Lepo se legitimises.

A opet... mozda ti i ne znas:

Da nas je zapadna evropa podkopavala i unistavala jos od pre kosovskog boja. Direktno nas napadali i slabili nasu moc odbrane od bugara i kasnije turaka ilinam nikad nisu hteli dati pomoc protiv turaka. Svaku molbu za pomoc su uslovljavali prelaskom nasih despota, careva, kraljeva itd. u katolicanstvo i priznavanjem vlasti pape.

Onda su sve cinili da Srbija ostane mala i siromasna zemlja na balkanu iza dunava i drine.

Pa su nas ona 1914. vojno napali i pobili 1.4 mil Srba.
Zdusno pomagali sve srpske neprijatelje a posebno siptare. Tu brigu za siptarko napredovanje na racun Sra su preuzeli od Turske.

Onda su 1941. pomogli Hrvtima, muslimanima, Siptrima da ubiju 1.5 Srba i da sa kosmeta proteraju vecinu Srba.

1990. ponavljau postupak podrskom i naoruzavanjem isitih.

1999. mombraduju Srbiju i ubijaju civile, unistavaju ekonomiju itd..

Sada ze zalazu da nezavisnost kosmeta, sutra vojvodine a prekosutra raske oblasti.

Ne mogu se ni nabrojati akcije protiv Srbije i Srba na politickom, religioznom i kulturnom nivou.

Nisam paranoican ali znam isotriju a ona me uci da im apsolutno nista ne verujem ... i kad darove nose.

A ti, kad vec nemas sta pametno da kazes, bar nemoj da se ismevas jer bi neko mogao da pomisli da podrzavas te radnje ili jos gore da se smejes nebrojenim milionima zrtava svih tih radnji.

Idi... prst na celo pred ogledalom pa se zapitaj malo...
Nisi paranoican nego si da izvines jadan cemeran i upadljivo glup ,znaci po tebi je "zapadna Evropa" i 41. i 14. i za vreme Robina Huda i cara Dusana bila ustvari ujedinjena na zajednicom zadaku satiranja nebeskog plemena srpskog :shock: taman kad pomislih da ne moze covek da vise prolupa od onog ludog Maxe sto uporedjuje Srbiju i Norvesku ,kad ono nadje se jos veci i sjajniji biser da ga zaseni :?

Nisi paranoican nego si da izvines jadan cemeran i upadljivo glup ,znaci po tebi je "zapadna Evropa" i 41. i 14. i za vreme Robina Huda i cara Dusana bila ustvari ujedinjena na zajednicom zadaku satiranja nebeskog plemena srpskog :shock: taman kad pomislih da ne moze covek da vise prolupa od onog ludog Maxe sto uporedjuje Srbiju i Norvesku ,kad ono nadje se jos veci i sjajniji biser da ga zaseni :?

Opa, evo ga jos jedan koji vredja. Lepo lepo znaci i njemu su dokazi "jaca" strana. MODERATOR. JEL SPAVAS? AKO SRECO, ODMORI TI MALO.

Elem, ne znam kako si izveo zakljucak da je po meni zapadna evropa ujedinjena ono bilo cega ALI bih voleo da mi dokazes kad i kako su zemlje zapadne evrope pokazivale prijateljstvo i dobru volju u odnosu na Srbe i Srbiju?

Uzmes, prijatelju moj dragi, malo knjige pa se obrazujes, citas istoriju i saznas svasta pa onda dodjes ovde i meni lepo kazes nesto pametno bez vredjanja, etiketa i slicnih pokazatelja tvoje nekulture i neznanja.

Uzevsi da svaki covek polazi od prvo od sebe, zabrinut sam kako si odmah poceo od glup i "sjajni biser"...

p.s. citaj prijatelju, smejace ti se ljudi kad pricas o temi koju ne poznajes ni povrsno :lol:

Opa, evo ga jos jedan koji vredja. Lepo lepo znaci i njemu su dokazi "jaca" strana. MODERATOR. JEL SPAVAS? AKO SRECO, ODMORI TI MALO.

p.s. citaj prijatelju, smejace ti se ljudi kad pricas o temi koju ne poznajes ni povrsno :lol:

Pa naravno da moram da odmorim kad znam da ću sigurno naići na misao da "nas je evropa potkopavala još pre kosovskog boja". Verovatno su zato zvonila zvona po Evropi zbog pobede Hrišćana usled loše dojave? A pravo da ti kažem, kad smo kod kosovskog boja, nit je Srbija odmah pala pod Tursku vlast niti je bila 500 godina, to mi krademo Bogu dane i sve nam drugi kriv. I Turci i Evropa, samo je dobar onaj Rus Aleksandar Drugi što poslaše ljubavno pismo austrougarskom vlastodršcu da mu jaka Srbija nije interes. Još nas na kraju i Amerikanci bombardovaše dok Kinezi izvlače sav keš kroz jeftinu robu pa se pitam KAKO BRE IZDRŽAVAMO TOLIKI SVET?

..ajde sad i ti ne lupaj...nazivas coveka glupim zato sto tvrdi da je Evropa uvek stavljala svoje interese iznad srpskih...a ovi sto stavljaju "evropske interese" iznad srpskih su ti valjda ok...i to nema veze sa "realnom situacijom" u kojoj se Srbija nalazi i o nacinima da iz ove situacije izadje...o tome se mozete sporiti ali ne pokusavaj da budes veci katolik od pape :)

Da se vratim na temu. EU ne odgovara svima onima kojima ne odgovaraju pravila.Ne odgovara onima koji bi da pljuju,pishaju i serru gde im je volja. Ne odgovara firmama (uglavnom ruskim) koje zele da kupe kojekakve fabrike i sl. a da ne obezbede filtere za zastitu zivotne sredine po propisima EU.Ne odgovara onima koji bi da svinje i kokoske drze na terasi i iste kolju gde im se svidi. Ne odgovara onima koji puse gde im se hoce bez obzira da li to nekome smeta ili ne i bez obzira da li su oko njih deca,trudnice,starci. EU ne odgovara svima onima koji su za vreme 90tih svercovali benzin,cigare,ulje,secer...i ziveli kao bubreg u loju. Takvi pate za 90tim. EU ne odgovara onima koji bez pardona grade i nadzidjuju stambene objekte na divlje. Ne odgovara onima koji su navikli da preticu u punoj liniji i da voze 140 tamo gde je maximalno 80,yebiga navikli su tako,zato necemo EU. Ne odgovara onima koji bi da peku rakiju po stalama,pa im posle djavo kriv sto su oni ljudi u Nisu,pre par godina pomrli od lozovace. ne odgovara onima koji stoku izivinu prodaju bez pecata i iz gepeka. Ne odgovara trgovcima kojima je fiskalizacija i PDV rak rana.Ne odgovara onima koji radnike palcaju pola-pola ili ih ne prijavljuju uopste. I ima toga jos mnogo.
Takvima EU nikako ne odgovara. I ne samo da im ne odgovara EU,takvima ne odgovara citava drzava Srbija,ako i makar malo pocne da se ponasa kao prava drzava.
Ovome se nema šta dodati. Tačno od A do Š.

Beku,se kaze,rodjace,Beku,a ne BekoU! :lol: "Ustvari"! :lol: Boze ima li te?!?

Da se vratim na temu. EU ne odgovara svima onima kojima ne odgovaraju pravila.Ne odgovara onima koji bi da pljuju,pishaju i serru gde im je volja. Ne odgovara firmama (uglavnom ruskim) koje zele da kupe kojekakve fabrike i sl. a da ne obezbede filtere za zastitu zivotne sredine po propisima EU.Ne odgovara onima koji bi da svinje i kokoske drze na terasi i iste kolju gde im se svidi. Ne odgovara onima koji puse gde im se hoce bez obzira da li to nekome smeta ili ne i bez obzira da li su oko njih deca,trudnice,starci. EU ne odgovara svima onima koji su za vreme 90tih svercovali benzin,cigare,ulje,secer...i ziveli kao bubreg u loju. Takvi pate za 90tim. EU ne odgovara onima koji bez pardona grade i nadzidjuju stambene objekte na divlje. Ne odgovara onima koji su navikli da preticu u punoj liniji i da voze 140 tamo gde je maximalno 80,yebiga navikli su tako,zato necemo EU. Ne odgovara onima koji bi da peku rakiju po stalama,pa im posle djavo kriv sto su oni ljudi u Nisu,pre par godina pomrli od lozovace. ne odgovara onima koji stoku izivinu prodaju bez pecata i iz gepeka. Ne odgovara trgovcima kojima je fiskalizacija i PDV rak rana.Ne odgovara onima koji radnike palcaju pola-pola ili ih ne prijavljuju uopste. I ima toga jos mnogo.
Takvima EU nikako ne odgovara. I ne samo da im ne odgovara EU,takvima ne odgovara citava drzava Srbija,ako i makar malo pocne da se ponasa kao prava drzava.

Carice, em si cepidlaka, em si nalozena. I da, postoji Bog i bas te gleda sad.
PrvoM, da ti objasnim nesto - u recenici gde stoji "bizMizmeni" i "Bekou", traziti gramaticku gresku je u najmanju ruku - glupo.
E, sad kad smo to razjasnili, mogu da ti kazem da se slazem sa tobom za Miska, ali sam namerno naveo i Bekoua, jer taj iz senke vuce konce ovim "najdemokratskijim" strankama...
I jope' ti kazem, previse je to van fokusa, to sa "narodom" koji nece da se disciplinuje... Narod je najmanji problem. Treba udariti u glavu, ali niko ovde nema mu... hrabrosti za tako nesto.
Jedna izreka kaze : "jaca je vojska magaraca koju predvodi lav, nego vojska lavova koju predvosi magarac".
Iliti, slobodnije receno - da nam je vlast drugacija i da voli svoju zemlju, caskom bi se taj grozni, nedisciplinovani Narod doveo u red.
Ovako - ostajem pri tvrdnji : dok se mi "inTeleKtualci brecamo na Narod, siledzije u sprezi sa Bekouoima trljaju ruke, onako civutski.

Back