Stanovnicima Beograda je prva i verovatno jedina asocijacija na pomen trkačkog maratona - saobraćajni haos.Uz sve druge nevolje još i ovo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Stanovnicima Beograda je prva i verovatno jedina asocijacija na pomen trkačkog maratona - saobraćajni haos.Uz sve druge nevolje još i ovo.
Kome trebaju likovi kojima sve smeta?
Лепо речено.Kome trebaju likovi kojima sve smeta?
Ne smeta...zašto bi mi smetalo. Zna se unapred šta i dokle je zatvoreno svake godine. Lepa sportska manifestacija i tradicija.
Pa bilo je javljeno , tako da ste mogli da se evakuisete na vreme....Da je bilo lepo, kao juce, bilo bi ljudi na ulicama...Juce je bio pravi dan, ni vruce kao prosle godine ni kisa kao danas...
To donosi i turiste, i imaju i drugi gradovi. Treba to da postoji. Postavljaju se samo pitanja: Koliko to košta ? Ko to finansira ? Da li je tako nešto isplativo, odnosno da li može da se finansira od spozora i od kupljenih ulaznica za učešće ?
Лепа је то манифестација, него ми смета неорганизованост...
Лепо речено.
Уместо да сами нешто корисно ураде за овај народ и државу, они се само на нешто жале, кукумавче по цео дан...
Ne trebaju ni sebi . Do podne mrze sebe a popodne cijeli svijet !
Maraton definitivno nije za svakog. Ali istrcati polumaraton je sasvim realan cilj za vecinu rekreativaca.
Ako cemo do maratona - licno mi je zao sto ga nikada nisam trcao, niti cu. A bilo bi lepo kada bi se mladi za njega pripremali tokom godine, kroz razne vidove rekreacije i onda ucestvovali...
Lepo je što neko ko nikad nije i niti će savetuje šta je korisno za mlade.
Jedan od vidova celogodišnje rekreacije je - bežanje od komunalne policije usled busplus racije
odlično za kondiciju
Taj isti grad nema novca da finansira uklanjanje visećih delova fasada koje su nedavno uzele jedan mladi život i koje i dalje prete a finansira nekakav maraton.Nisam protiv sporta čak sam ljubitelj sporta i ljubitelj nasilja na sportskim tribinama ...