Kome treba maraton u Beogradu ?

MARATON MARATON MARATON

nego jel ovo danas HAARP?
sutra sunce znate...

MARATON MARATON MARATON

- - - - - - - - - -

Stariju sugradjanku Živku (72) odmah po početku spopali mladji muškarci u prvom redu.

"Iza mene je bilo mnogo muškaraca. Gledala sam samo napred nisam želela da pomislim ko je iza mene. Čula sam njihovo duboko disanje i dreku ljudi sa strane
. Odjednom sam izgubila ravnotežu i pala sam na asfalt. Rukama sam instinktivno zaštitila obraze. Preko mene je prelazio jedan, drugi, treći... ni sama ne znam koliko ih je bilo...
policija je došla ali kasno, oni su već otrčali. Sećam se da su imali sportske patike, crvene šortseve i majice na bretele. Svaka pomoć očevidaca dobrodošla."

Stanovnicima Beograda je prva i verovatno jedina asocijacija na pomen trkačkog maratona - saobraćajni haos.Uz sve druge nevolje još i ovo.

Ем маратон, ем киша. :lol:

- - - - - - - - - -

Ne smeta...zašto bi mi smetalo. Zna se unapred šta i dokle je zatvoreno svake godine. Lepa sportska manifestacija i tradicija.

Зна се, наравно, али већ годинама се не зна како иду бусеви.

Но, ко и шиша јаднике којима од тачке А до тачке Б треба бус... нек' трче.

To donosi i turiste, i imaju i drugi gradovi. Treba to da postoji. Postavljaju se samo pitanja: Koliko to košta ? Ko to finansira ? Da li je tako nešto isplativo, odnosno da li može da se finansira od spozora i od kupljenih ulaznica za učešće ?

Statistički podaci bi izvesno pokazali finansijsku neisplativost održavanja maratona.Poređenje sa drugim gradovima u Evropi je neprimereno jer je reč o mnogo bogatijim sredinama sa stanovnicma željnim dešavanja.Ovdašnjim ljudima u ogormnoj većini maraton ne znači ništa pozitivno.

Poslednja izmena:
MARATON nam treba više nego penzija i leba

MARATON MARATON MARATON

- - - - - - - - - -

:lol:

Лепа је то манифестација, него ми смета неорганизованост...

nisu svi dobili iste pare :rtfm:

- - - - - - - - - -

Лепо речено.

Уместо да сами нешто корисно ураде за овај народ и државу, они се само на нешто жале, кукумавче по цео дан...

Recite nam, a molićemo lepo & fino, šta ste vi to lepo pa uradili?
Eto opljuvali ste one koji nisu što bi impliciralo da Vi jeste?
Želite li nam odati slatku tajnu Vaše korisnosti na budžetu?

Ako cemo do maratona - licno mi je zao sto ga nikada nisam trcao, niti cu. A bilo bi lepo kada bi se mladi za njega pripremali tokom godine, kroz razne vidove rekreacije i onda ucestvovali...

Lepo je što neko ko nikad nije i niti će savetuje šta je korisno za mlade.

Jedan od vidova celogodišnje rekreacije je - bežanje od komunalne policije usled busplus racije
odlično za kondiciju

Taj isti grad nema novca da finansira uklanjanje visećih delova fasada koje su nedavno uzele jedan mladi život i koje i dalje prete a finansira nekakav maraton.Nisam protiv sporta čak sam ljubitelj sporta i ljubitelj nasilja na sportskim tribinama ...

Taj isti grad nema novca da finansira uklanjanje visećih delova fasada koje su nedavno uzele jedan mladi život i koje i dalje prete a finansira nekakav maraton.Nisam protiv sporta čak sam ljubitelj sporta i ljubitelj nasilja na sportskim tribinama ...

Ona skela kod Narodnog Muzeja izgleda postala UNESCO baština
Stajala ispred muzeja 30 godina i neko valjda predložio...
da se zaštiti...

Back