KOME STA FALI?

• Začetnik teme Začetnik teme Betty
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
E narode ne moze to tako... On ima trening i subotom uvece. A kad pocne sezona onda ce imati utakmice subotom. :(
Sve u svemu... Nista od ucena, nista od putovanja, nista od svega, a da dodam jos nesto na temu STA FALI - fale mi pare! Da imama pare mogla bih da odlazim u Visegrad svakog vikenda. Ovako... Ko kaze daljubav ne zavisi od novca?

Princeza:
E narode ne moze to tako... On ima trening i subotom uvece. A kad pocne sezona onda ce imati utakmice subotom. :(
Sve u svemu... Nista od ucena, nista od putovanja, nista od svega, a da dodam jos nesto na temu STA FALI - fale mi pare! Da imama pare mogla bih da odlazim u Visegrad svakog vikenda. Ovako... Ko kaze daljubav ne zavisi od novca?

Ma na zalost, u ovom okrutnom materijalisticki obojenom svetu, SVE zavisi od novca... Ali opet, ljubav moze da stimulise coveka da vise radi, pa samim tim i da ima vise novca...

Ko zna zasto je sve to dobro? ;)

Fali mi i malo tvog optimizma! (da ne bezimo sa teme) :wink:
Ma ko zna zasto je to dobro. Eto, da je Sale u Bgd ne bi ni stigli da se vidjamo od svih mojih i njegovih obaveza. Jednostavno bi morali da zivimo zajedno... Nemoj ovo da mu kazes - ubice me! :lol:

Princeza:
Fali mi i malo tvog optimizma! (da ne bezimo sa teme) :wink:
Ma ko zna zasto je to dobro. Eto, da je Sale u Bgd ne bi ni stigli da se vidjamo od svih mojih i njegovih obaveza. Jednostavno bih morali da zivimo zajedno... Nemoj ovo da mu kazes - ubice me! :lol:

'jednostavno bih morali' ;) ... Od sada vise ne primam tvoje pravopisne kritike :lol: :lol: :lol:

A sta ima lose u tome da zivite zajedno? Pa zar se ti nisi malo pre bunila kako ti nedostaje misicavo grejno telo? A on i onako moze sve ovo da vidi... I na kraju zasto bi te ubio? ... Da nisi ispustila jedno slovo ispred tog glagola? ;)

A ja bih rado delio moj optimizam, kad bih to mogao... Ja ga nekad imam isuvise mnogo... :? ...

C'est la vie!

Ispricavamo se zbog errora u procesoru zvanom mozak prilikom kucanja poruka u POLA DEVET UJUTRU!
Bilo je predloga da se zivi zajedno u jednom trenutku (sa pocetka veze), kada sam se zabezeknula jer mi je predlozio da uzmem neplaceno nekih 5 meseci i da se preselim sa njim u BL. To je pomenuto tad i vise nikad. A meni se sada ta ideja i ne cini tako strasnom. Ja kakva sam sve bi to bilo veoma moguce. Ali... Ako bih mu to sad spomenula... Inco! Ne ubacuj mi lude ideje u glavu!

Sad mi se izbrisala poruka...
Uglavnom...
Inco, druze, ne znas ti mene. Ja bih spakovala moj novi zlatiborski sirogojno kaputic i sanke i otisla u Visegrad da zivim. Nasla bih tamo posao (valjda) i stan i... Ziveli bi zajedno. Ali mislim da ona ponuda od letos vise ne vazi, jer je bila recena u romanticnom duhu i veoma spontano uz zagrljaje i poljupce, jer smo znali kad on odlazi, a bas nam je bilo lepo... Sumnjam da bi on to ponovio.
Uglavnom, FALI mi vise hladne glave, a visak mi je 25746874 odgledanih romanticnih filmova sa hepi endom.

Hmmm... ne vidim zasto to njemu ne bi odgovaralo sada... Pa valjda ima mesta i za tebe u toj njegovoj karijeri... Mislim, znam ja kakvi su sportisti, ali ipak...

A ti prestani da gledas romanticne filmove sa 'srecnim happy end-om' (sto bi rekla jedna od ovih nasih pevaljki)... Razlika izmedju romanticnog filma i zivota je sto se romanticni filmovi uglavnom zavrsavaju happy end-om... I tako nesto primenjeno na RL ume da bude opasno depresivno...

Ozbiljno... ako si spremna da napustis ovo ovde zbog njega, i odes tamo da zivis i radis, zasto ga ne pozoves i pitas da li je on bio ozbiljan za ono sto je rekao 'u romanticnom duhu'...

Incognito:
A ti prestani da gledas romanticne filmove sa 'srecnim happy end-om' (sto bi rekla jedna od ovih nasih pevaljki)... Razlika izmedju romanticnog filma i zivota je sto se romanticni filmovi uglavnom zavrsavaju happy end-om...
Ozbiljno... ako si spremna da napustis ovo ovde zbog njega, i odes tamo da zivis i radis, zasto ga ne pozoves i pitas da li je on bio ozbiljan za ono sto je rekao 'u romanticnom duhu'...

"To nije knjizevnost" - kako rece Branka Katic. Sta da radim kada obozavam Meg Rajan i Sandru Bulok... :)
Pazi Inco, ako sve on ovo procita... Jao!
Da se opet nadovezem sa temom: FALI MI hrabrost da ga pitam i FALI mi snage da prebolim ako mi kaze "NE". A sad sam na rezervi...

He he... ma i da procita... eto, vidis, imala si hrabrosti da napises to ovde, a on to svakako moze da procita... Dakle, ako imas hrabrosti da kazes da ti nedostaje hrabrosti za nesto, verovatno ti i ne nedostaje hrabrosti... Samo ti tako mislis... Dakle, ako te tvoja 'psiha' sprecava, malo je pomuti nekim alkoholom, cisto da ti razveze jezik, i samo to prevali...

A nemoj ni da mislis o tome 'shta ako kaze ne' i sl... Daj malo optimizma... Kao sto rekoh, nije sve tako crno kao sto ume na prvi pogled da izgleda!

d1:
pulp, 4 sobe, blesavi filmovi koje bas volim da gledam...
nisam brojao ali...
a jel pratis filmove Jay-a i Silent Boba... najpoznatiji Dogma ali ih ima jos

1. Clerks
2. Mallrats
3. Chasing Amy
4. Dogma
5. Jay and Silent Bob Strike Back

sve ih je rezirao genijalni Kevin Smith (koji inace glumi Silent Boba). svi su super filmovi, ali nemam reci da opisem koliko je Chasing Amy dobar i jak film. :)

Incognito:
He he... ma i da procita... eto, vidis, imala si hrabrosti da napises to ovde, a on to svakako moze da procita... Dakle, ako imas hrabrosti da kazes da ti nedostaje hrabrosti za nesto, verovatno ti i ne nedostaje hrabrosti... Samo ti tako mislis... Dakle, ako te tvoja 'psiha' sprecava, malo je pomuti nekim alkoholom, cisto da ti razveze jezik, i samo to prevali...

A nemoj ni da mislis o tome 'shta ako kaze ne' i sl... Daj malo optimizma... Kao sto rekoh, nije sve tako crno kao sto ume na prvi pogled da izgleda!

Na papiru je lako! Ali sam skroz protiv alkohola. Razveze se meni jezik i bez njega, nije u tome stvar. Mogu ja to njemu da kazem, ali kao sto rekoh fali mi posle snage da to prebolim, jer znam da nece biti bas happy end. FALI MI tj. imam viska sestog cula. FALI MI hepi end!

'ebi ga... nema happy end-a u zivotu... Pazi sta mi se mota na zvucnicima:

Sarah Brightman - Ship of fools:
Remember the day
When I first set my eyes on you and
You said the same
Seemed like everything was right for us

Endless nights of loving
All my doubts and fears went away
So tell me what went wrong
Now I need you

Do anything to get to you
'Cos we're riding on a ship of fools

Now you're not the same
And all that's left are memories of
The times we had
Seems like it always has to end this way

But now know your secrets
And the time is right to tell
To tell me what went wrong
Can you hear me?

Do anything to get to you
'Cos we're riding on a ship of fools

Eto vidish... to je zivot... 'Seems like it always has to end this way' :? ... Skupi snage, reci sta imas, i misli pozitivno... Pa sta bude, bice ;)

Poz.

Ma ja bih bila zadovoljna i da mi povecaju platu za 30% da stignem vec jednom do 350 evra i da mogu da razmisljam o praoslavi nove godine negde na planini, uz kamin, krzneni tepih, lepo crno vino (t*ga za jug), i kako on rece: fantastican film na DVD!

Princeza:
Ma ja bih bila zadovoljna i da mi povecaju platu za 30% da stignem vec jednom do 350 evra i da mogu da razmisljam o praoslavi nove godine negde na planini, uz kamin, krzneni tepih, lepo crno vino (t*ga za jug), i kako on rece: fantastican film na DVD!
hej slazem se za 'tga za jug' Nishta ako Sale ne moze, tu su drugari :wink:

Back