- Poruka
- 3.449
Balkanski narodi nisu opcija 
Kome smo slični i u čemu mislite da se ta sličnost ogleda?

Kome smo slični i u čemu mislite da se ta sličnost ogleda?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Po čemu tačno?Bila je već slična tema. Slični smo Poljacima![]()
Ja se nadam da si sarkastičanPo mentalitetu, hrabrosti, inatu i nekim istorijskim dešavanjima.
Primeri/sličnosti?Rusija je jedini točan odgovor u anketi.
Takođe poznajem dosta Poljaka, pa sam i tako video sličnost sa nama Srbima.Ja se nadam da si sarkastičan
Nemate vi veze s vezom s Poljskom, pogotovo ne po mentalitetu.
Da imate, ne bi bili tu gdje ste sad.
Rusija je jedini točan odgovor u anketi.
Evo ti u par točaka:Primeri/sličnosti?
Poljaci vas ne žele, Rusi vas ne trebaju, a jedino vi još uvijek pokušavate naći rodbinu po internetu.Takođe poznajem dosta Poljaka, pa sam i tako video sličnost sa nama Srbima.
Rusi su nam takođe slični, što nije čudo jer su Sloveni i pravoslavci.
Ipak, Poljaci su nam nešto malo sličniji nego Rusi.
Ne prijatelju, nije stvar moje ostrašćenosti, nego tvoje potrebe da od svake površne sličnosti napraviš slavenski horoskop.Ti sve gledaš kroz svoju prizmu političke ostrašćenosti, tako da zato po nekim pitanjima nisi u pravu.
Ako je tvoj “dokaz” sličnosti među narodima to što si igrao igrice preko interneta, onda stvarno nemamo isti nivo raspraveTi prosto pojma nemaš. Nemaš informacije iz prve ruke, već samo predrasude.
Ja sam sa Poljacima igrao igrice preko neta, a sa nekima od njih sam se i video u Poljskoj. Samim tim vidim da itekako postoje sličnosti u mentalitetu.
Po nekim navikama su Poljaci između Srba i Rusa. Npr. Srbi u proseku vole da popiju, Poljaci još više, a Rusi najviše.
A što se tiče politike, tu su Poljaci takođe između Srba i Rusa, jer što veći narod i država, to je izraženija pojava imperijalnih ambicija.
I Srbi i Poljaci i Rusi su imali periode u istoriji kada su imali više problema sa susedima. Dešavalo se da pojedinačno propuste neke od susednih naroda kroz šake, a da posle imaju problem kada se komšije udruže protiv njih. U slučaju Srba je to više krivica njihovih suseda.