- Poruka
- 13.084
Masa ljudi osudjuje Tik-Tok.
Cak to ide do politickog zahteva da se zabrani.
Kome (politicki) smeta tik-tok i zasto?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zasto? Sta je objasnjenje za to?Tiktok smeta svima osim Vucica i SNS-a, jer to im je zabava kao Pink/Hepi. ,,Hleba i igara" odnosno zaglupljivanje naroda. Jedini nacin da opstanu na vlast.
Babe i djedovi u Srbadiji koriste tik-tok,zanimljiva teorija...Tiktok smeta svima osim Vucica i SNS-a, jer to im je zabava kao Pink/Hepi. ,,Hleba i igara" odnosno zaglupljivanje naroda. Jedini nacin da opstanu na vlast.
Zasto? Sta je objasnjenje za to?
Jesi li ikad koristio TikTok ?Zasto smeta? Jer tiktok je kao instagram na steroide, za ljude koje nemaju paznju da citaju knjigu. Ima algoritam da pokaze najludje i sokantne stvari da bi dodao preglede.
To je kao krek kokain za djecu. Pretvara ljude u zombi koji samo buljaju u telefone. Gaje pasivnost i anti-intelektualizam umjesto produktivnosti i ljudskosti.
Jesi li ikad koristio TikTok ?
I kakav ti sadrzaj izbacuje na preporuci ?Naravno
I kakav ti sadrzaj izbacuje na preporuci ?
Meni to nikad nije izaslo na TikTok-u. Da li pricamo o istom TikTok-u ?Djevojke koje pjevaju turbofolk na plej bek
Mreni to nikad nije izaslo na TikTok-u. Da li pricamo o istom TikTok-u ?
A koju verziju onda ti koristis?Mozda ti imas kinesku verziju
A koju verziju onda ti koristis?
Znaci nije tik tok generalno, nego verzija koju koristite.Srpsku
Znaci nije tik tok generalno, nego verzija koju koristite.
Svasta. Najrazlicitije sadrzaje. Izmedju ostalog, da i koncerte, matematiku, zagonetke, madjionicarske trikove, igrice, eseje, razno kuvanje, razne proizvode, borilacke vestine, savete za vezbanje, savete za vozace ... Svasta nesto zanimljivo sam video Na Tik-Toku sto nisam video drugde.A sta tebi izbacuje, ajnstajna i betovena?
tik tok je danas kao nekada sto je bio satanizam. zlo naopako i svi smo protiv togaMasa ljudi osudjuje Tik-Tok.
imam neki blagi utisak da ste u nekoj vrsti tunela - vidite samo mrak oko sebe .tik tok je danas kao nekada sto je bio satanizam. zlo naopako i svi smo protiv toga![]()
Svasta. Najrazlicitije sadrzaje. Izmedju ostalog, da i koncerte, matematiku, zagonetke, madjionicarske trikove, igrice, eseje, razno kuvanje, razne proizvode, borilacke vestine, savete za vezbanje, savete za vozace ... Svasta nesto zanimljivo sam video Na Tik-Toku sto nisam video drugde.
Jeste, dobar deo TT sadrzaja ima i na YT (objavljuju ljudi isti sadrzaj na vise mesta) samo se minimalno razlikuje nacin kako doci do nekog sadrzaja. Ni na YT ni na TT nisi ogranicen na 15 sec - ne vidim odakle to dolazi?? Ima duzih videa, kracih videa kao i na YT, ima live stream kao i na YT.I zagovaras da je tiktok produktivna aplikacija preko koju na klipove od 15 sekundi ucis matematiku, eseje i da kuvas? Sve to mozes da radis na Jutjub ali na normalan ozbiljniji nacin.
Jeste, dobar deo TT sadrzaja ima i na YT (objavljuju ljudi isti sadrzaj na vise mesta) samo se minimalno razlikuje nacin kako doci do nekog sadrzaja. Ni na YT ni na TT nisi ogranicen na 15 sec - ne vidim odakle to dolazi?? Ima duzih videa, kracih videa kao i na YT, ima live stream kao i na YT.
Sa druge strane meni TT lici vise na Skajp. Moze da se jednostavno uzivo razgovara uz video. Vrlo jednostavno za upotrebu, lako da se objasni kako se koristi. Sa moje tacke gledista, nije bas neka idealna aplikacija, ali je prilicno dobra za potrebnu komunikaciju.
Dakle, ne vidim neku posebnu razliku izmedju ozbiljnosti i normalnosti izmedju YT i TT. E sad sve zavisi sta je neko navikao da koristi i sta zeli da anatemise.
Znaci jos nisi primetio da listanjem treniras algoritam preporuke? Od kad je treniranje neproduktivno?Jednostavno jer je YT donekle kontrolisano, udjes ukucas nesto i gledas, onda ti izadju opcije za slicne teme. Na tiktok nije tako, upalis pa ti pocinje da izadju rendom stvari i ti samo skrolujes neprekidno dok ti nesumicno izbacuje klipove. Haoticno, nekontrolisano, nasumicno i neproduktivno.
Sve drustvene mreze su jedno te isto i potrebne su ljudima, tj jako su korisne
za kontakte komunikaciju posao hobi itd