Kome zaista šteti obustava nastave?

• Začetnik teme Začetnik teme Perun
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Privatni faLkuteti su diploma radi reda a posao je odavno dogovoren. Ja sam pre 10ak god konkurisao tako nisu me ni zvali na razgovor. Ja sa državnim fakultetom oni primali sa srednjom školom ili bez ikakve škole. U pitanju su bile velike firme privatne i državne. Zovu me posle smaraju da radim zamenu jer te devojke odmah zatrudne. Verovali ili ne ponude mi duplo manju platu nego što je bilo na konkursu i na određeno. Zalupim slušalicu.

Koji "Oni" su hteli da razgovaraju.vucko je 3 meseca odbijao da ispuni uslove u 4 tacke.
Iz Čikaga moji,znaš ti dobro koji.
Država ih je pozivala na razgovor,oni su to odbili i proglasili predsednika države nenadležnim.E,sada gledaj kako se to radi,po zakonu.Gledali smo par meseci hipnotisanu masu mladih,i manje mladih ljudi,koji su umislili da su jači od države,kako se bahate i krše zakon,sad je kraj.

Država ih je pozivala na razgovor,oni su to odbili i proglasili predsednika države nenadležnim.E,sada gledaj kako se to radi,po zakonu.Gledali smo par meseci hipnotisanu masu mladih,i manje mladih ljudi,koji su umislili da su jači od države,kako se bahate i krše zakon,sad je kraj.
Pozivao a usput batinao i gazio devojke na ulicama a pa ne može to tako. Zamisli kakve će optužnice sve da budu kada padne?

1000001305.jpg

Nemoj lagati,kao oni iz SNS-a.Nije ti potrebno.Kada su studenti zvali vucka na razgovor,nije hteo sa njima da se sastane.Rekao im je da posalju zahteva i da ce on to prostudirati.Prostudirao je tako sto je studente nazvao Obojenom revolucijom i da drzava treba da se brani od njih.Sramota nesaglediva.Ajde sto lazete kao on,vec ste oslepili da ne vidite sta uopste radi.

Nemoj lagati,kao oni iz SNS-a.Nije ti potrebno.Kada su studenti zvali vucka na razgovor,nije hteo sa njima da se sastane.Rekao im je da posalju zahteva i da ce on to prostudirati.Prostudirao je tako sto je studente nazvao Obojenom revolucijom i da drzava treba da se brani od njih.Sramota nesaglediva.Ajde sto lazete kao on,vec ste oslepili da ne vidite sta uopste radi.
I?Lažem?Ja sada treba tebi slepom i ostrašćenom,koji si već zauzeo stranu,da dokazujem očigledno?!

Direktorka Devete beogradske gimnazije Tatjana Šuković izjavila je danas, govoreći o situaciji u gimnazijama i srednjim školama, da će škole i profesori osećati najveće posledice od šestomesečnih blokada u obrazovnom sistemu, i istakla da maturante srednjih škola najviše muči i brine upis na fakultete i nadoknada propuštenog gradiva.

"Oni su krenuli u školu od 22. aprila, u školi je radna atmosfera, očigledno su se svi profesori i đaci malo zaželeli škole. Pripremićemo ih mi za te prijemne ispite, to će sve biti u redu a kako će teći upisi na fakultete mi u ovom trenutku ne znamo", navela je ona za Tanjug.
Advertisement

Šukovićeva je rekla da se ona kao direktorka gimnazije u proteklih šest meseci suočavala sa jako teškim i burnim izazovima zato što je došlo do podele u kolektivu, obustave nastave od strane maturanata u decembru, a nakon toga i profesora.

https://www.euronews.rs/srbija/drus...skole-trpe-posledice-visemesecnih-blokad/vest
Kakva crna “nadoknada”? Sve iz početka, počev od prijemnog.

Back